Xord 50 Opublikowano 11 lutego 2017 Opublikowano 11 lutego 2017 (edytowane) Melia jest poteżna i nie trzeba z niej korzystać. Jak ma się end game to Melia to podstawa. Edytowane 11 lutego 2017 przez Xord Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 11 lutego 2017 Opublikowano 11 lutego 2017 Ubiłem chyba kazdego bossa i moj team to glownie byl Shulk, Dunban i Fiora Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 12 lutego 2017 Opublikowano 12 lutego 2017 To co Shen napisał, ta ostatnia postac to kozak. Cytuj
Strife 228 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Własnie ogrywam i jestem zachwycony. Czy to tylko moje wrażenie czy "dzisiejsze" jRPG'i są strasznie ubogie w porównaniu do takiego Xenoblade'a? Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Nie jesteś sam. Dla mnie pierwszy Xeno jest jednym z lepszych jrpg w jakie grałem. Może nie pod względem historii ale całokształtu i przede wszystkim klimatu (moje gusta). Cytuj
Strife 228 Opublikowano 13 kwietnia 2017 Opublikowano 13 kwietnia 2017 Skończone, jedna z najlepszych gier w jakie grałem, zakończenie cholernie satysfakcjonujące. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 20 grudnia 2017 Opublikowano 20 grudnia 2017 W ng+ lvl przeciwników rośnie? Czy da rade przeleciec przez fabułę tylko dla jej przypomnienia bez stresowo? Cytuj
Strife 228 Opublikowano 20 grudnia 2017 Opublikowano 20 grudnia 2017 Nie rośnie idziesz jak gorący nóż przez masło. 1 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 5 września 2019 Opublikowano 5 września 2019 Zapowiedziano Xenoblade Chronicles Definitive Edition na Switcha. Premiera 2020 Cytuj
funditto 658 Opublikowano 5 września 2019 Opublikowano 5 września 2019 Mój kandydat do GOTY 2020 Chyba tylko BoTW 2 lub nowe Mario 3D mogą ją pokonać. Liczę, że wersja DE będzie tym dla Xenoblade czym było HD dla Wind Wakera Z tego co czytałem w trailerze widać też rzeczy, których nie było na Wii/3DS. Ponoć to materiał wycięty z braku czasu z pierwszej wersji Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 5 września 2019 Opublikowano 5 września 2019 Różnice w oprawie audiowizualnej są olbrzymie. To praktycznie remake. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 5 września 2019 Opublikowano 5 września 2019 Kupiłem około rok temu na N3DS'a i teraz mam dylemat czy płacic znowu Zagrałby w lepszej oprawie bo to co mam trochę straszy. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 5 września 2019 Opublikowano 5 września 2019 Ja odpadam, na Wii przyszedlem lizac sciany, wycisnalem z gry co sie da. Potem mialem luzne podejscie na 3ds, mi wystarczy, chyba, ze beda duze zmiany w rozgrywce, bo sama grafika to za malo. Jak kogos gra ominela na dwoch poprzednich konsolach, to wtedy must have. 1 Cytuj
funditto 658 Opublikowano 5 września 2019 Opublikowano 5 września 2019 Ja się odbiłem po Xeno X, bo system walki był słabszy, ale teraz liczę na jego podkręcenie Cytuj
voi tekku 119 Opublikowano 5 września 2019 Opublikowano 5 września 2019 Ciekawe właśnie czy to port 1:1 z poprawioną grafiką czy to DE w nazwie naprawdę coś znaczy i np. właśnie system walki zostanie uwspółcześniony (tzn. po XC2 już nic nie jest takie samo i system z jedynki mocno trąci myszką). Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 5 września 2019 Opublikowano 5 września 2019 jak sobie przypomnę jaka ta gra na 3DS była szara, pusta i smutna to ja (pipi)e. I ta mapa XD Cytuj
estel 806 Opublikowano 5 września 2019 Opublikowano 5 września 2019 Mam nadzieje, ze wprowadza jakies zmiany w systemie walki bo czesto pojawiaja sie opinie, ze po XC2 ten tutaj to jakies drewno. Chetnie sprawdze. Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 5 września 2019 Opublikowano 5 września 2019 Czyli niepotrzebnie się martwiłem, że XC2 stoi na półce i czeka. Ogram w kolejności tym bardziej, że spec serii @Kinoji polecał swego czasu taką opcję. Swoją drogą to zdarzało się już tak, aby "Definitive Edition" jakiegoś tytułu była tylko podbitą grafą ? 1 Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 5 września 2019 Opublikowano 5 września 2019 Raczej nie ale wynikało to z tego że chyba zadna wczesniej nie miała az tak podbitej grafy i musieli nadrabiac dodatkami. Takie NSMBU czy MK8 to chyba tylko rozdzielczość i może jakis aliasing (ale tutaj strzelam bo dla mnie te gry wyglądają identycznie jak na WiiU). Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 5 września 2019 Opublikowano 5 września 2019 Jaram się nowymi rzeczami których nie zdarzyli zrobić w pierwotnej wersji i tu wrzucają. Jak jeszcze system walki dopakuja to bedzke w ogóle pięknie i kolejne xeno na switcha na poleczce. Jeszcze xcx z poprawkami i będzie PETARDZIOCHA. Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 5 września 2019 Opublikowano 5 września 2019 Zdecydowanie największe zaskoczenie tego Directa i szczerze nie spodziewałem się tego, ponieważ Takahashi ostatnio wspominał, że przeniesienie X na Switcha będzie wymagało dużych pokładów kasy a tu proszę toż jedynka wygląda jak rasowy remake. Co z tego że przy oryginale na Wii przesiedziałem ok. 300h jak ta seria to czysty cud, miód i orzeszki. Dzięki Ci Big N za spięcie du.pska. Oby nie spartolili przyszłego roku i nie skończyło się tylko na Xeno. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 5 września 2019 Opublikowano 5 września 2019 I ten ost - każde xeno to jakas je.ba.na orgia muzyczna A o niemozliwym xeno to przeportowanka to mówił o xcx. NOW ITS REYN TIME Cytuj
P-chan 195 Opublikowano 5 września 2019 Opublikowano 5 września 2019 Dla mnie te "nowe" Xeno to obowiązkowy zakup, i po sukcesie "dwójki" po cichu liczyłem na to że przerzucą jedynkę. Tym bardziej patrząc na końcówkę Xeno 2. Kupuję na premierę po raz trzeci, i zapewne przejdę również po raz trzeci ze sporą ilością godzin... Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 5 września 2019 Opublikowano 5 września 2019 46 minut temu, XM. napisał: I ten ost - każde xeno to jakas je.ba.na orgia muzyczna A o niemozliwym xeno to przeportowanka to mówił o xcx. NOW ITS REYN TIME Mogliby wydać jakąś limitkę na wzór XC2 z wybranymi kawałkami z gry i potężnym artbookiem. Ta seria to jak dla mnie obok Zeldy i Metroida trzeci fillar wśród najważniejszych serii. P.S. Ja również miałem na myśli XCX (dlatego napisałem tylko X od końcówki a nie np. XC) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi