Figaro 8 215 Opublikowano 20 maja 2011 Opublikowano 20 maja 2011 Sorry, ale to będzie zaje.bisty serial. Już sam trailer ma moc: http://hatak.pl/news/13055/Hell_on_Wheels_zwiastun_westernu_stacji_AMC/ w środku jest też opis serialu. 1 Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 20 maja 2011 Opublikowano 20 maja 2011 o, na to czekam. Zarabista tematyka! 1 Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 21 maja 2011 Opublikowano 21 maja 2011 AMC + tematyka + mocny trailer = fapfapfap Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 21 maja 2011 Opublikowano 21 maja 2011 Znana jest przybliżona premiera pilota? 1 Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 30 maja 2011 Opublikowano 30 maja 2011 Dlaczego wszystkie seriale musza miec premiere na jesien [no, prawie wszystkie - bo True Blood wychodzi juz niedlugo, chociaz tutaj nie ma na co specjalnie czekac, bo serial staje sie coraz bardziej kiczowaty] Cytuj
Mq 73 Opublikowano 15 czerwca 2011 Opublikowano 15 czerwca 2011 Mogli wybrac lepszy tytul, w ogole bym sie tym nie zainteresowal gdybym nie zobaczyl ze to amc, stwierdziwszy po tytule ze to jakis debilny serial o (demonicznych) samochodach Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 18 lipca 2011 Opublikowano 18 lipca 2011 Promo http://hatak.pl/aktualnosci/seriale/14628/Nowe_promo_Hell_on_Wheels/ 1 Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 19 lipca 2011 Opublikowano 19 lipca 2011 there will be blood: the series nie mogę się doczekać. Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 19 lipca 2011 Opublikowano 19 lipca 2011 ło, ale to bedzie za,(pipi)iste O__O Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 30 lipca 2011 Opublikowano 30 lipca 2011 (edytowane) Nowe fotki i data premiery http://hatak.pl/aktualnosci/seriale/14969/Hell_on_Wheels_nowe_zdjecia_i_data_premiery/ Edytowane 30 lipca 2011 przez sprite 1 Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 4 października 2011 Opublikowano 4 października 2011 Nowe promo http://hatak.pl/aktualnosci/seriale/16580/Powrot_westernu_nowe_promo_Hell_on_Wheels/ Noo jużniedługo 1 Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 ponoc slabe to http://www.hitfix.com/blogs/the-fien-print/posts/listen-firewall-iceberg-podcast-no-101 Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 pilot został już okrzyknięty przez krytyków jednym z najgorszych tego sezonu. nie chcę mi się wierzyć, żeby było aż tak słabo, ale AMC już od jakiegoś czasu nie jest gwarancją najwyższej jakości więc w sumie bym się nie zdziwił. Cytuj
django 549 Opublikowano 3 listopada 2011 Opublikowano 3 listopada 2011 Jest juz dostepny dla wszystkich? Bo kurna jestem sad panda jezeli to prawda. Az musze sam sprawdzic. Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 3 listopada 2011 Opublikowano 3 listopada 2011 w poniedzialek pilot ja dalej nie wierze, ze jest tak zle, przeciez to kuraw nie moglo sie nie udac ;/ no nic pozostaje czekac na Luck do grudnia Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 (edytowane) no deadwood to nie jest, ale z braku innych tego typu pozycji da radę oglądać (co prawda jest quasi-westernowe justified, ale to jednak nie to). świetna scenografia, całkiem interesujący główny bohater i zero politycznej poprawności ("so I bet you know your way around the niggers"). zobaczymy co z tego wyjdzie. Edytowane 8 listopada 2011 przez tk___tk Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 wiecej nie sugeruje sie opiniami krytykow. pilot wybitny nie byl ale zly rowniez nie. Mysle, ze jeszcze sie rozkreci i dostaniemy bardzo przyzwoita produkcje 1 Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 20 listopada 2011 Opublikowano 20 listopada 2011 strasznie irytuje ten aktor grajacy szweda Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 20 listopada 2011 Opublikowano 20 listopada 2011 To nie oglądaj chociaz podlapalem zajawke na podobne klimaty i wkoncu zebralem sie, zeby po roku dokonczyc deadwood(3sezon) co za serial. ehh Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 30 stycznia 2012 Opublikowano 30 stycznia 2012 całkiem spoko serial, nie jest to drugie deadwood, ale z uwagi na deficyt seriali w tym settingu może być, a miewa też kilka mocnych momentów po pierwszym sezonie takie 7+ Cytuj
Ore 188 Opublikowano 30 stycznia 2012 Opublikowano 30 stycznia 2012 Już się skończył? To kupuję. Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 15 kwietnia 2012 Opublikowano 15 kwietnia 2012 (edytowane) Wlasnie skonczylem ogladac ostatni odcinek - dobry serial, czekam na kolejny sezon. Fajnie, ze go w ogole przedluzyli - po tym jak wyszedl pilot, ktory nie zostal zbyt pochlebnie przyjety, przestalem sie specjalnie interesowac serialem [pomyslalem ze go sobie pozniej obejrze] i nabralem obawy ze i na jednym sezonie sie skonczy. Ciekawe tylko, jak o rozwiaza - Bohannon w koncu bedzie musial uciekac, co za tym idzie bedzie zmiana miejsca akcji. Co za tym idzie mozliwe ze scenariusz zostanie wyraznie rozwarstwiony na watek Bohannona i reszty [ekipy od kolei]. W sumie juz w tym pierwszym sezonie momentami az takiego duzego nacisku na tego glownego bohatera nie bylo - podejrzewam ze w kolejnym sezonie moze to byc jeszcze bardziej wyrazne. W kazdym razie zapowiada sie to wysmienicie a potencjal przyszlego rozwoju wydarzen zdaje sie byc praktycznie nieograniczony. Szkoda tylko ze dopiero pod koniec roku bedzie mozna sie o tym przekonac. A postac glownego bohatera jest naprawde przeza(pipi)ista - jak dla mnie rownie dobrze moglby sie nazywac Mr. Badass. Stracil zone i syna, jest na drodze do zemsty, ma jakis swoj wlasny kodeks i zasady, wydaje sie byc porzadniejszy od wielu co wcale nie znaczy ze jest dobry. W zasadzie trudno go ocenic, co jak dla mnie dobrze swiadczy o szkicu tej postaci. A jakby dotychczasowych zmartwien bylo mu malo to teraz jeszcze dochodzi fakt ze zabil niewinnego czlowieka, myslac ze jest odpowiedzialny za zbrodnie na jego zonie i dziecku ciekawe czy w przyszlym sezonie bedzie widac tego wplyw na jego osobe [oraz jak dalej potoczy sie jego historia]. Swoja droga przyszla mi na mysl epicka konfrontacja: Bohannon vs Al Swearengen. Chcialbym zobaczyc co by sie stalo, gdyby zawital do Deadwood. Edytowane 15 kwietnia 2012 przez Yabollek007 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi