Skocz do zawartości

Uncharted: Golden Abyss

schabek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam cos dziwnego z unchartedem, otoz jak nie ruszam drakem to idzie w strone ekranu sam, jakby analog byl skierowany w dol, to samo jak wisi na polce jakies. Jak nic nie robie to schodzi w dol. Na demie nie mialem tego, w innych grach zauwazyl bym jakby to byl problem z analogiem. O co chodzi?

Y2RAd.gif

Jakby to było coś z analogiem to w innych grach też by był problem. Słowem. WUT?

Opublikowano

No wlasnie sie dziwie. Spawdzilem na demie unit13 i celownik/postac ani drgnie w everybodys golf tez nic. A tu Drake schodzi mi sam po polkach mimo ze nic nie robie.

Moze ktos sprawdzic, czy ma ten problem? Wisi na polce i sam schodzi w dol, albo probuje.

Na necie szukalem i widzialem ze niektorzy maja dokladnie to samo, wymieniali konsole i nie pomagalo.

Opublikowano

No wlasnie sie dziwie. Spawdzilem na demie unit13 i celownik/postac ani drgnie w everybodys golf tez nic. A tu Drake schodzi mi sam po polkach mimo ze nic nie robie.

Moze ktos sprawdzic, czy ma ten problem? Wisi na polce i sam schodzi w dol, albo probuje.

Na necie szukalem i widzialem ze niektorzy maja dokladnie to samo, wymieniali konsole i nie pomagalo.

to jest problem tylko na początku gry, potem już tego nie ma

Opublikowano

Mi się to zdarzyło w trakcie gry w fulla jeden raz, zresetowałem chapter do ostatniego sejwa i było w porządku.

Opublikowano

Jak na handhelda wyglada to cudownie i z pewnoscia ustanawia nowa jakosc w temacie przenosnych gier. Warto takze zwrocic uwage na fakt, iz jest to tytul startowy, az strach pomyslec jak beda wygladac gry za 2-3 lata. Problem w tym, ze zapowiedzi jak na lekarstwo...

Gość mastafaker
Opublikowano

Tylko musisz pamiętać żeby usunąć zawartość Uncharted która się zainstaluje zaraz po włożeniu karty tak żebyś mógł zdobywać trofea.

Opublikowano

Skończyłem grę na trudnym, ale nie pojawia mi się miażdzący o co chodzi? Ogólnie mieliście podobnie, że niektóre trofea nie wpadały? Np za 75 killsów i używanie niektórych broni. Echh nawet tutaj są widocznie zglitchowane trofea, chociaż w żadnym Uncharted do tej pory nie miałem takiej sytuacji.

Opublikowano

Gra moim zdaniem lepsza od U3 i U1. Jeszcze biorąc pod uwagę że to PRZENOŚNA konsola to już nie mam pytań. Dodatkowo że to tytuł STARTOWY to już w ogóle pokłony.

Te widoki, kolorystyka, skarby, wykorzystanie bajerów Vity itd. Zastanawiam się nad opiniami co niektórych graczy i recenzentów i te oceny w granicach 7-8, i IMO większość zapomina na czym gra. Gra już dziś wygląda lepiej od pierwszego Uncharted, a to tylko i aż konsola przenośna. I co jak co, ale potencjał Vity pokazuje. Że gra ma ząbki, że brak AA, w (pipi)e to mam kiedy oglądam te krajobrazy i design poziomów. I mam gdzieś Gardias czy inne pierdółki typu rozcinanie maczetą szmaty, bo gram w najładniejszą i mega grywalną pozycje na konsolach mobilnych, reszcie mogę wybaczyć lub przymknąć oko.

Teraz oby więcej takich gier.

Opublikowano

Kupiłem nóweczkę i większość gry śmigałem z dwoma podstawowymi handgunami na zmianę i zabiłem kilka razy więcej niż trzeba było, ale nie wpadło. Robiłem specjalnie 75 killsów i nic, a teraz skończyłem grę na trudnym i nie ma crushinga :|

Gość mastafaker
Opublikowano

Ilość zabić podobno potrafi się sama zresetować, więc z tym akurat możesz mieć pecha.

Opublikowano

oO czyli jeszcze jedno przejście na trudnym i może odblokuje crushing. Faaajnie, nic to, zaczynam :)