Velius 5 753 Opublikowano 20 maja 2011 Opublikowano 20 maja 2011 Troche sie o tej grze slyszalo ale dosc malo...najpierw byla platna a potem przeszla na FREE game ze sklepikiem za punkty itp jak w League of Legends. Miala premiere jakos 2-3 miesiace temu wiec jeszcze swiezak. Troche szkoda ze takie perelki maja duzo mniejszy player base niz taki LoL :< http://www.bloodlinechampions.com/ Gra ogolnie polega na arence i pvp 3v3/4v4/5v5 postaciami ktore maja jakies tam skille (sporo i bardzo przemyslane). Objectivy sa rozne,poprostu deathmatch,capture the flag itp. Na screenach gra wyglada jak kupa,na YT tez ale w rzeczywistosci jest o wiele lepiej. Mila alternatywa od LoL'a a moim zdaniem gra mocno niedoceniona i niszowa poprzez dynamizm i przez to ze wymaga od nas troche skilla i myslenia. Moim zdaniem warto przetestowac jak cos moj nick tam to Velsu,smialo dodawac do friendsow i mozna cos pograc. p.s. gra dostala w CD action 8/10. Cytuj
MozayKnows 55 Opublikowano 21 maja 2011 Opublikowano 21 maja 2011 (edytowane) Oglądałem filmiki, wygląda zachęcająco. Jak będe miał czas to może ściągne i przetestuje. Tak jak mówisz wygląda bardziej dynamicznie [niż np. LoL], co dla mnie zalicza się na duży + Da się dobrze grać bez płacenia? Edytowane 21 maja 2011 przez Empro Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 21 maja 2011 Autor Opublikowano 21 maja 2011 Ta,customizacja wyglada slabo,jedyny + placenia to ze masz wiecj herosow na starcie,ale na przetestowanie i dobry poczatek wystarczy tych 4. Cytuj
molly 311 Opublikowano 21 maja 2011 Opublikowano 21 maja 2011 Polecam zapraszać znajomych - osoba zaproszona dostaje 5000 czerwonych monet na start, a za zaproszenie poszczególnych ilości osób są fajne bonusy. Chwilę pograłem ze znajomym przeciwko botom - ZAJE'BISTA SPRAWA, bo mogę sobie spokojnie walnąc 2v2 albo 3v3 bez żadnych mniejszych nagród (jak to w LOLu jest) nie bojąc się, że idiota z teamu zawali mi całą rozgrywkę - która, co też mi się podoba, jest krótsza, bo dynamiczna. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 22 maja 2011 Opublikowano 22 maja 2011 Przecież to z lolem ma wspólny rzut kamery tylko... Gra fajna, ale szybko mi się to znudziło. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi