MozayKnows 55 Opublikowano 2 sierpnia 2011 Autor Opublikowano 2 sierpnia 2011 (edytowane) Rampage vs Jones i walki na EVO były zaprezentowane na bardzo wczesnej wersji gry [ponoć alpha] więc jeszcze na pewno wiele rzeczy zostanie usprawnionych. Jak dla mnie wszystko jest super, tylko te suby to lekka żenada. Sama mechanika mi się podoba, szkoda tylko, że fighterzy nie wykonują przy tym ŻADNEJ animacji np. wyrwanie ręki do dźwigni itp.<br />@Edit no i jeszcze system uszkodzenia głowy wzięty rodem z Tekkena. przy 90-100% uszkodzeń głowy przy następnym ciosie gwarantowane KO. W 2010 na tyle to wyczułem, że potrafiłem przewidzieć, który cios będzie ostatni.To już w ogóle jest totalna kpina, ludzie na forum napisali petycję żeby to zmienić, podpisało się w (pipi) osób, a THQ nadal ma to gdzieś. Edytowane 2 sierpnia 2011 przez Empro Cytuj
JoZi 14 Opublikowano 2 sierpnia 2011 Opublikowano 2 sierpnia 2011 Może ten system submission z nagrania pochodzi z tego uproszczonego sterowania Cytuj
MozayKnows 55 Opublikowano 2 sierpnia 2011 Autor Opublikowano 2 sierpnia 2011 System subów będzie taki sam, bez znaczenia na typ sterowania jaki wybraliśmy Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Ehh. Nie wiem czy gra jest warta kupna tylko dla pogrania na zasadach Pride. Na pewno nie na premierę. Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 15 sierpnia 2011 Opublikowano 15 sierpnia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=UmoPJTrlA1c&feature=player_embedded Cytuj
MozayKnows 55 Opublikowano 16 sierpnia 2011 Autor Opublikowano 16 sierpnia 2011 Nie wiem jak wy ale ja sie jaram Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 16 sierpnia 2011 Opublikowano 16 sierpnia 2011 TKO po Low Kickach wygląda za(pipi)iście kolejna porcja randomu -_- zobaczymy co z tego wyjdzie Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Opublikowano 18 sierpnia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=2ZUXSzqjK_I&feature=player_embedded "Jak nie widać różnicy to po co przepłacać..." Cytuj
JoZi 14 Opublikowano 19 sierpnia 2011 Opublikowano 19 sierpnia 2011 No rzeczywiście po powyższym gameplayu nie widać jakieś rewolucji, ale combat trailer pokazał że rewolucji to może nie ma ale gra dalej ładnie się rozwija. Szczególnie cieszy mnie kwestia "wzmocnienia" roli nóg bo w ufc 2010 poza strzałami na ryj nogą ew. kolanko w klinczu nogi były średnio przydatne w stójce. Kolejna sprawa jest taka że z UFC jest trochę jak z FIFA - kolejna edycja to to samo tylko trochę lepiej Najwięcej zmian dostrzegą ci którzy grają z serii na serie. A ostatnia sprawa to taka że z tego co pamiętam UFC 2010 bardzo szybko po premierze (może max pół roku) było można już wyrwać nowe za ~70zł i z tą edycją mam nadzieje też tak będzie - a jak tak będzie to każdy kto ma UFC 2010 sprzedając swój egzemplarz gry będzie mógł się małym kosztem zaopatrzyć w UFC3 co też tak własnie uczynie Cytuj
RudiAG 19 Opublikowano 19 sierpnia 2011 Opublikowano 19 sierpnia 2011 Nie wiem gdzie tu rozwój, bardziej obstawiam niedorozwój, a pomyślec że człowiek by sie pokroić dał za 2010 dopóki MMA na rynku nie było. Bez kitu konkurencja to czasem dobra sprawa, niech wydają "dwójkę" póki istnieje jeszcze Strikeforce, albo niech wydadzą na licencji kilku federacji( Sengoku, Bellator, BOTE itp.), edytor załatwi resztę Cytuj
MozayKnows 55 Opublikowano 25 sierpnia 2011 Autor Opublikowano 25 sierpnia 2011 (edytowane) Nie wiem gdzie tu rozwój, bardziej obstawiam niedorozwój, a pomyślec że człowiek by sie pokroić dał za 2010 dopóki MMA na rynku nie było. Bez kitu konkurencja to czasem dobra sprawa, niech wydają "dwójkę" póki istnieje jeszcze Strikeforce, albo niech wydadzą na licencji kilku federacji( Sengoku, Bellator, BOTE itp.), edytor załatwi resztę Rudi bez przesady, że niedorozwój. Wstawanie przy pomocy klatki, swaying w parterze, nowe możliwości wykończenia przeciwnika [legkick TKO], ragdoll przy KO i obijanie nieprzytomnego klienta, wejściówki, możliwość grania prawdziwymi fighterami [np. Chuck Liddell] w trybie kariery, Pride, bardziej płynna i szybsza stójka, większe znaczenie słabszych ciosów, 2 nowe wagi i nie tylko. Nie ma co sie spodziewać wielkiej rewolucji po THQ skoro przez chyba 8 lat ciąneli WWE na tym samym silniku. Dla mnie jako wielkiego fana MMA jest to pozycja obowiązkowa, jak ktoś nie chce to niech nie kupuje, proste Edytowane 25 sierpnia 2011 przez Empro Cytuj
MozayKnows 55 Opublikowano 25 sierpnia 2011 Autor Opublikowano 25 sierpnia 2011 Sorry za double posta ale mi opcja edycji nie działa. Ten sub w 1:40 wygląda już o niebo lepiej w porównaniu z tym co na innych filmikach. Mówili też gdzieś, że KAŻDY fighter ma mieć swój unikalny styl [poruszanie się itp], ale jakoś nie widzę żeby Donald "Cowboy" Cerrone się poruszał tak jak w realu, mam nadzieje, że jeszcze to zrobią, bo to jeden z moich ulubionych fighterów :confused: Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 19 września 2011 Opublikowano 19 września 2011 Czuje lekkie rozczarowanie jeżeli chodzi o wygląd. 4:39 sek fajnie ręka przechodzi przez szyję Cytuj
MozayKnows 55 Opublikowano 20 września 2011 Autor Opublikowano 20 września 2011 (edytowane) Nie ma co patrzeć na jakąś ręke przechodzącą przez szyje bo to jest spokojnie do naprawienia jeszcze przez te pare miesięcy, gorzej z animacjami [a raczej ich brakiem?] subów i brakiem odwzorowania postawy Cerrone'a Edytowane 20 września 2011 przez Empro Cytuj
MozayKnows 55 Opublikowano 26 września 2011 Autor Opublikowano 26 września 2011 W Contender Fighter Pack [dostajemy go chyba przy preordzerze, ale będzie też mozliwość zakupu już po premierze] dostaniemy m.in Nicka Diaza i Mayhema Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 (edytowane) http://espn.go.com/e...dmore=fullstory http://espn.go.com/espn/thelife/videogames/blog/_/name/thegamer/id/7115160/heavyweights?readmore=fullstory Edytowane 19 października 2011 przez lukas1988 Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Znamy już pełen skład zawodników jakimi będzie można grać w nowym trybie Pride FC dostępnym w kolejnej, trzeciej już odsłonie hitowej gry UFC Undisputed. Poza listą zawodników poznaliśmy też datę premiery gry która nastąpi w styczniu 2012 roku oraz świetną dla fanów Pride informację mówiąca że komentować walki w trybie Pride będzie legendary Bas Rutten a zapowiadać wejścia zawodników pamiętna Lenne Hardt Pełen skład fighterów Pride w środku posta Bob Sapp Antonio Rogerio Nogueira Antonio Rodrigo Nogueira Dan Severn Don Frye Gary Goodridge Gilbert Yvel Heath Herring Kevin Randleman Mark Hunt Mark Coleman Mirko Filipovic Kazuhiro Nakamura Mauricio Rua Quinton Jackson Rameau Sokoudjou Vitor Belfort Wanderlei Silva Murilo Rua Jens Pulver Marcus Aurelio Takanori Gomi Anderson Silva Chuck Liddell Dan Henderson Murilo Bustamante Akihiro Gono Carlos Newton Denis Kang Paulo Filho Phil Baroni Royce Gracie Ryo Chonan 1 Cytuj
humanno 201 Opublikowano 2 grudnia 2011 Opublikowano 2 grudnia 2011 (edytowane) Jaaaa, Rutten jako komentator, za#ebiscie. He, chyba przy okazji 1szych zapowiedzi EA MMA pisałem ze chyba sie nie doczekem takiej gry gdzie jako komentator bedzie Bas, a tu proszę. W ogole, UFC mnie "kupiło" tym trybem Pride, teraz pomimo ze nie dokonca podba mi sie rozgrywka w tej grze to jestem gotów sie skusić. No i pokaźna biblioteka zawodników Pride, ee, ale braci Emilianenko nie widać.. dobrze ze wszedłem rzucić okiem na ten topic, thx lukas. Edytowane 2 grudnia 2011 przez humanno Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 2 grudnia 2011 Opublikowano 2 grudnia 2011 Na YT są filmiki, jak w trybie Pride walczy Evans. Więc zawodnicy z oktagony będą dostępni w ringu i na odwrót. [spoiler[ przynajmniej mam taką nadzieję Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 2 grudnia 2011 Opublikowano 2 grudnia 2011 Pytanie czy przemodeluja system w Pride tak zeby byly Soccer Kicki i Head Stompy ... Cytuj
humanno 201 Opublikowano 2 grudnia 2011 Opublikowano 2 grudnia 2011 (edytowane) No to chyba mus, brak tego to bylby niezly fail. W EA były róznice w organizacjach nie sądze zeby polecieli w kulki w UFC. Edytowane 2 grudnia 2011 przez humanno Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 2 grudnia 2011 Opublikowano 2 grudnia 2011 No wlasnie dla THQ to niekoniecznie mus ... A zeby to wszystko mialo sens trzeba by bylo dodawac i zabierac konkretne animacje np dla ciosow lokciami czy wlasnie Soccer Kickow zobaczymy co z tego bedzie ale nie ryzykuje jeszcze pre-ordera poczekam do pierwszych recek i opinii ludzi ktorzy kupia na przypal Cytuj
humanno 201 Opublikowano 5 grudnia 2011 Opublikowano 5 grudnia 2011 zawsze bylo demko (ktore mnie przekonywało zeby nie kupowac ), mam nadzieje ze tym razem nie bedzie inaczej... tzn ze bedzie demo, a nie ze mnie zniechęci Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi