Gość Soul Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 1-01 Sokół i Marysia Starosta Spotkanie 1-02 Sokół i Marysia Starosta Reset 1-03 Sokół i Marysia Starosta Znajdziemy się 1-04 Sokół i Marysia Starosta Cynamon 1-05 Sokół i Marysia Starosta Polowanie na zło 1-06 Sokół i Marysia Starosta W sercu 1-07 Sokół i Marysia Starosta Więzień opinii 1-08 Sokół i Marysia Starosta Czysta brudna prawda 1-09 Sokół i Marysia Starosta Ludzie to dziwni są 1-10 Sokół i Marysia Starosta Sztruks 1-11 Sokół i Marysia Starosta Stop 1-12 Sokół i Marysia Starosta Sens życia 1-13 Sokół i Marysia Starosta Wspólna gałąź 1-14 Sokół i Marysia Starosta Myśl pozytywnie 1-15 Sokół i Marysia Starosta Obojętnie 1-16 Sokół i Marysia Starosta Mirek 1-17 Sokół i Marysia Starosta Mały człowieczek 1-18 Sokół i Marysia Starosta Kilka pytań 1-19 Sokół i Marysia Starosta Ja nie przypuszczam, ja to wiem Warto przesłuchać, polecam Na Prosto.tv można spokojnie ogarnąć wszystkie numery. Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 (edytowane) Płyta jest bardzo dobra, wkręciła mi się od razu i cały czas jest na pętli, w przeciwieństwie do nowego albumu WENY (niestety). Polecam Edytowane 2 Czerwca 2011 przez ShtaS Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Płyta jest bardzo dobra, wkręciła mi się od razu i cały czas jest na pętli, w przeciwieństwie do nowego albumu WENY (niestety). Polecam Potwierdzam, mam tak samo, Sokół leci non stop a wena poleciał w kąt. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sztajniec 18 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 proste, ze tak. bardzo dobra plytka Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Ta Marysia trochę odstrasza. Kto to jest? Ona tam śpiewa, robi muzykę czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Śpiewa ;> Cytuj Odnośnik do komentarza
Sztajniec 18 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 to dupeczka sokoła, ale wyszlo całkiem klawo, polecam sprawdzic Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Wczoraj rozkoszując się rzeżuszką zapuściłem Zły Sen. O ja pier.dolę, ten kawałek zabija z miejsca klimatem. Do tej pory hejtowałem Sokoła, ale widzę, że płytę trzeba przesłuchać dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Cały koks maradony daje radę ;d Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 671 Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Bardzo dobra płyta, klimatyczna, świetna technicznie i w sumie dosyć spójna. Rap Sokoła lubię, do śpiewu jego panny byłem nastawiony umiarkowanie, ale wyszło całkiem spoko. Jednak jak na taką ilość kawałków, to za mało mega kozaków (wymieniłbym tu na pewno Polowanie na zło i Czysta, Brudna Prawda), tzn. dużo numerów, które są dobre, ale nie mają potencjału do częstego odsłuchu, zamulają lekko. Tekstowo ok, skrecze też eleganckie. Jedna z lepszych płyt, jakie przesłuchałem w tym roku (choć nie było tego za wiele). Szkoda, że na pierwszy singiel poszedł jeden ze słabszych wg. mnie kawałków (Sztruks). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Sztruks jest dobry tylko ten refren strasznie męczący Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 425 Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Wie ktoś może które kawałki wyprodukował Shuko? Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Cynamon Polowanie na zło Co do reszty to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Płyta cały czas dobra, wracam do niej co jakiś czas - nie nudzi się. Cytuj Odnośnik do komentarza
ojejcu 86 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Jest to drugi oryginalny album jaki kiedykolwiek nabyłem. Warto, od dłuższego czasu leci non stop i się nie nudzi. To i nowy Mes. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi