Hum 3 699 Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 (edytowane) Jestem w trakcie 3 epizodu. Niby są ciekawe postacie, z tłem, które ma potencjał. Nawet dobrze zagrane. Jest też świetna muzyka(połączenie klimatu westernu z cięższymi riffami ). Główna oś fabularna również wydaje się ciekawa... ale mimo tych wszystkich zalet jakoś tak mi się ziewa. Edytowane 10 Maja 2012 przez Humulin Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 po drugim sezonie podnoszę ocenę do 8, pomijając gównianie nakręcone sceny batalistyczne w finale, drugi sezon okazał się lepszy niż pierwszy podobno amc zamówiło trzeci sezon, jakoś mi się to nie widzi po finałowej sieczce Cytuj Odnośnik do komentarza
Szwed 637 Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Mi też cholernie się serial podobał- obejrzałem dwa sezony w przeciągu jakiegoś tygodnia. Świetne realia, fajni aktorzy... Sieka po finale faktycznie jakby zamknęła wszystko, ale kto wie, może faktycznie Bohannon zostanie szefem kolei? Ciągle zastanawiam się po co pokazywali to, jak ten drugi murzyn cały czas kaszlał krwią i miał obrażenia wewnętrzne. Myślałem, że w końcu umrze, czy coś, ale nie, przeżył i ma się dobrze. No, ale niemniej- czekam na trzeci sezon, jaki by nie był. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Bardzo dobra wiadomość http://hatak.pl/aktualnosci/seriale/27059/3_sezon_Hell_On_Wheels_z_zielonym_swiatlem/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Jakby co ruszył 3 sezon. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 dwuodcinkowe otwarcie sezonu całkiem mocne, szkoda tylko, że chyba porzucono motyw poszukiwań i zemsty na winnych śmierci rodziny Bohannona Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Dłuższy 4 sezon potwierdzony http://hatak.pl/artykuly/hell-on-wheels-z-dluzszym-czwartym-sezonem Bardzo dobra wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Dziwi mnie maly ruch w temacie, serial jest swietny, nie jest to poziom Deadwood, ale oglada sie to calkiem sympatycznie i w tych klimatach niczego lepszego nie znajdziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 no zakończenie trzeciego sezonu nie było jakieś powalające, poza śmiesznym bear fightem Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 (edytowane) Wlasnie skonczylem 3 sezon i koncowka faktycznie dupy nie urywa, jednak zle nie jest, po prostu nie ma jakiegos glupiego cliffhangera w ktorym niewiadomo co sie pieprzy i trzeba na paluszkach wyczekiwac kolejnego sezonu. Osobiscie jestem dalej ciekaw jak potocza sie losy boheterow Hell on Wheels. Cale szczescie 4 sezon startuje w sierpniu czy wrzesniu wiec ja osobiscie wyczekuje powrotu Pana Bohannona . Edytowane 19 Czerwca 2014 przez Bansai Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 4 sezon ruszył jakby co/ Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Na razie takie se. Wkurza mnie Wysoki Szwed tfu. tzn Norweg. Ile można wątek jego ciągnąć. Teraz jest pastorem ja pierdyczę mam go dość. Główny bohater powinien go zabić w następnym odcinku Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Jestem po pierwszym sezonie. No serial woln się rozkręca i dopiero odcinki 7-10 bardzo dobre. Z "Doc'a" próbowali chyba zrobić drugiego Al'a. Scena z końca pierwszego epizodu tylko mnie w tym utwierdziła (monolog do wydarzeń). Bohannan to taki John Marston z RDR. Zawsze znajduje się tam gdzie lepiej żeby go nie było Murzyn ładnie się budował ale coś nie do końca wyszło. Irlandczycy na siłę wciśnięci ale dobrze przedstawieni. Kombinatorzy skubani. Szwed za to ładnie wypada. Także oglądam dalej. Najlepsza scena pierwszego sezonu: Run Swede, run! Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Oglądaj dalej. Kolejne sezony są dużo lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza
Dreamcaster 23 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Jeden z moich ulubionych seriali, ale jak na razie jestem rozczarowany czwartym sezonem. Bardzo się ucieszyłem na wieść, że HOW będzie miał 13 odcinków, ale co z tego skoro dwa pierwsze kręciły się wokół Szweda i tego całego fortu mormonów. Myślałem, że na dobre odjebali tego czarnucha Fergusona... i co zaserwowali w 6 odcinku? 40 minut najbardziej wkurwiającej postaci w całym serialu i 10 linijek tekstu. Dzisiaj chciałem sobie ściągnąć najnowszy odcinek patrzę na nazwę pliku a tam Hell.on.Wheels.S04E07.Elam.Ferguson.1080p. Nosz ja pierdole. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Oglądaj nie pjerdol. "He went looking for you" Kurwa :( Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Kur*a myślałem, że Cullen dojedzie Szweda do końca 3 sezonu (aktualnie s03e08). W sumie Szwed jest najbardziej pominiętą postacią w trzecim sezonie. A drugi tak fajnie go wylansował. No i z dupy wyskoczyli z tym zamknięciem wątku jednego z braci McGinnes. Cytuj Odnośnik do komentarza
Barney 1 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Mi się z kolei ten sezon najbardziej podoba jak na razie drugi jakoś przynudzał. Faktycznie ostatni odcinek nie był najwyższych lotów ale fajnie ukazuje przemianą Elama. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Mnie za to szkoda trochę Pana Toole'a . W pierwszym sezonie życzyłem mu kulki i takoż zarobił. A w drugim polubiłem chłopa. Szkoda, że poprawił niewypał murzyna Jak tak teraz rozmyślam to doszedłem do wniosku, że to drugi z braci McGinnes mordował. Blondas wymiękał i chciał sypnąć brata więc zarobił kulkę. Ruth ma przesrane. Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 przecież to jasne, że Mickey mordował w Bostonie kobiety, scena jak dobiera się do Evy i bełkocze swoje banialuki jasno daje to do zrozumienia ostatni odcinek dał radę szloch Bohannona na końcu, mocne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Kiedy on się dobierał do Evy? Ja jestem na s03e09 teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dreamcaster 23 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 W czwartym sezonie, odcinek 4 albo 5. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 No to wszystko przede mną. Cieszy mnie fakt, że finał 3 sezonu przyniesie starcie Bohannon vs Swede Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 ostatni odcinek dał radę szloch Bohannona na końcu, mocne Jeden z najlepszych odcinków i jedna z najmocniejszych scen w serialu. ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Bardzo dobry nowy odcinek, a końcówka to już w ogóle. Let me spell it out for you, Mr. Campbell. Release them prisoners. I'm only askin' you once. Będzie się działo! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi