Skocz do zawartości

E3 2011 - temat ogólny

Featured Replies

Opublikowano

Nintendo rozwineło branze a teraz ją ciągnie w dół- taki paradoksik

• Odpowiedzi 803
  • Wyświetleń 15,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jedna rzecz, nie rozumiem na (pipi) stado sonytrolli nie zainteresowanych ani Xboxem ani tymbardizej Kinectem włazi na czata i trolluje przez całą długość konfy? Srsly to żałosne jest, więcej mi się n

• Za rok prezentacja kabli.

• Gość donsterydo
    Gość donsterydo

Ja czekam na coś takiego czego nikt się nie spodziewał i na ten temat nawet plotek nie było, a ktoś to ogłosi   Dla fanów Top Gear (chyba nie znam się):  

Opublikowano

to jak wygląda te wii u skoro cały czas pokazywali kontroler do wii u?

Jakbys sluchal to bys zrozumial.

To jest kontroler do Wii. opcjonalnie osobna konsola.

Opublikowano

Grunt, że padła zapowiedź nowego (hahaha) Mario, Luigi i reszty rzygów.

Opublikowano

ta konfa była tak słaba, ze aż szkoda gadać, a ja głupi narzekałem na MS, same popierdółki dla dzieci

wytłumaczcie mi jeszcze po co do mass effect potrzebny kinect do wydawania rozkazów, jak można by to zrobić przez headset

Opublikowano

to jak wygląda te wii u skoro cały czas pokazywali kontroler do wii u?

no przecież to napisałem stronę temu że tak to zrozumiałem :P

Opublikowano

ta konfa była tak słaba, ze aż szkoda gadać, a ja głupi narzekałem na MS, same popierdółki dla dzieci

No pokaz Kinecta przy tym wydawał się boski.

Opublikowano

Grunt, że padła zapowiedź nowego (hahaha) Mario, Luigi i reszty rzygów.

Nie zapominajmy o Pokedexie 3D !!!

Opublikowano

Pokedex rządzi. Prawie tak bardzo jak ten tłumacz czytający w myślach mijamoto XD

Pikol, mogę se zrobić sygnaturkę z Twoich zdjęć?

Opublikowano

No pokaz Kinecta przy tym wydawał się boski.

bez przesady :rolleyes:

Opublikowano

To nie jest kontroler do Wii! Kurde, przecież właśnie to mówili! Nie wiem, mieliście jakąś transmisję z samymi obrazkami?

Zresztą sama logika mówi, że to nie jest kontroler do Wii, bo... to by było technicznie niemożliwe. Skoro gry są nowe i niedziałające na Wii, to... i tak wszystko musiałby "liczyć" kontroler. I... wysyłać do starego Wii, żeby to wysłało kablem na telewizor? Czyli trzeba by całą konsolę wpakować w kontroler. Równie dobrze tej konsoli mogłoby nie być, a sam kontroler-handheld.

Opublikowano

A jednak, to jest kontroler do Wii.

To ta cała rewolucja nintendo. Coś , co jest technicznie niemożliwe staje się możliwe :potter:

Opublikowano

To nie jest kontroler do Wii! Kurde, przecież właśnie to mówili! Nie wiem, mieliście jakąś transmisję z samymi obrazkami?

Zresztą sama logika mówi, że to nie jest kontroler do Wii, bo... to by było technicznie niemożliwe.

Dokładnie. Na samo Wii nie ma nic poza Skyward Sword.

Opublikowano

Wii U to nowa konsola, pokazali kontroler do Wii U - nie pokazali skrzyneczki z prockiem, kartą grafy itd - proste.

Opublikowano

WTF ? Jaki kontroller do Wii? Co wy pierdzielicie O_o

Opublikowano

Nikt chyba nie spodziewał się takiego dna.

btw:

vita pokazało chyba juz poł rokuy temu akcje z golfem i rozgladaniem sie po wirtualnym swiecie, sam kontroler wyglada jak odwrocone i powiekszone nowe psp, tylko z designem z bazaru.

Grafika przenosna oczywiscie bedzie lepsza na vita.

Co do polaczenia wiimuuu z wiii to chyba kazdy jest swiadomy co mogloby zrobic sony z vita plus ps3 / ps4.

Gdyby zaatakowali z tym przed vita, moze bym powiedzial " moze byc", teraz to wyglada zalosnie, ile razy (pipi)a mozna wydawac mario kart?

Opublikowano

Wszyscy się pomylili, bo na tym filmiku ludzie mieli wrażenie, że koleś gra na Wii - podobna grafika.

Opublikowano

btw:

vita pokazało chyba juz poł rokuy temu akcje z golfem i rozgladaniem sie po wirtualnym swiecie, sam kontroler wyglada jak odwrocone i powiekszone nowe psp, tylko z designem z bazaru.

Co do polaczenia wiimuuu z wiii to chyba kazdy jest swiadomy co mogloby zrobic sony z vita plus ps3 / ps4.

Gdyby zaatakowali z tym przed vita, moze bym powiedzial " moze byc", teraz to wyglada zalosnie, ile razy (pipi)a mozna wydawac mario kart?

Ale Mario Kart będzie na 3Ds'a, podobnie jak Super Mario.

Opublikowano

haha no nie ogarniam, pól godziny pokazywali deske - kontroler a zapomnieli pokazac nowej konsoli?

Opublikowano

kazdy myslal na poczatku ze to kontroler do starego wii, co innego myslec gdy widzisz jakis baseball z grafiką z nintendo 64.

Czyli za 2-3 lata wyjda nowe konsole M i S, beda prawdopodobnie mialy lepsze wypasy , grafike nowej generacji, a wii muuu bedzie znowu przestarzale.

fajnie

btw:

Ale Mario Kart będzie na 3Ds'a, podobnie jak Super Mario.

wieeem, ale ogolnie, czy tego chce lud, nawet nintendo?

Opublikowano

O (pipi)a jaki chaos, zamot, nic nie rozumiem xD TEN HANDHELD TO PRZECIEZ KONOLA, nie ? czy jeszcze coś do tego będzie ? ale shitstorm

Pikol, mogę se zrobić sygnaturkę z Twoich zdjęć?

;*

Opublikowano

WTF ? Jaki kontroller do Wii? Co wy pierdzielicie O_o

jak to ma byc nowa konsola (Wii z HD?), to Nintendo za*ebiście kiepsko ja zaprezentowało, bo przez cały czas wyglądało to, jakby to był kontroler do Wii, chyba nie zaprzeczysz?... Do tego ta lipna nazwa

Opublikowano

No jak pokazali Super Mario, to były największe brawa. :turned:

Opublikowano

kazdy myslal na poczatku ze to kontroler do starego wii, co innego myslec gdy widzisz jakis baseball z grafiką z nintendo 64.

Angielska trudna jezyk ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.