funditto 657 Opublikowano 10 stycznia 2020 Opublikowano 10 stycznia 2020 Na reseterze piszą, że w Danii się wysypali z informacją, że premiera 29 maja. Mam nadzieję, że to prawda i zagramy jeszcze przed E3, bo dla mnie to najbardziej wyczekiwana gra tego roku i chcę ją przejść zanim pojawią się next geny Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 11 stycznia 2020 Opublikowano 11 stycznia 2020 Śmiechłem z tej daty. To miało być święto dla fanów PlayStation :) Cytuj
Gregor var Emreis 129 Opublikowano 11 stycznia 2020 Opublikowano 11 stycznia 2020 A co ma premiera remastera niszowego jrpga sprzed dwóch generacji do premiery nowej i najbardziej oczekiwanej gry od lat od bogów z Naughty Dog? Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 11 stycznia 2020 Opublikowano 11 stycznia 2020 8 minut temu, Gregor var Emreis napisał: A co ma premiera remastera niszowego jrpga sprzed dwóch generacji do premiery nowej i najbardziej oczekiwanej gry od lat od bogów z Naughty Dog? No ma na przykład grube obciążenie dla portfela. 1 1 Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 11 stycznia 2020 Opublikowano 11 stycznia 2020 Przecież wiadomo, że w tym dniu ten jrpg nie będzie się liczył to raz, dwa zero marketingu dla tej gry w porównaniu do TLOU2, także nie wiem o co te halo te 29 maja. Jak wydwacy tak pasuje to chyba wiedzą, co robią. Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 11 stycznia 2020 Opublikowano 11 stycznia 2020 Last of Us 2 ogra się kiedyś tam za 50zł, a gry nintendo stoją zawsze w cenie można więc śmiało na premierę kupić. Cytuj
funditto 657 Opublikowano 11 stycznia 2020 Opublikowano 11 stycznia 2020 Myślę, że jednak znajdzie się trochę takich ludzi jak ja, którzy w pierwszej kolejności zagrają w Xeno. Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 11 stycznia 2020 Opublikowano 11 stycznia 2020 Ja czekam na Xeno z wywalonym jęzorem na przykład. Cytuj
Strife 228 Opublikowano 11 stycznia 2020 Opublikowano 11 stycznia 2020 Dla mnie Xeno to priorytet(na gruszce i willocie grało się ciulowo) , oby się sprzedało dobrze to może i X szybko wypulą. Parę razy już się powstrzymałem żeby wiiu nie kupować. Cytuj
P-chan 195 Opublikowano 29 stycznia 2020 Opublikowano 29 stycznia 2020 W dniu 11.01.2020 o 13:33, Strife napisał: Dla mnie Xeno to priorytet(na gruszce i willocie grało się ciulowo) , oby się sprzedało dobrze to może i X szybko wypulą. Parę razy już się powstrzymałem żeby wiiu nie kupować. Dlatego ja miałem w limitce tego czerwonego padzika, i w sumie z niego skorzystałem. Nie zmienia to faktu, że mimo tego że ograłem ten tytuł na wszelkie możliwe sposoby, to jest to jedna z najbardziej wyczekiwanych przez moją osobę gier tego roku. 2 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 29 stycznia 2020 Opublikowano 29 stycznia 2020 3 minuty temu, P-chan napisał: Dlatego ja miałem w limitce tego czerwonego padzika, i w sumie z niego skorzystałem. Nie zmienia to faktu, że mimo tego że ograłem ten tytuł na wszelkie możliwe sposoby, to jest to jedna z najbardziej wyczekiwanych przez moją osobę gier tego roku. ja kupiłem jakiś gówniany padzik za 15 zł na allegro i też grało się przyjemnie bo na domyślnych kontrolerach wii nie dał bym rady xD Cytuj
P-chan 195 Opublikowano 29 stycznia 2020 Opublikowano 29 stycznia 2020 Tak, sam próbowałem na początku tak grać za pomocą wiilota, i to co idealnie mi pasowało w Marianach, tutaj było tragiczne i nie dałem rady. Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 29 stycznia 2020 Opublikowano 29 stycznia 2020 Podobnie jak kolega P-chan oryginalnego Xenoblade'a ogrywałem na Classic Pro Controllerze z limitki Xeno i grało się na nim wybornie. Osobiście mam cichą nadzieje, że remake/remaster Xeno 1 nie jest jedynym projektem Monolith i rzeczywiście dłubią nad jakimś nowym Action RPG. Tak czy siak sam czekam na datę premiery i pewnie wezmę Day One, bo uwielbiam tą serię (choć X był dla mnie strasznym średniakiem). Cytuj
