Salwador 189 Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Kupiłem nowego slima 250GB, za punkty ściągłem z polskiego rynku games on demand BattleFilda BC2 i Super Street Fighter 4 i po ściągnięciu mam obie gry na twardym dysku jako uszkodzone?nie mam możliwości aby je w jaki kolwiek odpalił.Ale arcadówka Hard Corps oraz DarkSiders mi śmiga no i każda inna gra z płyty odpalona. Czy wina może leżeć po stronie nowego slima?????? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Sciagnij jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek87 Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 mialem to samo z bioshockiem 2 , sciagałem z 20 razy za kazdym razem balas. zadzwon na infolinie mają jakis sposób na to, uznałem to za skomplikowane i poprosiłem o zwrot punktow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi