Skocz do zawartości

kupie arcade sticka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam od jakiegos czasu poszukuje arcade sticka do ps3 niestety na allegro nie znalazlem nic godnego uwagi same buble wiec pisze tutaj moze ma ktos do sprzedania jakis dobry sprzet mad catz lub cos na czesciach sanwy?

• Odpowiedzi 15
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Za 400zł mogę ci sprzedać koreańca Crown CWL 303 (takie jakie są montowane w salonach arcade w korei w Tekken'ie 6) + przyciski seimitsu ps-14gn a wszystko w obudowie z imitacji drewna egzotycznego (dosyc ladnie to wyglada:))

Opublikowano

Za 400zł mogę ci sprzedać koreańca Crown CWL 303 (takie jakie są montowane w salonach arcade w korei w Tekken'ie 6) + przyciski seimitsu ps-14gn a wszystko w obudowie z imitacji drewna egzotycznego (dosyc ladnie to wyglada:))

przydaly by sie jakies zdjecia i jak dlugo byl uzywany ten sprzet?

Opublikowano (edytowane)

zdjęcia mogę podesłać jakoś na dniach,sticka używałem jakoś od czerwca (dosyć sporadycznie bo tygodniowo mniej więcej 3-4h)

P.S. jakby co to mogę sprzedać bez obudowy i pcb,same części za 250zl

Edytowane przez Pitrex
Opublikowano

Seimitsu i Sanwa to dwie wiodace marki japonskie, obie bardzo trwale. Galkie Seimitsu sa w moim odczuciu bardziej miekkie i ja wole wlasnie je. Nie zmienia to faktu ze zadna mi sie jeszcze nie zepsula. Przyciski za to wydaja sie twardsze od Sanwy a czesto ludzie biora je ze wzgledu na wiecej opcji kolorystycznych. Cenowo sa to podobne segmenty, jakosciowo mysle ze tez.

Opublikowano

Seimitsu i Sanwa to dwie wiodace marki japonskie, obie bardzo trwale. Galkie Seimitsu sa w moim odczuciu bardziej miekkie i ja wole wlasnie je. Nie zmienia to faktu ze zadna mi sie jeszcze nie zepsula. Przyciski za to wydaja sie twardsze od Sanwy a czesto ludzie biora je ze wzgledu na wiecej opcji kolorystycznych. Cenowo sa to podobne segmenty, jakosciowo mysle ze tez.

a galka jest cztero czy osmio kierunkowa i jaka cena?

Opublikowano (edytowane)

a galka jest cztero czy osmio kierunkowa?

gałka jest zajebista

Edytowane przez ornit
Opublikowano

TZN nie mam samej galki na sprzedaz :D Mam jakies sticki ktore mi sie walaja, chce miec 2 multiplatformowe bo nie chce mi sie bawic a w przejsciowki ani w lutowanie.

Napisales w dziale "Forum Bijatyk" wiec twoje pytanie czy to jest galka 8 czy 4 kierunkowa jest dziwne :/ Galka jest oczywiscie 8 kierunkowa a galki 4 kierunkowe sluzą do starych gier typu Pacman gdzie nie uzywa sie w ogole skosow.

Byc moze chciales zapytac czy galka ma kwadratowy, osmiokatny czy okragly ogranicznik? Od razu moze udziele odpowiedzi na to pytanie - ma ogranicznik kwadratowy. Tu wymiana na inny nigdy mnie nie interesowala po zabawie z ogranicznikami w Sanwie stwierdzilem ze trzeba sie nauczyc grac na kwadracie i tyle. Zaleta Seimitsu jak dla mnie jest to, ze ten kwadrat jest tak jakby delikatniejszy niz w Sanwie (ale to oczywiscie moja subiektywna opinia). Ogolnie ta galka ma standardowa bardziej miekka sprezyne wiec nie trzeba sie z nia silowac.

Opublikowano

TZN nie mam samej galki na sprzedaz :D Mam jakies sticki ktore mi sie walaja, chce miec 2 multiplatformowe bo nie chce mi sie bawic a w przejsciowki ani w lutowanie.

Napisales w dziale "Forum Bijatyk" wiec twoje pytanie czy to jest galka 8 czy 4 kierunkowa jest dziwne :/ Galka jest oczywiscie 8 kierunkowa a galki 4 kierunkowe sluzą do starych gier typu Pacman gdzie nie uzywa sie w ogole skosow.

Byc moze chciales zapytac czy galka ma kwadratowy, osmiokatny czy okragly ogranicznik? Od razu moze udziele odpowiedzi na to pytanie - ma ogranicznik kwadratowy. Tu wymiana na inny nigdy mnie nie interesowala po zabawie z ogranicznikami w Sanwie stwierdzilem ze trzeba sie nauczyc grac na kwadracie i tyle. Zaleta Seimitsu jak dla mnie jest to, ze ten kwadrat jest tak jakby delikatniejszy niz w Sanwie (ale to oczywiscie moja subiektywna opinia). Ogolnie ta galka ma standardowa bardziej miekka sprezyne wiec nie trzeba sie z nia silowac.

wlasnie o to mi chodzilo :-) dzieki za wyjasnienie widze ze kolega zna sie na rzeczy a ile bys chcial za tego sticka?

Opublikowano (edytowane)

Konpek, dam ci znac w weekend, mam zapierdziel w robocie teraz po prostu :/ Sorry.

Sticka mam oczywiscie caly czas takze sie nie uplynnil. Musze pomyslec, przejrzec aukcje i ceny i go wycenie zeby nie bylo zadnego przegiecia. Swoja droga za 450 Kowal sprzedaje PS3 TE sticka MadCatz - i sticka i branie od Kowala moge tobie polecic jesli sie spieszysz. Jak nie to poczekaj chwilke bo ja po prostu nie chce rzucac slow i sum na wiatr. ok?

EDIT: Pato, a co ty ode mnie brales za sticka? Tego drewnianego? Z optykiem? Kurde, optyk (galka) wala mi sie gdzies po chacie, musze go sprzedac bo to super gadzet a ja i tak juz z nim nic nie zrobie :D

BTW jak tego drewnianego brales to skrzynie robil wlasnie Kowal :)

Edytowane przez NemoKOF