Strife 228 Opublikowano 29 stycznia 2020 Opublikowano 29 stycznia 2020 (edytowane) Wiadomo coś może o tych dodatkowych lokacjach, do których nie było dostępu na wii? Cytat (choć X był dla mnie strasznym średniakiem) Jako że wiiu nie miałem to bym łyknął ten tytuł jak pelikan, strasznie mi się podoba eksploracja w X. Edytowane 29 stycznia 2020 przez Strife Cytuj
P-chan 195 Opublikowano 29 stycznia 2020 Opublikowano 29 stycznia 2020 23 minuty temu, chrno-x napisał: Podobnie jak kolega P-chan oryginalnego Xenoblade'a ogrywałem na Classic Pro Controllerze z limitki Xeno i grało się na nim wybornie. Osobiście mam cichą nadzieje, że remake/remaster Xeno 1 nie jest jedynym projektem Monolith i rzeczywiście dłubią nad jakimś nowym Action RPG. Tak czy siak sam czekam na datę premiery i pewnie wezmę Day One, bo uwielbiam tą serię (choć X był dla mnie strasznym średniakiem). Też mam taką nadzieje, szczególnie że ostatnio przecież w końcu kogoś rekrutowali, a i przecież też plotkowano o tym tajemniczym dziejącym się w świecie fantasy. O którym ostatnio coś cicho się zrobiło. Cytuj
Gregor var Emreis 129 Opublikowano 30 stycznia 2020 Opublikowano 30 stycznia 2020 Na WiiU da się grać bezpośrednio na padlecie, więc jak ktoś ma i nie może się doczekać to można Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 26 marca 2020 Opublikowano 26 marca 2020 Taka fajna edycja będzie - steelbook, gruby artbook, vinyl i plakat. 3 Cytuj
Basior 1 084 Opublikowano 26 marca 2020 Opublikowano 26 marca 2020 I do tego jak rozumiem dodatkowa fabuła/epilog/postgame. Mniam. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 26 marca 2020 Opublikowano 26 marca 2020 PIEKNIE! BIorę i czekam jeszcze na XCX. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 26 marca 2020 Opublikowano 26 marca 2020 Ja miałem poczekac bo zacząłem dopiero co na N3DS ale ten dodatkowy content może zmienić moje postanowienie. Cytuj
voi tekku 119 Opublikowano 26 marca 2020 Opublikowano 26 marca 2020 Jak COVID nie namiesza to biorę kolekcjonerkę, Monolith w serduszku co by nie wydali. Jednak musze powiedzieć że troche się zawiodłem po tym fragmencie co pokazali. W systemie walki chyba nic sie nie zmieniło, a ten w oryginale był kiepskawy. Poza tym, wyglada to strasznie plastikowo i sterylnie, jak jakas bajka 3D dla dzieci z marnym budżetem, a szczegolnie menusy hud gui itp, ale moze to tylko na trailerze takie sprawia wrażenie. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 26 marca 2020 Opublikowano 26 marca 2020 Tez biorę kolekcjonerke, postawie obok tej z xc2. Najlepsza seria, oby w tym roku cos ppkazali z ich nowej gry. Cytuj
funditto 657 Opublikowano 26 marca 2020 Opublikowano 26 marca 2020 Ciekawi mnie ten Future Connected. Czy chodzi o połączenie z XC 3 czy może z XCX ? Obie opcje biorę w ciemno Cytuj
voi tekku 119 Opublikowano 26 marca 2020 Opublikowano 26 marca 2020 33 minuty temu, XM. napisał: Tez biorę kolekcjonerke, postawie obok tej z xc2. Najlepsza seria, oby w tym roku cos ppkazali z ich nowej gry. Myślę że na E3 (bo zakładam że mimo odwołania tegorocznych targów w normalnej formie to i tak Direct i treehouse będą standardowo) Monolithsoft pokaże coś nowego, bo XC DE robi z tego co słyszałem jakis poboczny zespół a reszta dłubie przy nowych projektach MS i nowej Zeldzie i pewnie jeszcze przy wielu innych IP Nintendo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi