Skocz do zawartości

PSX Extreme #166

Featured Replies

Opublikowano

Jestem calkowicie za marginazlizacja japonskosci do max 1-2 stron. Tu chodzi o konsole, nie o sentymenty. Japonia to teraz siedlisko szajsu przy zachodzie, pomijajac pewne wyjatki.

• Odpowiedzi 191
  • Wyświetleń 34,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Butcher na stanowisku redaktora naczelnego? Tyle lat razem z pismem ale absolutnie nie mogę się na takie coś zgodzić. Chodzi tu o pewne zasady.   Butchera pamiętam tylko z wielkiego sfrustrowania, b

• Skoro już jest nowe wydawnictwo to zmiany w piśmie nie powinny ograniczyć się do layoutu i odejściu części starej ekipy. Powinniście posłuchać graczy/czytelników, a także realnie spojrzeć na nowe czas

• Okie from Muskogee
    Okie from Muskogee

A moim skromnym zdaniem akurat Butcher nadaje się do tej roli. Zamiast niego widziałbym może jeszcze SoQ'a albo Urala. Oczywiście nic nie ujmując reszcie ekipy; chodzi tu raczej o moje osobiste "dzien

Opublikowano

@up po części się zgadzam. Jak wspaniała by nie była, tak różowe okulary wypada czasem zdjąć.

Opublikowano
Tu chodzi o konsole, nie o sentymenty.

Chodzi mi właśnie o konsole - artykuł nt. shmup'ów, dziwnych gier na psn, całego merch związnego z grami (była tylko krótka wspominka o sklepie Square-Enix) etc. Rzeczy, których nie znajdziemy na każdej stronie poświęconej grom.

Opublikowano

Bo tak naprawde malo kogo to interesuje?

Opublikowano

Chryste Panie Maciek, to fajnie, ze Cie to nie interesuje, ale to jednak kolebka gierek wideło w które tak lubisz grać. W dodatku - bardzo specyficzna a to znaczy, ze fajnie poczytac o czyms wykreconym.

Ty chyba masz jakis kompleks apropo tej Japonii, no beskitu.

Opublikowano

Chryste Panie Maciek, to fajnie, ze Cie to nie interesuje, ale to jednak kolebka gierek wideło w które tak lubisz grać. W dodatku - bardzo specyficzna a to znaczy, ze fajnie poczytac o czyms wykreconym.

Dobra sentymenty puscmy bokiem, lubie japonskie gry, ale obecnie rzadko ktora, kiedys wiecej, ale tez bez szalu i podjarki japonska mysla designu. Po prostu wole obszerniejsze zapowiedzi, publicystyke, niz poszerzanie poletka dziwactw i ciekawostek z szogunatu. Wiem Bartek, ze kochasz Nintendo i w ogole, ale ja nie mam zadnych kompelsow, tyle ze po prostu z mojego punktu widzenia tyle co jest starczy. nie powiem przeczytam, spojrze z konsternacja na top 10, gdzie wiekszosc tytulow mowi mi tyle co nic i koniec. Swietny byl artykul Mazziego o KKW, mozna powiedziec, ze troche w stylu gamingowego globtrottera. Licza sie dobre gry, a to ze te z KKW rzadko trafiaja w me gusta, szczegolnie w sytuacji obecnej, sklanie mnie ku wystepywaniu przeciw inicjatywa greah'a. Magazyn nie jest z gumy i dostajemy cos kosztem czegos.

Opublikowano

a nie lepiej już wy*ebać te durnowate komiksy dla gimnazjalistów? nawet miejsca byłoby więcej

Opublikowano

Dobra sentymenty puscmy bokiem, lubie japonskie gry, ale obecnie rzadko ktora, kiedys wiecej, ale tez bez szalu i podjarki japonska mysla designu. Po prostu wole obszerniejsze zapowiedzi, publicystyke, niz poszerzanie poletka dziwactw i ciekawostek z szogunatu. Wiem Bartek, ze kochasz Nintendo i w ogole, ale ja nie mam zadnych kompelsow, tyle ze po prostu z mojego punktu widzenia tyle co jest starczy. nie powiem przeczytam, spojrze z konsternacja na top 10, gdzie wiekszosc tytulow mowi mi tyle co nic i koniec. Swietny byl artykul Mazziego o KKW, mozna powiedziec, ze troche w stylu gamingowego globtrottera. Licza sie dobre gry, a to ze te z KKW rzadko trafiaja w me gusta, szczegolnie w sytuacji obecnej, sklanie mnie ku wystepywaniu przeciw inicjatywa greah'a. Magazyn nie jest z gumy i dostajemy cos kosztem czegos.

No, ale to wlasnie jest publicystyka przeciez. Zapowiedzi chcesz powiekszac? Jezeli to bedzie ekskluziw i w ogole cos co wczesniej nie bylo na internecie to jasne, git. Ale w wiekszosci to sie sprowadza i tak do opisywania co sie dzieje na trailerze.

Opublikowano

Mnie rozwalila reklama konkursu talentow i ta z nirvana... Serio, jak juz chcecie wrzucac muzyczne reklamowki to niech trzymaja poziom. Dzieki temu co zobaczylem przypomnialy mi sie czasy mlodosci bo wrocilem pamiecia do poprzedniego wieku.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Według informacji z FB zapowiedź numeru pojawi się w poniedziałek.

Opublikowano

Ostatni numer zapowiedziany 4 dni przed premierą i nawet pisałem, że mam nadzieję, że to nie jest jednomiesięczny wybryk i zapowiedź faktycznie będzie zapowiedzią, a nie opisem co w aktualnym numerze. Niestety wszystko wraca na stare tory.

Opublikowano

Według informacji z FB zapowiedź numeru pojawi się w poniedziałek.

na PPE jest napisane, ze za 3 dni nowy nr

Opublikowano

nowy nr bedzie we wtorek. W poniedzialek zapowiedz

na fb wszystko pisze