chrno-x 901 Opublikowano 17 maja 2020 Opublikowano 17 maja 2020 @XM. Cena zaporowa patrząc na to, że podobną kolekcjonerkę do XC2 kupiłem w dniu premiery za 350 PLNów. Zobaczymy co Dave zaoferuje, jak będzie podobnie to chyba sobie jednak daruje. Nintendo chyba naprawdę szuka w fanach frajerów, którzy łykną wszystko niezależnie od ceny. Za tą kwotę mam limitkę do The Last of Us 2 i Ghost of Tsushima Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 17 maja 2020 Opublikowano 17 maja 2020 Ja już u czezkiego zamówiłem, moze na breloczek się przynajmniej załapie. Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 17 maja 2020 Opublikowano 17 maja 2020 No ja jeżeli nie łyknę teraz kolekcjonerki to zwykłą edycję wezmę kiedyś tam. Mam i tak co ogrywać a obecnie nie ciągnie mnie do jRPGów (choć obecnie męczę Ni no Kuni 2 co było błędem bo 30h na liczniku zajęło mi jakiś miesiąc, w takim tempie skończenie tego tytułu i wbicie platyny zajmie jeszcze ze dwa miechy). W oryginale przesiedziałem ok. 350h więc dobrze wiem, że ten tytuł to moloch na którego zwyczajnie nie mam czasu i nie mam co się oszukiwać, zapewne ograłbym tylko Future Connected, którzy rzekomo jest na 15/20h. Cytuj
Basior 1 084 Opublikowano 17 maja 2020 Opublikowano 17 maja 2020 Ja obecnie wróciłem do Torny (jestem tak gdzies w połowie), grając na zmianę z trylogia Gearsów. I mam obawy czy system nie będzie za prosty. Plus brak zbierania bladeów. Mam nadzieję że nie zawiodę się na postaciach. Bo historie mniej więcej znam jak wyszło w X2 Spoiler Że obie części sa jednak mocno powiązane. Ale i tak czekam. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 17 maja 2020 Opublikowano 17 maja 2020 Brak zbierania blejdow dla mnie na plus, to nie gierka f2p, żebym musiał (pipi)a losowac postacie, nie wiem kto wpadl na taki poroniony pomysł w grze na konsole Historia w jedynce dużo lepsza moim zdaniem, ale system walki dużo mniej rozbudowany. Cytuj
P-chan 195 Opublikowano 18 maja 2020 Opublikowano 18 maja 2020 20 godzin temu, chrno-x napisał: Ja jestem chyba jednym z tych szczęściarzy, który zawsze z któregoś rodzimego sklepu otrzymuje te limitki, więc tym razem również poczekam na cenę. Jak będzie dla mnie w porządku to zamówię u @Dave Czezky oraz w Ultimie (wątpię aby KiG dostał cokolwiek) i zobaczymy skąd przyjdzie. Jeżeli otrzymam dwa egz. to za taką samą kwotę wystawię czy to na allegro czy to na pchlim aby ktoś inny się załapał. W najgorszym przypadku zamówię sobie zwykłą edycję i płakać nie będę. Prędzej czy później samego artbooka oraz steelbooka i tak ktoś wystawi na allegro. Akurat w Ultimie już podobno się wyprzedały, załapałeś się na swoją sztukę? Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 18 maja 2020 Opublikowano 18 maja 2020 U nas bedzie sporo, ale czekam az bedzie fizycznie na stanie, bo ilosci czesto zmieniaja sie na ostatnia chwile, a nie chce mi sie juz robic z siebie idioty. Breloczki tez jeszcze, poki co, sa - jesli nie obetna. 1 1 Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 18 maja 2020 Opublikowano 18 maja 2020 Ja czekam na ek u Dave'a mimo wysokiej ceny. Jedyne ek które kupuję w tym roku, więc można sobie zaszaleć. Oczywiście o ile uda się złapać, bo wszędzie gdzie by nie zobaczył to out of stock. Jeżeli nie to zwyklak wleci i też będzie ok. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 18 maja 2020 Opublikowano 18 maja 2020 Ja walczę ze sobą. Z jednej strony mam kolekcjonerkę dwójki mimo, że jej do tej pory jeszcze nie skończyłem i po takim czasie pewnie i tak zacząłbym od nowa XD Już nie mówiąc o tym, że nigdy fanem serii Xeno nie byłem. Odsłonę z PSX zostawiłem kiedyś rozgrzebaną też się będę musiał kiedyś z nią przeprosić. Z drugiej dziwnie tak mieć taki jeden nienaturalnie duży box z dwójki a artbook w niej to jednak jeden z lepszych jaki w gierkach widział. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 18 maja 2020 Opublikowano 18 maja 2020 1 godzinę temu, Dr.Czekolada napisał: Odsłonę z PSX zostawiłem kiedyś rozgrzebaną też się będę musiał kiedyś z nią przeprosić. Jak chodzi o Xenogears, to jest to inna seria kompletnie Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 18 maja 2020 Opublikowano 18 maja 2020 No nie wiem wg wiki i wielu wpisów tu i tam to jedna seria włącznie z xenosagą ale niepowiązana fabularnie, inna gałąź tak to rozumiem. Nie wiem ile tracę nie znając tamtych odsłon kiedyś nadrobię i sam się przekonam Cytuj
Basior 1 084 Opublikowano 18 maja 2020 Opublikowano 18 maja 2020 18 minut temu, Masorz napisał: Jak chodzi o Xenogears, to jest to inna seria kompletnie Oficjalnie nie. Ale: Spoiler Zohar z Gears/Saga bardzo przypomina Conduit z Blade'ów. Ktoś kiedyś wklejał też jakieś większe rozkminy połączenia wszystkich Xeno. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 18 maja 2020 Opublikowano 18 maja 2020 Ehhh, jak pomyślę, że nigdy nie powstaną pozostałe części Xenogears, to chce mi się płakać Cytuj
Rezoo7 217 Opublikowano 18 maja 2020 Opublikowano 18 maja 2020 Godzinę temu, 20inchDT napisał: Ehhh, jak pomyślę, że nigdy nie powstaną pozostałe części Xenogears, to chce mi się płakać Ach mój ulubiony rpeg ever , może kiedyś go odnowią pomarzyć zawsze można. A do tego czasu na otarcie łez można zawsze posłuchać kapitalnego Ost w wykonaniu Mitsudy. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 18 maja 2020 Opublikowano 18 maja 2020 Jedyny problem z ost jest taki, że jest za mało tracków na tę kobyłę. Co to by było, gdyby jeszcze druga płyta była normalna Jak to zaczynało lecieć, to było wiadomo, że zaraz będzie gruby roz.pier.dol. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 20 maja 2020 Opublikowano 20 maja 2020 5 minut temu KiG wrzucił limitke na sklep za 469zl, dobra cena. Pisza, ze kilka sztuk, moga zniknac zaraz. Cytuj
Cottage 343 Opublikowano 20 maja 2020 Opublikowano 20 maja 2020 Wyprzedana już, ja czekam aż @Dave Czezky u siebie wrzuci Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 20 maja 2020 Opublikowano 20 maja 2020 u nas bedzie sporo, ale wrzuce jak bedzie zafakturowane. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 20 maja 2020 Opublikowano 20 maja 2020 Daj znać chwilę wcześniej to może zmienię zamówienie na kolekcjonerke jednak xD Cytuj
Cottage 343 Opublikowano 20 maja 2020 Opublikowano 20 maja 2020 3 minuty temu, XM. napisał: Daj znać chwilę wcześniej to może zmienię zamówienie na kolekcjonerke jednak xD @Dave Czezky przychylam sie do prośby daj nam 10 min chociaż Cytuj
Basior 1 084 Opublikowano 20 maja 2020 Opublikowano 20 maja 2020 Mam nadzieję, że uda się zdobyć w pb. Bo jak widzę znikają wszędzie dość szybko. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 20 maja 2020 Opublikowano 20 maja 2020 W KiG jakieś 10 minut i koniec, więc poproscie pana Czezkiego o jakieś fory. Cytuj
Cottage 343 Opublikowano 20 maja 2020 Opublikowano 20 maja 2020 1 minutę temu, Shen napisał: W KiG jakieś 10 minut i koniec, więc poproscie pana Czezkiego o jakieś fory. Prosimy od jakiś 3 tygodni zobaczymy co z tego wyjdzie Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 21 maja 2020 Opublikowano 21 maja 2020 https://twinfinite.net/2020/05/xenoblade-monolith-soft-new-game/ Cytat The Definitive Edition has its foundation in the determination and feelings of the staff from that time combined with the determination and feelings of today’s developers. It’s also a hint to the future title [or titles. As usual, Japanese does not distinguish between plural and singular] by Monolith Soft. Takahashi-san hopes that both veteran and new fans will be able to feel the future at the end of the story. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi