Dreamcaster 23 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Let me spell it out for you, Mr. Campbell. Release them prisoners. I'm only askin' you once. Będzie się działo! Classic Bohannon. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 W Ferguson wyciągnął nóż na koralgola sobie pomyślałem, że beka w hooj. Wiedziałem, że wyjdzie z tego. Chwała twórcom, że nie skończyło się na powierzchownych ranach. Ale wg mnie przegięli w drugą stronę. Lekko świrujący Elam byłby fajnym powiewem świeżości (zwłaszcza z kaprawym okiem i bliznami). Ale przynajmniej skończyli wątek człowieka, który był w 2 i 3 sezonie nijaki . Skubanemu Szwedowi zawsze udaje się uniknąć stryczka. Ale przez to wydaje się być teraz postacią stricte poboczną, a nie głównym nemesis Cullena. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Zajebisty nowy odcinek. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Miesiąc czekania teraz po takim odcinku... ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 po takiej akcji miesiąc czekania, poyebało ich tam? Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 (edytowane) 5 sezon ostatnim i standardowo jak to AMC dzielą na dwie części(2015-2016) KURWA http://hatak.pl/artykuly/hell-on-wheels-5-sezon-bedzie-ostatnim Szkoda Edytowane 8 Listopada 2014 przez sprite Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 No. Mam nadzieję, że epicko zakończą walkę Szweda z Cullenem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szwed 637 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Najnowszy odcinek po miesiącu przerwy po prostu pozamiatał. Kilka dobrych akcji, wprowadzenie nowych postaci, które mogą narobić zamieszania i w ogóle. Podobała mi się rozmowa Cullena z Durantem przy stoliku, jak starzy dobrzy kumple. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 5 sezon już hula, a tu nic? Końcówka 4 mocna. Chyba najlepsza scena amputacji kończyny w serialach. Nowy (i ostatni) sezon trochę słabo startuje, a brat Thor jest zbyt przewidywalny. Od razu widać, że rucha młodego i chce przeprowadzić rewolucję przy użyciu "ryżu" od chińczyka. Chińczycy dają za to radę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 (edytowane) Ło ja cię! Najpierw leci karny kutas za podział sezonu na dwie części zwłaszcza, że końcówka obrabia kiełbasę jak Kennedy Leigh. Coś pięknego. Szwed dobrze wypełnia rolę Lokiego. A kolejna połowa przyniesie oczekiwane starcie tytanów. No i to tornado. The Race begins! Edytowane 3 Września 2015 przez Farmer. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 (edytowane) Nowy odcinek pozamiatal wszystko. Piękne I am Thor Gundersen. From Norway :( Edytowane 14 Czerwca 2016 przez sprite Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 o lol, zapomniałem o tym serialu Cytuj Odnośnik do komentarza
Szwed 637 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Jest nowy odcinek? HoW to jeden z moich ulubionych seriali, jakoś tak wyszło. I czekałem od sierpnia na drugą połowę sezonu. Wieczorem seansik. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Oglądajcie bo mega odcinek. Teraz to już tylko jazda bez trzymanki do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zarąbiste otwarcie drugiej części sezonu. I najlepsza scena wieszania od czasów śmierci Ruth . No i zamykanie wszystkich wątków. Czuć, że pociąg dojeżdża do ostatniej stacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi