Skocz do zawartości

Darmowe gry od Sony

Fenikz

Darmowe gry od Sony!  

138 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakie darmowe gry ściągnięcie na PS3? (zaznacz 2 tytuły)

• LittleBigPlanet
    • inFamous
    • Wipeout HD/Fury
    • Ratchet and Clank: Quest for Booty
    • Dead Nation
  2. 2. Jakie darmowe gry ściągnięcie na PSP? (zaznacz 2 tytuły))

• LittleBigPlanet
    • ModNation Racers
    • Pursuit Force
    • Killzone: Liberation

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Orzeszek87
Opublikowano

K.u.r.w.a co jest? nie moge sciagnąć tych darmowych gierek :blink: miałem ikonkę free games wywalił bład i teraz ta ikona znikneła wtf?

Opublikowano

Czy tan PS Plus (30 dni) będzie można pobrać na przykład za miesiąc czy dwa? Czy trzeba go aktywować w ciągu jakiegoś czasu? Domyślam się pewnie, że te 30 dni za darmo będą aktywne tylko z obecną zawartością dla plusowców (Burnout, itd).

Opublikowano (edytowane)

Mam 3 konta: dwa PL i jedno US. Jesli pobiorę grę 'z' na koncie 'x' to czy będę ją mógł odpalić na koncie 'y' razem z trofeami? Czy gry pobrane na koncie US będę mógł włączyć na polskich kontach?

Edytowane przez Qvstra
Opublikowano

parę pytań mam:

1) czy gry z PS+ i z Welcome Back działają jak "składkowe", czyli można pobrać je na 5 konsol z 1 konta?

2) czy mając 2 konta PSN PL można na drugim włączyć tego darmowego plusa za miesiąc i tym samym np. mieć Burnouta przez 60 dni?

3) czy w tym Burnoucie można ustawić j. polski, i to samo LBP - jest polski język?

Opublikowano

Jeśli ma się konta na różne regiony, np w Polsce i USA, to można ściągać z obu, jak to było już powiedziane, ale jak jest w przypadku gdy mamy dwa konta na Polskę ? Wtedy można ściągnąć 2 czy 4 gry ?

Opublikowano

Nie pamiętam czy zakładałem konto na USA, muszę poszukać czy gdzieś nie zapisałem, ale chciałbym inFamous w angielskiej wersji. Na wszelki wypadek ściągnę z polskiego PSS, czy jak znalazłbym namiary na swoje konto i ściągnął drugi raz inFamous, to w konsoli będą dwie wersje ? Czy pierwsza się usunie/będę musiał usunąć ?

Gość szpic
Opublikowano

Nie pamiętam czy zakładałem konto na USA, muszę poszukać czy gdzieś nie zapisałem, ale chciałbym inFamous w angielskiej wersji. Na wszelki wypadek ściągnę z polskiego PSS, czy jak znalazłbym namiary na swoje konto i ściągnął drugi raz inFamous, to w konsoli będą dwie wersje ? Czy pierwsza się usunie/będę musiał usunąć ?

jak sie zmieni jezyk menu na angielski to infamous z naszego sklepu nie odpali sie po angielsku jak to czesto jest w grach z plyty?

Opublikowano

No właśnie w tym problem, że inFamous został 'wyczyszczony' z innych wersji językowych, co by mniej miejsca zajmował. W innych krajach też tak mieli, aż w końcu wypuszczono łatkę z j. ang do gry. Niestety polski PSS to ominęło...

A tak w ogóle, to wiadomo do kiedy można będzie skorzystać z 'Welcome Back' ?

Opublikowano (edytowane)

Playstation 3:

The Last Guy

LocoRoco Cocoreccho!

echochrome

WipEout HD

Hustler King

Playstation Portable:

Yuhshanokuseninamaikida or2 PSP® the Best

Everybody’s Stress Buster

PATAPON2 PSP® the Best

LittleBigPlanet Portable

LocoRoco -Midnight Carnival-

@fazzeer: Masz bodajze miesiac na zassanie wszystkiego...

Edytowane przez Accoun
Opublikowano

Szybkie pytanie: która polska wersja jest bardziej (pipi)owa - LBP czy dead nation? ;p Mam też konto na USA, pierwszą grą jaką z niego biorę jest infamous, nie mogę się zdecydować co do drugiej (z polskiego ściągam wipeouta i tą grę, której polska wersja jest bardziej znośna).

Opublikowano (edytowane)

LBP z PS Store jest po angielsku. Tylko edycja GOTY była po polsku. WipEout też jest po angielsku. inFamous ma za to całkiem spoko polską wersję językową, Dead Nation to tylko napisy.

Edytowane przez Q-Jot