Skocz do zawartości

E3 2011 - temat ogólny

Featured Replies

• Odpowiedzi 803
  • Wyświetleń 15,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jedna rzecz, nie rozumiem na (pipi) stado sonytrolli nie zainteresowanych ani Xboxem ani tymbardizej Kinectem włazi na czata i trolluje przez całą długość konfy? Srsly to żałosne jest, więcej mi się n

• Za rok prezentacja kabli.

• Gość donsterydo
    Gość donsterydo

Ja czekam na coś takiego czego nikt się nie spodziewał i na ten temat nawet plotek nie było, a ktoś to ogłosi   Dla fanów Top Gear (chyba nie znam się):  

Opublikowano

NIGGA YOU BEST BE JOKING

youbesucked.jpg

obawiam sie ze takie cos juz nam sie nie powtorzy ;_;

Opublikowano

Zapominacie o Microsofcie z ubiegłego roku.

Mattrick po żenującej konfie Microsoftu oczekujący na oklaski.

15d10eh.gif

I Dance Central.

25130.gif?v=1

Opublikowano

Darksiders 2, Syphon Filter 4, trailer Aliens: CM z datą, dzisiaj prawdopodobnie zapowiedź Wieśka drugiego, Metro 2 standard do E3 wszyscy się wypstrykają ;p

Tylko, że o wszystkich tytułach mówiło się na długo przed E3, a większość (oprócz SF4) była ("jako tako") potwierdzona przez samych devów/wydawców. A ja na E3 (tak samo jak donsterydo) liczę na takie zapowiedzi, o których się nie mówiło, nie pisało i nawet nie myślało (no może oprócz zapowiedzi next genów, z tym niech M$ i Sony wstrzymają się przynajmniej do przyszłego roku).

Opublikowano

Pamiętam, że konferencja Konami była dosyć późno, więc mózg też tak dobrze nie kodował tego co się działo, ale było bardzo fajnie. Szczególnie Dance Masters mi się podobało ;)

W tym roku liczę na mocną ekipę do komentowania na żywca. Będzie śmiesznie ;]

Opublikowano

Np. jak zapowiedzą remake Halo: CE to wszyscy wtedy zrobią "Keeyyy..." bo było już na ten temat zilion plot, ale jeśli Halo 4 na X360 to raczej zrobią tak "O_o" :)

I o to mi chodzi.

Pokażą gameplay Uncharted 3 i Gears of War 3, super. Ale to nie jest to czym będę się jarał przez miesiąc po E3.

Co do Mattricka to pewnie sobie myślał coś w ten deseń - "Śmiejecie się ze mnie gnojki. Ale przestaniecie się śmiać jak sobie uzmysłowicie, że w rzeczywistości to wy wszyscy płacicie mi za tę żenadę :potter: "

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Darksiders 2, Syphon Filter 4, trailer Aliens: CM z datą, dzisiaj prawdopodobnie zapowiedź Wieśka drugiego, Metro 2 standard do E3 wszyscy się wypstrykają ;p

Tylko, że o wszystkich tytułach mówiło się na długo przed E3, a większość (oprócz SF4) była ("jako tako") potwierdzona przez samych devów/wydawców. A ja na E3 (tak samo jak donsterydo) liczę na takie zapowiedzi, o których się nie mówiło, nie pisało i nawet nie myślało (no może oprócz zapowiedzi next genów, z tym niech M$ i Sony wstrzymają się przynajmniej do przyszłego roku).

Ok mówiło się, pisało, spekulowało racja ale i tak już od cholery rzeczy/gier wyszło przed E3 które śmiało mogłyby być niespodziankami na E3 (Hitman, Brother in Arms, SCV, Sony games itd.). Nie ogarniam polityki "na E3 zapowiemy/pokażemy grę "XXX" a już teraz zobaczcie Teaser Trailer/screen tej gry ale pamiętajcie na E3 to będzie niespodzianka :ninja: "

Nawet na przykładzie tego trailera Aliena, ok można było się domyślać, że na E3 w końcu coś ruszy. No ale to po co go pokazywali go na tydzień przed, wolałbym go zobaczyć bezpośrednio na E3 od razu z gameplayem. Miałbym większy "fun".

Też liczę na takie true niespodzianki jak Don pisze ale do E3 zostało jeszcze kilka dni. Jeszcze nie jedna gra/informacja wycieknie a potem na E3 się okaże, że to już wszystko...

Zresztą na dobrą sprawę mam to gdzieś ;p, moje marzenia (wymagania ;p) na E3 to:

-nowe GTA

-pokaz Agenta lub zapowiedź jakiejś nowej gry od R*

-zapowiedź GoW4

-"oczo(pipi)ne, killerskie" gameplaye gier na które czekam (Uncharted 3, Tomb Raider itd. itd. itd.)

-Wii2 które narobi mi "chrapki" hehe

Jak chociaż 2 podpunkty się spełnią lub tylko pierwszy to będę zadowolony ;p

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Właśnie z EA Store wyciekła okładka ME3...

"Better with Kinect" :rolleyes:

Ciekawe ile jeszcze takich kwiatków wypłynie. Coraz bardziej zaczynam wierzyć w te obcięcie ceny bundli X360 + Kinect o 100$.

Opublikowano

Halo 4 to już raczej startowy tytuł dla nowego Xa, pewnie będzie odświeżona wersja H:CE i może Halo Wars 2 z obsługa kinecta na x360

po E3 liczę na tak za(pipi)iste przeróbki:

http://www.youtube.com/watch?v=BsjakzpvR7g

2hnueqb.gif

28lcjeh.jpg

Opublikowano

Daddy: Właśnie dlatego, że wszyscy już myślą o Halo 4 jako o startowym tytule NextBoxa to wiadomość o wyjściu na X360 byłaby prawdziwą niespodzianką.

A ta przeróbka Nintendo kapitalna :D Miałem niezłą polewę jak to na żywo widziałem :)

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Tej konferencji Sony do dzisiaj nie przebiło nic. Chociaż niezły był też pokaz Wii Music w 2008 roku.

Baterista%20Wii%20Music.gif

Opublikowano

Twórcy zapowiadają gry przed E3, bo boją się że ich tytuł zginie w zalewie tylu innych produkcji. Chyba. Nie wiem. Zgaduję.

Opublikowano

Nom, ostatnio wyraźnie widać niezły zalew świetnych trailerów, także gier o których przed długi czas było bardzo cicho - TR, SH, FFXIII-2, Prey 2, Dark Souls, NG 3, Soul Calibur V, itp., itd. I to wszystko praktycznie na kilka dni przed E3. Jestem skłonny zgodzić się z Twoją teorią.

Opublikowano

Na pewno coś w tym jest. W trakcie E3 wszyscy będą się podniecać Uncharted, Gearsami, Battlefield 3, Zeldą, Modern Warfare itd.

Opublikowano

Tęsknie za hype'em na GTA albo nowego Half-life :(

(pipi)a, a kto nie..

Opublikowano

Co Wy na to, żeby konferencje komentować na czacie?? CoAti jeden taki założył (link jest w pierwszym poście). Myślę, że lepiej komentuje się (konferencje na żywo) na czacie niż na forum (przynajmniej nie trzeba odświeżać strony :thumbsup:).

P.S. Najlepiej byłoby komentować na shoutbox'ie, ale z wiadomych względów ta opcja odpada :whistling:.

[sorry za post pod postem]

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

A nie lepiej wbić się na chat, który już mamy na forum :Phttp://www.psxextrem...hp?app=tinychat

A, to jeszcze lepiej. Tylko skoro CoAti (jako moderator) założył osobny chat, to czy z tym naszym forumowym chat'em wszystko jest OK?? I w ogóle to jest jakiś VideoChat, więc mi (przy moim 2MB łączu) by pewnie ścinało konferencje jakby parę osób włączyło kamerkę czy mikrofon.

Opublikowano

Ja tam będę pisał tutaj, jakieś problemy mam chyba z javą.

Opublikowano
  • Autor

nie założyłem tamtego czata :) on stoi od... poczatku tego forum. kiedys tętnił życiem teraz stoi opuszczony i tylko bot (ostka) tam jest.

Opublikowano

Nie wiadomo może o jakichś (nawet odpłatnych) transmisjach w HD? Chętnie bym obejrzał konfę w hi res.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.