Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 17 maja 2011 Opublikowano 17 maja 2011 Nie ma sensu przesuwać terminu wyjścia nowych nr. Jak ktoś np nie zagląda na forum, będzie się tylko irytował idąc do kiosku, czy innego empiku, a tu nr pojawia się w kratkę. Jeśli już, to na stałe przesunąć premierę, np na koniec każdego miesiąca, bo ten 20-ty jest jakiś niefortunny i nie nadążacie z recenzowaniem gier na bieżąco. Cytuj
Gość Opublikowano 17 maja 2011 Opublikowano 17 maja 2011 (edytowane) Ok Fenix, rozumiem. Ale jaka wartosc ma dla odbiorcy recenzja ukazujaca sie miesiac po wyjsciu gry. Dla mnie zadna. A sytuacja nie miala miejsca sporadycznie, ba dosc czesto w tym roku. Edytowane 17 maja 2011 przez Gość Cytuj
adi 189 Opublikowano 17 maja 2011 Opublikowano 17 maja 2011 Ok Fenix, rozumiem. Ale jaka wartosc ma dla odbiorcy recenzja ukazujaca sie miesiac po wyjsciu gry. Dla mnie zadna. A sytuacja nie miala miejsca sporadycznie, ba dosc czesto w tym roku. Nie każdy kupuje grę na premierę. Dla mnie recenzja miesiąc pózniej ma wartość, nawet mimo tego, że na necie można przeczytać niemalże wszystko na temat gry. Cytuj
Fenix 3 Opublikowano 17 maja 2011 Opublikowano 17 maja 2011 Psyko, wierz mi, ze doskonale zdajemy sobie sprawe z tego problemu. Zycie to sztuka wyboru. Tworzenie pisma jest rowniez taka sztuka. Albo trzymasz sie pewnych swoich zasad albo lecisz w kierunku slupkow. Robisz cos wczesniej ale pod okreslonymi, narzuconymi warunkami albo nie robisz tego wcale. Albo inny przyklad. Recenzujesz cos co z zalozenia jest przeznaczone do grania online. Masz na to kilkanascie godzin. Gonisz slupki albo robisz cos rzetelnie wiedzac, ze tekst nie zainteresuje juz liderow zakupowych (podzial na grupy konsumentow opisany jest dosc dokladnie w marketingu - w tym przypadku chodzi o osoby kupujace gre w dniach premiery). Ok, tyle ode mnie w temacie merytoryki miesiecznika. Moja byla dzialka to procedury wydawnicze a nie ukladanie zawartosci czasopisma . Cytuj
Gość Opublikowano 17 maja 2011 Opublikowano 17 maja 2011 http://www.ppe.pl/news-7594-PSX_Extreme_166_za_3_dni_w_sprzedazy.html Widze, ze szata ladnie wyewoluowala, dtp jest czytelne i minimalistyczne - przynajmniej an tych screenach. Dawajcie okladki z swietnymi artami i 2 linijkami tekstu i bedzie swietnie. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 17 maja 2011 Opublikowano 17 maja 2011 Nie no, na pocieche braku recenzji LA Noire i kilku innych wiekszych tytulow jest rekompensata w postaci powrotu Hiva do listow. :potter: 1 Cytuj
Josh the Boy 24 Opublikowano 17 maja 2011 Opublikowano 17 maja 2011 To zbyt piękne, żeby mogło być prawdziwe. Jeszcze tylko zbanować na amen komiksy Kleja i byłaby bajka. Cytuj
krotos 1 Opublikowano 17 maja 2011 Opublikowano 17 maja 2011 (edytowane) Dla mnie psx zaczyna robić się znów zbyt ziomalski, no ale cóż każdy ma swój gust. Numer dosyć średni, brak wielu ważnych recenzji. Konkurencja zmiecie w tym miesiącu. (IMO) Edytowane 17 maja 2011 przez krotos Cytuj
Gość szpic Opublikowano 17 maja 2011 Opublikowano 17 maja 2011 kto jest tym nowym mocarnym wydawcą? Cytuj
Perez 1 720 Opublikowano 18 maja 2011 Autor Opublikowano 18 maja 2011 Prenumerata została już wysłana? Prenumerata wychodzi dzisiaj. Tym samym spora część prenumeratorów otrzyma miesięcznik już jutro (wszystko zależy od miejsca zamieszkania i tego, jak szybko z przesyłką dotrze Poczta Polska). kto jest tym nowym mocarnym wydawcą? Od razu mocarnym . Nowym wydawcą miesięcznika jest AD MUSIC S.A. Nasze wydawnictwo nie jest z pewnością żadnym molochem, który skupuje czasopisma, tylko po to, aby przerobić je na swoją modłę. W swoim portfolio mamy m.in. takie tytuły, jak "Teraz Rock" i "Teraz Rock Kolekcja". Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 18 maja 2011 Opublikowano 18 maja 2011 Ktoś już natrafił w kiosku na nowy numer? Cytuj
Gość Opublikowano 18 maja 2011 Opublikowano 18 maja 2011 Niby skad? Dzisiaj zostal wyslany prenumeratorom, w piatek bedzie dostepny w kioskach. Cytuj
MichAelis 5 617 Opublikowano 19 maja 2011 Opublikowano 19 maja 2011 Prenumerata dotarla. Plus dla nowego wydawcy W zasadzie poza nowym adresem w stopce to w PE nie zauwazylem wiekszych zmian. No moze tylko to, że Ściera odchodzi xD FIGHT! Cytuj
Fenix 3 Opublikowano 19 maja 2011 Opublikowano 19 maja 2011 Eeeee gdzie odchodzi? Ze stanowiska czy z redakcji? Cytuj
MichAelis 5 617 Opublikowano 19 maja 2011 Opublikowano 19 maja 2011 Ty mi powiedz ;} Jak ktos pisze, ze udaje sie na odpoczynek i dziekuje za 14 lat wspolpracy, to nie wiem skad odchodzi 1 Cytuj
Gość Opublikowano 19 maja 2011 Opublikowano 19 maja 2011 Szok... czyli Butch zostaje komendantem? Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 19 maja 2011 Opublikowano 19 maja 2011 Niby skad? Dzisiaj zostal wyslany prenumeratorom, w piatek bedzie dostepny w kioskach. No tak, ale często można było kupić numer wcześniej, niż data na forum. 1 Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 19 maja 2011 Opublikowano 19 maja 2011 (edytowane) No to co ze Ścierą? Edytowane 19 maja 2011 przez chris85 Cytuj
Nonname 71 Opublikowano 19 maja 2011 Opublikowano 19 maja 2011 (edytowane) Własnie listonosz przyniósł PE i w hp Sciera pisze że robi sobie przerwe.Może kiedys wróci.Nowym naczelnym Butch. Ps.Wiem ze nowy wydawca ale te muzyczne reklamy jakos mi nie pasują.A reklama w Bez tektury?Innego miejsca nie było? Edytowane 19 maja 2011 przez Nonname Cytuj
Gość Opublikowano 19 maja 2011 Opublikowano 19 maja 2011 ALe co to za wyrzuty? Zmieni sie cos oprocz wstepniaka napisanego przez Butcha i braku HP Scierskiego? Nie sadze. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 19 maja 2011 Opublikowano 19 maja 2011 Policz sobie ilu ludzi tworzących PE od początku pisze do dzisiaj regularnie, bo mi nie przychodzi do głowy nikt poza Kalim. Niby jest Loki, ale on tylko w HP się udziela. ;] Także nic mnie już nie zaskoczy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi