Opublikowano 26 maja 201113 l Jedyny gry na, które obecnie "czekam" to: Diablo 3 - ojjj, stracę życie przez to Deus Ex HR - mam nadzieje na grę poziomem zbliżoną do wiecznej jedynki. Gearsy 3 - byłbym wstanie kupić xa dla nich ale to się jeszcze okaże I trochę na Battlefielda 3.
Opublikowano 26 maja 201113 l Shenmue 3 Jakby to wyszlo to jak dla mnie mogliby skasowac nawet Gearsy
Opublikowano 26 maja 201113 l Ja w sumie na nic nie czekam... wiekszość gier, w ktore chce zagrac ma ustawione premiery i jakos nie spieszy mi sie do grania w nie. no ale jak juz miałbym tak wymieniac to: Children of Eden - mam lekkeigo w(pipi) bo gierka predzej wyjdzie na x360, a chętnie przytuliłbym duchowego następcę REZ'a Journey - bo klimat, bo flower był dobry, bo zapowiedzi są bardzo pozytywne Wipeout Trinity - wipeout c'nie? Jeszcze nic nie wiadomo o gre ale myśle... zepsuć tej gry chyba nie zepsują? Czekam. Nowy MGS - żeby się pośmiać z Kojimy... kuźwa jak można było tak zepsuć tą serie?
Opublikowano 26 maja 201113 l U3 - bo 1 i 2 był znakomite. Fifa i Pes wol 2012 - bo jestem maniakiem GTA V - bo R* rzadzi niesmiało spoglądam w kierunku RDR 2- bo "jedynka" (heh) to jak moja "gra życia" Wiedźmin na konsole- bo nie gram na PC] Skyrim -jestem ciekaw czy tym rzem sprosta oczekiwaniom Edytowane 26 maja 201113 l przez Orson
Opublikowano 26 maja 201113 l Na kilka mocnych survival horrorów, Dead Space 2 tylko zaostrzył mój apetyt
Opublikowano 26 maja 201113 l Nowe GTA/GTAV - głupio byłoby komentować. RDR2/Bully 2/Agent/MP3 - i wszystko co tylko wymyśli i wypuści Rockstar. Może to być nawet symulator koszenia trawników na księżycu. Uncharted 3 - głupio byłoby komentować. Infamous 2 - bo jedynka to najlepszy action adventure rozpierducha sandbox. Miła odskocznia od standardowych sandboxów a dwójka zapowiada się na bigger, better and more badass. Gears of War 3 - bo tylko dla tej gry będzie trzeba kupić ponownie Xboxa. Deus Ex : Human Revolution - bo zapowiada się co najmniej ciekawie. A feelingiem przypomina mi MGS-y. God of War 4 - głupio byłoby komentować. Mirrors Edge 2 - bo jedynka to perełka. Tomb Raider - bo jeżeli zapowiedzi/informacje nie kłamią to szykuje się spełnienie moich marzeń growych. Zaraz obok RDR i GTA. Duke Nukem Forever - bo chcę porzucać kupą, bo chcę się wysikać, bo chcę się pośmiać z Halo. Bo chcę posłuchać tekstów Duka. Silent Hill: Downpour - bo nawet jak wyjdzie średni Silent. To chociaż liczę na dobrego survival horror. Nowy Burnout - bo to najlepsze wyścigi. Dead Space 3 - bo poprzednie części to najlepsze survival horrory w tej generacji. Gry stricte na PS Move- dobry sprzęt a praktycznie zero gier. Sorcery to trochęęęęęęęę za mało, gdzie Star Warsy, point clicki ;/ Jeszcze więcej HD Rimejków - MGS-y, GTA, FFX, Jak-i itd. Edytowane 26 maja 201113 l przez SłupekPL
Opublikowano 26 maja 201113 l 1. Hitman: Absolution 2. Uncharted 3 3. Deus Ex: Human Revolution 4. Modern Warfare 3 5. Batman: Arkham City 6. Mass Effect 3 7. Max Payne 3 8. Battlefield 3 9. Agent 10. TES V: Skyrim Kolejność NIE jest przypadkowa. A z niezapowiedzianych: Splinter Cell 6, nowa gra od Quantic Dream, Jade Empire 2... Edytowane 26 maja 201113 l przez Kre3k
Opublikowano 26 maja 201113 l Jeszcze więcej HD Rimejków[/b] - MGS-y, GTA, FFX, Jak-i itd. Slupek: Mamo co dzisiaj na obiad? Mama Slupka: Schabowe Slupeczku moj Slupek: Po cholere, lepiej bylo przygrzac mielone sprzed 2 dni
Opublikowano 26 maja 201113 l Wlasnie, lepiej Gears of War 5. Turbo-nowość w serii - można komuś piłe w jajca w sadzić. Od razu inna gra paaaaanie.
Opublikowano 26 maja 201113 l Porównanie ze schabowym nie do końca trafione, bo przecież masa gier obecnie wychodzących to jakieś crapy/średniaki i starsze nadal są lepsze. Siedząc dalej w tematach kulinarnych nie ma tylko schabowych, a jest też wątróbka, czy inne flaki (słabe gry), więc już lepszy odgrzewany mielony.
Opublikowano 26 maja 201113 l Podaj ajkas gre z PSXa, lepsza niz wysoko oceniane obecnie gry. Bez japonskiego szrotu czarnuchy :potter:
Opublikowano 26 maja 201113 l Podaj ajkas gre z PSXa, lepsza niz wysoko oceniane obecnie gry. Bez japonskiego szrotu czarnuchy :potter: Eeee, Metal Gear Solid, Silent Hill, Tenchu, co poradzisz, jak japończycy robili wtedy najlepsze gry, Crasz, Nightmare Creatures, Tomb Rider 1,2,3, Gex........
Opublikowano 26 maja 201113 l Podaj ajkas gre z PSXa, lepsza niz wysoko oceniane obecnie gry. Bez japonskiego szrotu czarnuchy :potter: Po co skoro i tak stwierdzisz, że za stare...
Opublikowano 26 maja 201113 l Stare, archaiczne i nie chodzi o sama grafike - animacja lezy, brak fizyki, archaiczny gameplay. To byly swietne gry, swietne ale w swoim czasie.
Opublikowano 26 maja 201113 l Jeśli były naprawde dobre, to i dzisiaj da się w nie grać z przyjemnością. Diablo 2 nie jest nowe, a obecnie gram i mi się podoba. Pograłem trochę jakiś czas temu w pierwszego Silent Hilla, na Pchli targ poleciało ogłoszenie, że kupię. Jak mnie nachodzi ochota, to odpalam sobie (i to nierzadko) pierwszego Quake'a, Dooma lub DN3D. A nie uważam się za jakiegoś oldskulowca, co mówi, że gry się stoczyły... Edytowane 26 maja 201113 l przez Accoun
Opublikowano 26 maja 201113 l Gry powinno się oceniać przez pryzmat epoki, w jakiej były na czasie. To że coś się starzeję to naturalna kolej rzeczy, prawie ze wszystkim tak jest. Co zrobiły Cody MW dla gatunku FPS ? Poprawiły grafikę, skróciły czas gry o 100%, naładowały rozgrywkę skryptami i nauczyły developerów jak rżnąć dobrze graczy z kasy minimalnym nakładem sił. A co zrobił FF 7 dla gatunku rpg ? Przewrócił go do góry nogami, GRAFIKA, DŁUGOŚĆ GRY, ilość kontentu, gameplay i fabuła, zafundowała szczękopad nawet tym, co sikali wcześniej na rpgi i sprzedała grę jrpg w takiej ilości w Europie, jakiej wcześniej nikt by się nie spodziewał.Po prostu ludzie oceniają gry mając na względzie emocje, jakie im dostarczały w swoim czasie, a te się już tak bardzo nie zmieniają, nie zależnie od płynności animacji i grafiki.
Opublikowano 26 maja 201113 l mam zacząć (pipi)ć posty czy znowu będziecie sie zasłaniac "merytoryczną" dyskusją o (pipi)e marynie? mieliście temat Gry których nie ukończyliście. i co? zapadł sie pod ziemie, a tak o niego walczyliście.
Opublikowano 27 maja 201113 l Remake HALO:CE Wystarczy zwykłe podbicie rozdziałki - to najlepszy shooter ever.
Opublikowano 27 maja 201113 l Ninja Gaiden 3 Soul Calibur V Assassins Creed Revelations Bioshock Infinite Gears of War 3 Kolejność nie przypadkowa.
Opublikowano 27 maja 201113 l Myślę Psyko, że już wszyscy wiemy, że Japonia ssie pałkę, Nintendo jest infantylne, stare gry to (pipi), a ME2 jest RPGiem. Nie musisz kolejny raz zaczynać "dyskusji" na ten sam temat. A sam czekam na: inFamous 2 Deus Ex: Human Revolution Skyrim i z tego roku to chyba tyle. W przyszłości chciałbym, żeby plotki o Jade Empire 2 okazały się prawdą, bo to była strasznie klimatyczna gierka. No i wciąż czekam na Zone of the Enders 3. Kojima, nie ma (pipi)nia sje. Edytowane 27 maja 201113 l przez estel
Opublikowano 27 maja 201113 l Myślę Psyko, że już wszyscy wiemy, że Japonia ssie pałkę, Nintendo jest infantylne, stare gry to (pipi), a ME2 jest RPGiem. Nie musisz kolejny raz zaczynać "dyskusji" na ten sam temat. Podalem 2 opinie i 2 fakty, z tym ze jeden z nich mozemy nazwac RPSem jak sie tak cudow klasyfikacyjnych zachciewa.