Stona 569 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Masakracja Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Miałem się zabrać za Dwarf Fotress... muszę to odłożyć na jakiś czas. A Notch programuje stalagmity do jaskiń w Minecrafcie... Cytuj Odnośnik do komentarza
MozayKnows 55 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 (edytowane) Polecam zerknąć na kanał TobyGames na JuTubie, gostek ma naprawde przezajedwabiste lets playe z Terrari Pierwszy lets play, przy którym ciągle się śmieje Dla leniwych, part 1: Edytowane 28 Czerwca 2011 przez Empro Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Znalazłem jakąś skrzynię z kości eksplorując jakiś dungeon. Co się z tym robi? Jak walę młotkiem to mi tylko zżera zawsze po pół HPków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 2 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 To ołtarz. wrzuć do niego 10 soczewek a dostaniesz bonus którego użyj na powierzchni Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 I skąd ja mam to niby wiedzieć? Staram się nie czytać żadnych guide'ów, bo sami pisaliście że frajda z odkrywania samemu jest przeogromna, ale póki co to odczuwam jedynie frustrację ze względu na praktycznie całkowity brak tutoriali. Guide ze swoimi 10 tekstami na krzyż nie za wiele pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 2 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 No to pytaj tutaj A jak się frustrujesz, to czytaj wiki. Ja tam mam frajdę, jak przypadkiem , mając w kiejdzie kości odkryłem że mogę z nich coś zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza
MozayKnows 55 Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 1.0.6 w drodze http://www.terrariaonline.com/threads/1-0-6-progress-part-1.37784/ Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Nice. Przydatne rzeczy, bo zarządzanie ekwipunkiem rzeczywiście nie należy do najprzyjemniejszych aspektów. Ogrom tej gry jest przytłaczający. Z tego całego skrina kojarzę jakieś 5 itemów Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 3 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Właśnie mnie zabił sęp XD W ogóle fajnie jest zacząć nową grę na paczu. Choć zanim zdobędzie się hak, to jest ciężko z kopaniem Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 A ja mam Hardkorowego Koksa na Hardcore. Właściwie to już jego 3 pokolenie. Nowy update i nowy WTF Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikes 65 Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Ja odpaliłem hardcore na Large mapie ale nie ma (pipi)a, jest zbyt wielka, nie da sie w to grac. imo small są idealne. w large zrobiłem sobie baze wypadową, gdzie składauje absolutnie cały stuff jaki zdobyłem na wszystkich swiatach. brakuje tylko cobalt shielda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza
MozayKnows 55 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Odpalając gre po update'cie poczułem się znowu jakbym grał pierwszy raz. Tyle nowych rzeczy nie dodał notch przez całą bete razem wziętą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 (edytowane) pytanie do bardziej doswiadczonych jako ze gram od jednego dnia: -sa jakies schody ktorymi mozna normalnie wbiegac tak jak w minecrafcie? -czy da sie scrafcic jakis naprowadzacz na wybrany mineral? bo zegarek i glebokosciomierz juz mam a potrzebuje wyposazyc lazienke i moze wreszcie zrobic sobie jakis armor. -czy istnieja niezniszczalne bloki dla kilofa czy gdy sie przebic nie moge znaczy to ze potrzebuje np srebrny kilof (gdzies da sie sprawdzic w grze jaki potrzebuje?) -no i czy jest jakis end goal w tej grze Edytowane 3 Grudnia 2011 przez Gattz Cytuj Odnośnik do komentarza
MozayKnows 55 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 -Nie, są za to platformy po których wskakujesz i z których zeskakujesz. -Nie. -Jest jakiś niezniszczalny przez kilof blok, zniszczalny za to przez dynamit. Z tego co pamiętam w skażonej strefie. -No w zasadzie to każdy ustala własny endgoal, ale głównie zabicie bossów [szczególnie tego nowego Wall of Flesh] i zdobycie wszystkich najbardziej wartościowych przedmiotów. Jak chcesz możemy razem zagrać w któryś dzień, pisz na pw jakby co. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 @Gacek - Każdy blok jest zniszczalny kilofem. Po prostu potrzebujesz jego lepsza wersję niż obecna. W grze chyba nie da się sprawdzić jaki Ci trza. - End goal.... ubić bossa w dungeonie, zwiedzić dungeon, ubić bossa w Underground, potem zwiedzieć to co się odblokuje (aka content patcha 1.1.) Cytuj Odnośnik do komentarza
Szalona Małpka 5 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Prawdą jest fakt ,iż zwiększając sobie beztrosko zdrowie przywoła się jakiś gwałciciel (boss) z innego wymiaru ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Nie. To co napisałeś to nie prawda. Prawda jest inna Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 macie jakies zbedne zlote przedmioty? chetnie przygarne ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
Szalona Małpka 5 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Dziękuje tobie wilczurkorze za objawienie prawdy. Psysysy. Szpicowniku drogi ja mam złote serce ;3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 a jednak jest takie cos jak spelunker potion ta gra bez kitu ma niezla glebie doslownie i w przenosni a jak trzeba biegac po swoje itemy ktore leza z 1000 stop pod ziemia to dopiero frajda. na szczescie dorobilem sie juz awaryjnego zestawu na takie okazje. nie da sie pewnie zwiekszyc rozmiaru inventory? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Spelunker podświetla WSZYSTKIE nody. Ty pytałeś czy da się "zaznaczyć" i szukać KONKRETNEGO, więc teoretycznie miałem rację :> Nie, inv się nie da obecnie zwiększyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 oko cthulu a nawet 2 zostaly zabite. trzeba sie teraz przygotowac na eater of worlds Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 oko cthulu a nawet 2 zostaly zabite. trzeba sie teraz przygotowac na eater of worlds eater jest latwiejszy niz oko, i wypada z niego duzo fajnego stuffu btw jaki sie dobry eq aby isc zwiedzac underworld bo ile razy tam wejde to gine w pare sekund ;p jak sie nazywa potion, ktory pokazuje, gdzie sa na mapce ore? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi