Gość Opublikowano 5 czerwca 2011 Opublikowano 5 czerwca 2011 Jestem calkowicie za marginazlizacja japonskosci do max 1-2 stron. Tu chodzi o konsole, nie o sentymenty. Japonia to teraz siedlisko szajsu przy zachodzie, pomijajac pewne wyjatki. Cytuj
el-shabazz 32 Opublikowano 5 czerwca 2011 Opublikowano 5 czerwca 2011 @up po części się zgadzam. Jak wspaniała by nie była, tak różowe okulary wypada czasem zdjąć. Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 5 czerwca 2011 Opublikowano 5 czerwca 2011 Tu chodzi o konsole, nie o sentymenty. Chodzi mi właśnie o konsole - artykuł nt. shmup'ów, dziwnych gier na psn, całego merch związnego z grami (była tylko krótka wspominka o sklepie Square-Enix) etc. Rzeczy, których nie znajdziemy na każdej stronie poświęconej grom. 3 Cytuj
Gość Opublikowano 5 czerwca 2011 Opublikowano 5 czerwca 2011 Bo tak naprawde malo kogo to interesuje? Cytuj
django 549 Opublikowano 5 czerwca 2011 Opublikowano 5 czerwca 2011 Chryste Panie Maciek, to fajnie, ze Cie to nie interesuje, ale to jednak kolebka gierek wideło w które tak lubisz grać. W dodatku - bardzo specyficzna a to znaczy, ze fajnie poczytac o czyms wykreconym. Ty chyba masz jakis kompleks apropo tej Japonii, no beskitu. Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 5 czerwca 2011 Opublikowano 5 czerwca 2011 Bo tak naprawde malo kogo to interesuje? idź już lepiej pograć na iksboksie Cytuj
el-shabazz 32 Opublikowano 5 czerwca 2011 Opublikowano 5 czerwca 2011 a mnie się tak czasem zastanawia, gdzie z średniej wiekowej się podziewają ludzie Cytuj
Gość Opublikowano 5 czerwca 2011 Opublikowano 5 czerwca 2011 Chryste Panie Maciek, to fajnie, ze Cie to nie interesuje, ale to jednak kolebka gierek wideło w które tak lubisz grać. W dodatku - bardzo specyficzna a to znaczy, ze fajnie poczytac o czyms wykreconym. Ty chyba masz jakis kompleks apropo tej Japonii, no beskitu. Dobra sentymenty puscmy bokiem, lubie japonskie gry, ale obecnie rzadko ktora, kiedys wiecej, ale tez bez szalu i podjarki japonska mysla designu. Po prostu wole obszerniejsze zapowiedzi, publicystyke, niz poszerzanie poletka dziwactw i ciekawostek z szogunatu. Wiem Bartek, ze kochasz Nintendo i w ogole, ale ja nie mam zadnych kompelsow, tyle ze po prostu z mojego punktu widzenia tyle co jest starczy. nie powiem przeczytam, spojrze z konsternacja na top 10, gdzie wiekszosc tytulow mowi mi tyle co nic i koniec. Swietny byl artykul Mazziego o KKW, mozna powiedziec, ze troche w stylu gamingowego globtrottera. Licza sie dobre gry, a to ze te z KKW rzadko trafiaja w me gusta, szczegolnie w sytuacji obecnej, sklanie mnie ku wystepywaniu przeciw inicjatywa greah'a. Magazyn nie jest z gumy i dostajemy cos kosztem czegos. Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 5 czerwca 2011 Opublikowano 5 czerwca 2011 a nie lepiej już wy*ebać te durnowate komiksy dla gimnazjalistów? nawet miejsca byłoby więcej Cytuj
django 549 Opublikowano 5 czerwca 2011 Opublikowano 5 czerwca 2011 Chryste Panie Maciek, to fajnie, ze Cie to nie interesuje, ale to jednak kolebka gierek wideło w które tak lubisz grać. W dodatku - bardzo specyficzna a to znaczy, ze fajnie poczytac o czyms wykreconym. Ty chyba masz jakis kompleks apropo tej Japonii, no beskitu. Dobra sentymenty puscmy bokiem, lubie japonskie gry, ale obecnie rzadko ktora, kiedys wiecej, ale tez bez szalu i podjarki japonska mysla designu. Po prostu wole obszerniejsze zapowiedzi, publicystyke, niz poszerzanie poletka dziwactw i ciekawostek z szogunatu. Wiem Bartek, ze kochasz Nintendo i w ogole, ale ja nie mam zadnych kompelsow, tyle ze po prostu z mojego punktu widzenia tyle co jest starczy. nie powiem przeczytam, spojrze z konsternacja na top 10, gdzie wiekszosc tytulow mowi mi tyle co nic i koniec. Swietny byl artykul Mazziego o KKW, mozna powiedziec, ze troche w stylu gamingowego globtrottera. Licza sie dobre gry, a to ze te z KKW rzadko trafiaja w me gusta, szczegolnie w sytuacji obecnej, sklanie mnie ku wystepywaniu przeciw inicjatywa greah'a. Magazyn nie jest z gumy i dostajemy cos kosztem czegos. No, ale to wlasnie jest publicystyka przeciez. Zapowiedzi chcesz powiekszac? Jezeli to bedzie ekskluziw i w ogole cos co wczesniej nie bylo na internecie to jasne, git. Ale w wiekszosci to sie sprowadza i tak do opisywania co sie dzieje na trailerze. Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 Mnie rozwalila reklama konkursu talentow i ta z nirvana... Serio, jak juz chcecie wrzucac muzyczne reklamowki to niech trzymaja poziom. Dzieki temu co zobaczylem przypomnialy mi sie czasy mlodosci bo wrocilem pamiecia do poprzedniego wieku. Cytuj
twornik 3 Opublikowano 18 czerwca 2011 Opublikowano 18 czerwca 2011 Może jakaś zapowiedź nowego numeru? Cytuj
Di 839 Opublikowano 18 czerwca 2011 Opublikowano 18 czerwca 2011 Według informacji z FB zapowiedź numeru pojawi się w poniedziałek. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 18 czerwca 2011 Opublikowano 18 czerwca 2011 To w poniedziałek nie będzie nowego PE? Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 18 czerwca 2011 Opublikowano 18 czerwca 2011 Ostatni numer zapowiedziany 4 dni przed premierą i nawet pisałem, że mam nadzieję, że to nie jest jednomiesięczny wybryk i zapowiedź faktycznie będzie zapowiedzią, a nie opisem co w aktualnym numerze. Niestety wszystko wraca na stare tory. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 18 czerwca 2011 Opublikowano 18 czerwca 2011 Według informacji z FB zapowiedź numeru pojawi się w poniedziałek. na PPE jest napisane, ze za 3 dni nowy nr Cytuj
Gość szpic Opublikowano 19 czerwca 2011 Opublikowano 19 czerwca 2011 nowy nr bedzie we wtorek. W poniedzialek zapowiedz na fb wszystko pisze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi