Opublikowano 23 czerwca 201113 l Miałem się zabrać za Dwarf Fotress... muszę to odłożyć na jakiś czas. A Notch programuje stalagmity do jaskiń w Minecrafcie...
Opublikowano 28 czerwca 201113 l Polecam zerknąć na kanał TobyGames na JuTubie, gostek ma naprawde przezajedwabiste lets playe z Terrari Pierwszy lets play, przy którym ciągle się śmieje Dla leniwych, part 1: Edytowane 28 czerwca 201113 l przez Empro
Opublikowano 2 lipca 201113 l Znalazłem jakąś skrzynię z kości eksplorując jakiś dungeon. Co się z tym robi? Jak walę młotkiem to mi tylko zżera zawsze po pół HPków.
Opublikowano 2 lipca 201113 l Autor To ołtarz. wrzuć do niego 10 soczewek a dostaniesz bonus którego użyj na powierzchni
Opublikowano 2 lipca 201113 l I skąd ja mam to niby wiedzieć? Staram się nie czytać żadnych guide'ów, bo sami pisaliście że frajda z odkrywania samemu jest przeogromna, ale póki co to odczuwam jedynie frustrację ze względu na praktycznie całkowity brak tutoriali. Guide ze swoimi 10 tekstami na krzyż nie za wiele pomaga.
Opublikowano 2 lipca 201113 l Autor No to pytaj tutaj A jak się frustrujesz, to czytaj wiki. Ja tam mam frajdę, jak przypadkiem , mając w kiejdzie kości odkryłem że mogę z nich coś zrobić
Opublikowano 3 lipca 201113 l 1.0.6 w drodze http://www.terrariaonline.com/threads/1-0-6-progress-part-1.37784/
Opublikowano 3 lipca 201113 l Nice. Przydatne rzeczy, bo zarządzanie ekwipunkiem rzeczywiście nie należy do najprzyjemniejszych aspektów. Ogrom tej gry jest przytłaczający. Z tego całego skrina kojarzę jakieś 5 itemów
Opublikowano 3 lipca 201113 l Autor Właśnie mnie zabił sęp XD W ogóle fajnie jest zacząć nową grę na paczu. Choć zanim zdobędzie się hak, to jest ciężko z kopaniem
Opublikowano 3 lipca 201113 l A ja mam Hardkorowego Koksa na Hardcore. Właściwie to już jego 3 pokolenie. Nowy update i nowy WTF
Opublikowano 3 lipca 201113 l Ja odpaliłem hardcore na Large mapie ale nie ma (pipi)a, jest zbyt wielka, nie da sie w to grac. imo small są idealne. w large zrobiłem sobie baze wypadową, gdzie składauje absolutnie cały stuff jaki zdobyłem na wszystkich swiatach. brakuje tylko cobalt shielda
Opublikowano 2 grudnia 201113 l Odpalając gre po update'cie poczułem się znowu jakbym grał pierwszy raz. Tyle nowych rzeczy nie dodał notch przez całą bete razem wziętą.
Opublikowano 3 grudnia 201113 l pytanie do bardziej doswiadczonych jako ze gram od jednego dnia: -sa jakies schody ktorymi mozna normalnie wbiegac tak jak w minecrafcie? -czy da sie scrafcic jakis naprowadzacz na wybrany mineral? bo zegarek i glebokosciomierz juz mam a potrzebuje wyposazyc lazienke i moze wreszcie zrobic sobie jakis armor. -czy istnieja niezniszczalne bloki dla kilofa czy gdy sie przebic nie moge znaczy to ze potrzebuje np srebrny kilof (gdzies da sie sprawdzic w grze jaki potrzebuje?) -no i czy jest jakis end goal w tej grze Edytowane 3 grudnia 201113 l przez Gattz
Opublikowano 3 grudnia 201113 l -Nie, są za to platformy po których wskakujesz i z których zeskakujesz. -Nie. -Jest jakiś niezniszczalny przez kilof blok, zniszczalny za to przez dynamit. Z tego co pamiętam w skażonej strefie. -No w zasadzie to każdy ustala własny endgoal, ale głównie zabicie bossów [szczególnie tego nowego Wall of Flesh] i zdobycie wszystkich najbardziej wartościowych przedmiotów. Jak chcesz możemy razem zagrać w któryś dzień, pisz na pw jakby co.
Opublikowano 3 grudnia 201113 l @Gacek - Każdy blok jest zniszczalny kilofem. Po prostu potrzebujesz jego lepsza wersję niż obecna. W grze chyba nie da się sprawdzić jaki Ci trza. - End goal.... ubić bossa w dungeonie, zwiedzić dungeon, ubić bossa w Underground, potem zwiedzieć to co się odblokuje (aka content patcha 1.1.)
Opublikowano 3 grudnia 201113 l Prawdą jest fakt ,iż zwiększając sobie beztrosko zdrowie przywoła się jakiś gwałciciel (boss) z innego wymiaru ?
Opublikowano 3 grudnia 201113 l Dziękuje tobie wilczurkorze za objawienie prawdy. Psysysy. Szpicowniku drogi ja mam złote serce ;3
Opublikowano 4 grudnia 201113 l a jednak jest takie cos jak spelunker potion ta gra bez kitu ma niezla glebie doslownie i w przenosni a jak trzeba biegac po swoje itemy ktore leza z 1000 stop pod ziemia to dopiero frajda. na szczescie dorobilem sie juz awaryjnego zestawu na takie okazje. nie da sie pewnie zwiekszyc rozmiaru inventory?
Opublikowano 4 grudnia 201113 l Spelunker podświetla WSZYSTKIE nody. Ty pytałeś czy da się "zaznaczyć" i szukać KONKRETNEGO, więc teoretycznie miałem rację :> Nie, inv się nie da obecnie zwiększyć.
Opublikowano 4 grudnia 201113 l oko cthulu a nawet 2 zostaly zabite. trzeba sie teraz przygotowac na eater of worlds
Opublikowano 5 grudnia 201113 l oko cthulu a nawet 2 zostaly zabite. trzeba sie teraz przygotowac na eater of worlds eater jest latwiejszy niz oko, i wypada z niego duzo fajnego stuffu btw jaki sie dobry eq aby isc zwiedzac underworld bo ile razy tam wejde to gine w pare sekund ;p jak sie nazywa potion, ktory pokazuje, gdzie sa na mapce ore?