CoATI 1 051 Opublikowano 15 kwietnia 2012 Opublikowano 15 kwietnia 2012 na ile h jest gra (normal) i mniej więcej kiedy rozgrywa się akcja gry? przed? po? pomiedzy? Cytuj
Gość mastafaker Opublikowano 15 kwietnia 2012 Opublikowano 15 kwietnia 2012 Jak przechodziłem na normalu to zajęło mi to około 10-12h. Podejrzewam, że wszystko zależy kto co robi i w jakim tempie. Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 15 kwietnia 2012 Opublikowano 15 kwietnia 2012 oO czyli jeszcze jedno przejście na trudnym i może odblokuje crushing. Faaajnie, nic to, zaczynam a próbowałeś odpalić rozdziałami? na ile h jest gra (normal) i mniej więcej kiedy rozgrywa się akcja gry? przed? po? pomiedzy? około 8h, przed jedynką Cytuj
NewNickPL 50 Opublikowano 17 kwietnia 2012 Opublikowano 17 kwietnia 2012 Jak dobrze, że najpierw kupiłem Unit 13, a nie uncharted... Gdybym zrobił odwrotnie stwierdził bym, że fpsy na Vicie są nie możliwe do zagrania z powodu durnego sterowania... Co za debil wymyślił martwą strefę w prawym analogu? Chyba zrobili to specjalnie, żeby celować za pomocą żyroskopu, ale przez to odpada granie gdzie indziej niż w domu bo jak debil nie chcę wyglądać w tramwaju czy na wykładzie :S Ogólnie gra wydaje się być fajna, ale to sterowanie podczas walki jest okropne, jedynym wytłumaczeniem jest to, że to zabieg celowy, żeby zmusić graczy do używania gadżetów konsolki na siłę... Cytuj
Drexciyan 8 Opublikowano 17 kwietnia 2012 Opublikowano 17 kwietnia 2012 Wątpie żeby było to celowe,już prędzej analogi są mało analogowe czyt. mało precyzyjne. Cytuj
NewNickPL 50 Opublikowano 17 kwietnia 2012 Opublikowano 17 kwietnia 2012 W Unit 13 jest perfekcyjne, na najmniejsze wychylenie analoga prawego (w U13) działa postać w grze, a w Uncharted jest martwa strefa... Cytuj
winner 183 Opublikowano 17 kwietnia 2012 Opublikowano 17 kwietnia 2012 Hehe, ja przyzwyczajony do sterowania z Uncharted teraz nie mogę się przestawić do tego w Unit, bo ciągle próbuję pomagać sobie ruszaniem konsolki (moim zdaniem to bardzo usprawnia dokładne celowanie). Kwestia przyzwyczajenia chyba... Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 17 kwietnia 2012 Opublikowano 17 kwietnia 2012 Ustawcie sobie czułość na najniższą. btw, napisałem poradnik: http://www.forum.vitasite.pl/topic/374-uncharted-zlota-otchlan-poradnik/ Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 18 kwietnia 2012 Opublikowano 18 kwietnia 2012 Ustawcie sobie czułość na najniższą. btw, napisałem poradnik: http://www.forum.vit...chlan-poradnik/ to ten alexx to ty ? Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 18 kwietnia 2012 Opublikowano 18 kwietnia 2012 He thx nie patrze nigdy na psn id itp nie gram w multi więc mam to w pompie. Zdawało mi się, że tu się udzilał kiedyś jakiś ziom alexx. Widocnie my bad. Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 18 kwietnia 2012 Opublikowano 18 kwietnia 2012 bo nick zmieniłem na tym forum, w profilu masz historie Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 20 kwietnia 2012 Opublikowano 20 kwietnia 2012 dzisiaj po 15:00 na ppe.pl będzie rozdawane 30 kodów z mapkami do skarbów do uncharted mam nadzieję że sie załapie. Cytuj
NewNickPL 50 Opublikowano 20 kwietnia 2012 Opublikowano 20 kwietnia 2012 Mi się powiodło za drugim razem Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 20 kwietnia 2012 Opublikowano 20 kwietnia 2012 a po co wam to, w poradniku macie do nich filmiki, dużo dokładniejsze Cytuj
NewNickPL 50 Opublikowano 20 kwietnia 2012 Opublikowano 20 kwietnia 2012 Tak jak napisałem w komentarzu na portalu, nie będę musiał siedzieć z laptopem w pobliżu Zamiast tego będę mógł grać gdzie chcę na miażdżącym bez obawy, że będę musiał wracać do jakiegoś etapu, żeby zdobyć skarb ominięty, nie ma nic gorszego niż przechodzenie kilka razy gry... Dzisiaj w pociągu nie grałem, bo wiedziałem, że ominę kilka skarbów i będę musiał do tego wracać, no i granie na łóżku jest wygodniejsze niż przy biurku No i przede wszystkim, było za darmo Cytuj
NewNickPL 50 Opublikowano 21 kwietnia 2012 Opublikowano 21 kwietnia 2012 Dobrze, że zgarnąłem te mapy za darmo, bo jak bym za nie zapłacił to bym żałował... Są zrobione na "odwal się" i często nie widać dokładnie gdzie to powinno być... Wracam do poradnika alexxa Cytuj
envie89 20 Opublikowano 21 kwietnia 2012 Opublikowano 21 kwietnia 2012 (edytowane) Ściągnąłem demo uncharted i muszę powiedzieć, że graficznie gra wygląda ubogo. Mogę powiedzieć nawet więcej: topowe tytuły na ps2 wygladają o wiele lepiej. To było tylko demo i nie zacheciło mnie do zakupu. Edytowane 21 kwietnia 2012 przez envie89 6 Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 22 kwietnia 2012 Opublikowano 22 kwietnia 2012 ostatni raz grałes na ps2 5 lat temu co? oczywiscie nie ma w tym uncharted wielkiej przepaści graficznej, ale nie popadajmy w skrajność Cytuj
Prezes666 10 Opublikowano 22 kwietnia 2012 Opublikowano 22 kwietnia 2012 Ściągnąłem demo uncharted i muszę powiedzieć, że graficznie gra wygląda ubogo. Mogę powiedzieć nawet więcej: topowe tytuły na ps2 wygladają o wiele lepiej. To było tylko demo i nie zacheciło mnie do zakupu. może byś rozwiną swoją myśl jakie to gry lepiej wyglądają oczywiście te z ps2 jakieś zdjęcia do porównania, filmiki, bo bez twardych dowodów to jakoś nie jestem ci wstanie uwierzyć tym bardziej że przeszedłem całą grę i jakoś nie kojarzyła mi się z grami z poprzedniej generacji. Cytuj
NewNickPL 50 Opublikowano 22 kwietnia 2012 Opublikowano 22 kwietnia 2012 Co prawda ps2 nie miałem, ale grafika w demie mnie też nie powaliła, co prawda ta z pełnej też nic nie urywa, ale jest lepiej niż w demie no i trzeba pamiętać, że to konsola przenośna. Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 22 kwietnia 2012 Opublikowano 22 kwietnia 2012 Ściągnąłem demo uncharted i muszę powiedzieć, że graficznie gra wygląda ubogo. Mogę powiedzieć nawet więcej: topowe tytuły na ps2 wygladają o wiele lepiej. To było tylko demo i nie zacheciło mnie do zakupu. nie wiem po ch*j hejtujesz Vite we wszystkich tematach w tym dziale, sprzedaj ją jak ci nie pasi i przestań trolować Cytuj
envie89 20 Opublikowano 22 kwietnia 2012 Opublikowano 22 kwietnia 2012 Ściągnąłem demo uncharted i muszę powiedzieć, że graficznie gra wygląda ubogo. Mogę powiedzieć nawet więcej: topowe tytuły na ps2 wygladają o wiele lepiej. To było tylko demo i nie zacheciło mnie do zakupu. nie wiem po ch*j hejtujesz Vite we wszystkich tematach w tym dziale, sprzedaj ją jak ci nie pasi i przestań trolować Nie rozumiem, o co tobie chodzi. Nigdzie nie napisałem, że vita jest złą konsolą. Napisałem tylko, że nie ma w co grać i że jej jakość wykonania pozostawia wiele do życzenia: na dowód tego podałem w swoich postach źródła, więc nie możesz zaprzeczyć. Co do grafiki, to z przesiadki z ps3 na vitę widzę ogromną różnicę. Ogień w Uncharted jest rozpikselowany,dosłownie, widać wielkie jak góra lodowa piksele i brak antyaliasingu. W ps2 nie był potrzebny antyaliasing, bo telewizor wszystko maskował a programiści wydobywali z tej konsolki 7 poty. Grafika to nie tylko technologia, ale kreatywność twórców i ich wyobraźnia. W konsolce jest fajny ekran (choć są już lepsze w telefonach) i sporo mocy, którą mogą wykorzystać programiści. Żal byłoby zmarnować potencjał, który drzemie w Vicie. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 22 kwietnia 2012 Opublikowano 22 kwietnia 2012 W demie wrzucili najsłabszy fragment gry IMO. Te kilka rozdziałów w nocy mogli sobie darować. Za to reszta gry to cud, miód i pałeczki do uszu. Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 23 kwietnia 2012 Opublikowano 23 kwietnia 2012 Czy po przejściu gry na crushing, mogę potem swobodnie odpalać rozdziały i szukać skarbów i czy znaleziony skarb sejwuje się od razu po zdobyciu? Czyli po zebraniu owego mogę od razu wyjść z danego rozdziału i skarb mi zapamięta? Pytam bo wyjeżdżam teraz na weekend majowy i nie będę miał dostępu do poradników wszelakich a machnąłbym crushing nie patrząc na skarby. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi