Stona 569 Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Hey guys, we have all been waiting for this and the official release date for Terraria is the 16th of May 2011 (Monday). This game is going to cost you 10$ (as of what i`ve heard). And a + this game is going to be on Steam. So you might be able to host easy multiplayer servers. :D:D:D:D:D Dla tych którzy nie ogarniają : Jak na razie nie wiadomo o której godzinie start. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Ta gra tylko na yogscascie mi się podoba, nie sądzę by mi się w nią chciało grać. Wole już minecrafta Ale beke oni potężną robią Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 @Oran: Wiesz podejrzewam, że byśmy mieli nawet zabawę oglądając i słuchając jak Yogscast zbiera truskawki To jest magia ciekawej osobowości Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 jak sie pojawi na steamie to pewnie kupie. Ktos z forum chetny na wspolne przygody lol? Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Wiadomka , c'nie? Będziemy kopać dziury i zrobimy sobie domek i w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 (edytowane) Będziemy kopać dziury I am stone-d and I'm diggin' a hole - diggy diggy hole! Edytowane 16 Maja 2011 przez Kazuun Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Nie ma to jak wydawca z Kanady który ma przesunięcie czasowe rzędu 8h ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Terraria na steamie 9,99 euro..bo przeciez tak sie przelicza ceny z dolarow...zzzz. Jest tez 4-pack za 29 euro,moznaby zebrac 4 osoby,zlozyc sie i zaplacic taniej Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 No to jeszcze 2 i możemy kupować Cytuj Odnośnik do komentarza
molly 311 Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Niesamowita jest gra... Na początku wydawać się może nieco ciężka, bo łatwo wbić się do lokacji z potężnymi stworkami, jednak daje MASĘ zabawy i jest całkiem rozbudowana. Mam już ładnie zrobiony zamek, złoty miecz i kilku z NPC w kabinach - świetny pomysł z tym. No i ciężko się oderwać - samo zwiedzanie jaskiń daje masę radości, a odkrywanie kolejnych przedmiotów w skrzyniach jest jeszcze ciekawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Nie pytam o to, jak tak szybko Ci się udało to zbudować ;P Pewnie nie kupujesz z nami wersji ze STEAM'a? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mq 73 Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 mmmm, wydawalo mi sie ze jeszcze niedawno terraria byl w alphie. czy faktycznie juz ja ukonczyli czy przyjmuja model a la minecraft? Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Wydali BETĘ. Oficjalnie dlatego, żeby wiara mogła już grać. Nieoficjalnie, bo gra wyciekła. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 To co Stona czekamy na dwie osoby czy walic i kupujesz za 9 euro? p.s. offtop,warto Hearts of iron 3? slyszalem ze nie dorobiona i duzo bugow (widzialem ze kupiles) Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 (pipi)ać system, kupujemy teraz Co do H3. to imho nie warto Cytuj Odnośnik do komentarza
molly 311 Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Nie pytam o to, jak tak szybko Ci się udało to zbudować ;P Pewnie nie kupujesz z nami wersji ze STEAM'a? Dorwałem o 16, grałem 4 godziny bez przerwy - naprawdę wciąga. To była oczywiście beta. Teraz sprawdzam full wersję - różnice wyczuwalne, na plus. Gram od nowa - jest przyjemniej, nieco łatwiej o wszystko, zauważam nowe przedmioty. Jaskini jest więcej, przez co szybciej można zdobyć dobre przedmioty. Prawdopodobnie kupię wersję ze Steama - o ile Minecrafta miałem kupić (a teraz nawet nie jestem zły, że nie kupiłem - byłem pewien, że Notch zadziwi fanów dużo wnoszącymi update'ami - phi) i mi się nie udało, to to tutaj diabelstwo chętnie nabędę, bo gra mi się naprawdę przyjemnie i chciałbym wspomóc twórców. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 XD Idę spać, jutro obadam co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza
Mq 73 Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Czy dodali wiecej stworkow czy nadal to symulator inwazji slime'ow? :wink: btw Velius lepiej kupic HoI 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
molly 311 Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 (edytowane) No i tak jak pisałem, robię od nowa. Polecam na początku robić drzwi tak jak mam po lewej. Edytowane 16 Maja 2011 przez LegionPolski Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 To ja zaraz kupuje,tylko jedno pytanie. Czy gra sie nie nudzi i nie lapiecie poczucia ze jest tam "pusto" albo "bez sensu" ? (brak fabuly czy co tam). Nigdy nie gralem w tego typu gry i mnie to ciekawi ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
molly 311 Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 (edytowane) To ja zaraz kupuje,tylko jedno pytanie. Czy gra sie nie nudzi i nie lapiecie poczucia ze jest tam "pusto" albo "bez sensu" ? (brak fabuly czy co tam). Nigdy nie gralem w tego typu gry i mnie to ciekawi ;p W Minecrafcie po WIELU godzinach tak nie było... tutaj po ponad 8 też nie - łykaj śmiało, warto. Nieco się rozbudowałem. Nie popełniłem tego błędu co z Minecraftem i nei sprawdzałem jeszcze żadnych poradników - i nie mam zamiaru. Sprawdzanie wszystkiego samemu daje NIESAMOWITĄ zabawę i satysfakcję. Mam 2 bary many, bo w pewnym momencie w inventory pojawiła mi się możliwość krafcenia jakichś potków co dodają te bary, ale na razie nie wiem co to daje... polecam cholernie taką rozgrywkę, ciekawiej i dłużej się gra. Edytowane 17 Maja 2011 przez LegionPolski Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Ja mam na razie taką osadę ] Też nie zerkam w poradniki, fajniej się gra samemu rozkminiając Szkoda że nie wiem jak się używa zegarka ;/ I brak mi hajsu na kask górniczy I w ogóle jedyna sensowna jaskinia jest pół dnia drogi od mojej osady, więc jak zginę, to jest płacz ;( Cytuj Odnośnik do komentarza
MozayKnows 55 Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 (edytowane) Usłyszałem o tej gierce [a raczej zobaczyłem link do filmiku] na twitterze Notcha [otyłego pana, który udaje, że rozwija Minecrafta] i od tamtej pory wyczekiwałem premiery Myślę, że w tym tygodniu kupię oryginał, bo strasznie mi się podobają takie klimaty, jak dla mnie to Minecraft się chowa i w ogóle porównywanie Terrari do niego to kompletnie błędne porównanie. A co do zerkania na poradniki to popieram, jak się samemu większość rozkminia to się dużo fajniej i przyjemniej gra, bo z poradnikami gra traci swój urok dość szybko.. nie moge za nic skminić jak sie uleczyć, jakieś podpowiedzi? [bo na wiki za cholere nie zajrze w tym celu] Edytowane 18 Maja 2011 przez Stona Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Jedz grzyby :potter: I nie obnoś się z piratami Cytuj Odnośnik do komentarza
MozayKnows 55 Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 (edytowane) No właśnie obczaiłem, że z grzybków sie ma życie :potter: A co do piratów, to nie mówie, że mam pirata, powiedzmy, że testowałem u kolegi i teraz chce kupić swoją kopię, ale dzięki za poprawę Edytowane 18 Maja 2011 przez Empro Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi