Skocz do zawartości

Hell on Wheels

Figaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W Ferguson wyciągnął nóż na koralgola sobie pomyślałem, że beka w hooj. 

Wiedziałem, że wyjdzie z tego. Chwała twórcom, że nie skończyło się na powierzchownych ranach. Ale wg mnie przegięli w drugą stronę. Lekko świrujący Elam byłby fajnym powiewem świeżości (zwłaszcza z kaprawym okiem i bliznami).

Ale przynajmniej skończyli wątek człowieka, który był w 2 i 3 sezonie nijaki . Skubanemu Szwedowi zawsze udaje się uniknąć stryczka. Ale przez to wydaje się być teraz postacią stricte poboczną, a nie głównym nemesis Cullena.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Najnowszy odcinek po miesiącu przerwy po prostu pozamiatał. Kilka dobrych akcji, wprowadzenie nowych postaci, które mogą narobić zamieszania i w ogóle.

Podobała mi się rozmowa Cullena z Durantem przy stoliku, jak starzy dobrzy kumple.

• Plusik 1
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

5 sezon już hula, a tu nic? Końcówka 4 mocna. Chyba najlepsza scena amputacji kończyny w serialach. Nowy (i ostatni) sezon trochę słabo startuje, a brat Thor jest zbyt przewidywalny.

Od razu widać, że rucha młodego i chce przeprowadzić rewolucję przy użyciu "ryżu" od chińczyka.

Chińczycy dają za to radę.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Ło ja cię! Najpierw leci karny kutas za podział sezonu na dwie części zwłaszcza, że końcówka obrabia kiełbasę jak Kennedy Leigh. Coś pięknego. Szwed dobrze wypełnia rolę Lokiego. A kolejna połowa przyniesie oczekiwane starcie tytanów.

No i to tornado.

The Race begins!

Edytowane przez Farmer.
  • 9 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zarąbiste otwarcie drugiej części sezonu. I najlepsza scena

wieszania od czasów śmierci Ruth

. No i zamykanie wszystkich wątków. Czuć, że pociąg dojeżdża do ostatniej stacji.