Skocz do zawartości

E3 2011 - temat ogólny

Featured Replies

Opublikowano

Jak pokazali ta gre planszowa to bylo mi az smutno, jak to ma zachecic kogokolwiek.

• Odpowiedzi 803
  • Wyświetleń 15,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jedna rzecz, nie rozumiem na (pipi) stado sonytrolli nie zainteresowanych ani Xboxem ani tymbardizej Kinectem włazi na czata i trolluje przez całą długość konfy? Srsly to żałosne jest, więcej mi się n

• Za rok prezentacja kabli.

• Gość donsterydo
    Gość donsterydo

Ja czekam na coś takiego czego nikt się nie spodziewał i na ten temat nawet plotek nie było, a ktoś to ogłosi   Dla fanów Top Gear (chyba nie znam się):  

Opublikowano

Boje sie tylko moich rage'ów, jak bym grał w ninja gaiden czy w tony hawk i kontroler poszedł by latać, i 500zł poszło sie yebać D:

Opublikowano

Jak pokazali ta gre planszowa to bylo mi az smutno, jak to ma zachecic kogokolwiek.

Na DualShocku w to nie zgrasz. ;D

Opublikowano

Już widzę jak Polsce przychodzi Kowalski przed świętami do MM z karteczką od dziecka i mówi 'WI U poprszę' :teehee:

Opublikowano

Już widzę jak Polsce przychodzi Kowalski przed świętami do MM z karteczką od dziecka i mówi 'WI U poprszę' :teehee:

Taaak, bo ich Polska najbardziej interesuje...

Patent jest dobry, grasz np w NG3, chce ci się srać, więc możesz iść na kibel z tym padem i grasz dalej. :potter:

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanie: będzie jakiś pad do tej konsoli?

xD

dobre pytanie, bo chyba nikt nie ma zamiaru na "tym czyś" zarywać nocki w Call of Duty, lolz

Opublikowano

Prawdziwy pokaz mocy nowej konsoli normalnie to pokaz gier ktore tworza nowa jakosc grafiki , ida duzy krok do przodu, tak bylo przy kazdym pokazie nowej konsoli konkurencji, wii postanowilo wyrownac poziom grafiki, niemozliwym jest by wolali za ta konsole wiecej niz 1000zł.

Edytowane przez caps_LOCK_masta

Opublikowano

Myślę że Nintendo traktuje WiiU jako konsolę przejściową między generacjami. Gdy Sony i Microsoft w 2015 roku pokażą next geny, Nintendo po roku zaprezentuje swoją kolejną konsolę która nie będzie miała nic wspólnego z Wii. Robią tak dlatego że na Wii nie są w stanie już nic ciekawego zrobić. To może im się nawet opłacać. Jak sądzicie??

Opublikowano

Taaak, bo ich Polska najbardziej interesuje...

Patent jest dobry, grasz np w NG3, chce ci się srać, więc możesz iść na kibel z tym padem i grasz dalej. :potter:

No ale to jest opcja dla kogos kto ma zatwardzenie, normalny czlowiek sra , podciera du,pe i wychodzi, zamiast siedziec na kiblu i grac w smrodzie wlasnego g,owna.

sprawdzone info.

Opublikowano

Prawdziwy pokaz mocy nowej konsoli normalnie to pokaz gier ktore tworza nowa jakosc grafiki , ida duzy krok do przodu, tak bylo przy kazdym pokazie nowej konsoli konkurencji, wii postanowilo wyrownac poziom grafiki, niemozliwym jest by wolali za ta konsole wiecej niz 1000zł.

Przecież od początku były ploty, że to będzie taki odpowiednik Xboxa360/PS3, może trochę mocniejszy. Nowa jakość (wizualna) to będzie jak Sony i Microsoft wypuszczą swoje konsole. Ja tam jestem zadowolony i już czekam na wypasionego Metroida.

Opublikowano

Ok, teraz tak z innej beczki, o ktorej beda leciec prezentacje kolejne? w sensie chodzi mi o battlefielda i mass effecta 3 bo maja jeszcze byc z tego co wiem :>

Opublikowano

untitled-1h886r8gc.jpg

:o

To jest Nintendowski odpowiednik dema FF7.

Gdyby przez całą konferencję pokazali tylko to i jak wygląda konsola z zewnątrz, niektórzy pewnie uznaliby to za świetny i bardzo informujący pokaz.

Opublikowano

Właśnie zrobiłem sobie przerwę (nie widziałem konfy) i nie za bardzo rozumiem:

- Jest nowa konsola HD

- Podstawowy pad to ten tablet, tak ?

- pokazali konsolę bez konsoli i żadnych gier wykorzystujących HD poza tą marnie wyglądającą Zeldą ?

Opublikowano

Pewnie Cartridge XD

Opublikowano

Hehe, nie ma to jak leciec w skrajnosci, chodzi o gameplay robiacy wrazenie.

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanie: będzie jakiś pad do tej konsoli?

xD

dobre pytanie, bo chyba nikt nie ma zamiaru na "tym czyś" zarywać nocki w Call of Duty, lolz

Bedzie mozna uzywac kontrolerow z Wii, ale tego pewnie teź nie zrozumieliście. Ah Ci gracze COWADOODY.

Bedzie Wii U, i nie, nie wydadza po dwoch latach jakiegos killera graficznego. Raczej Nintendo sie nie bawi w przepychanki sprzetowe, jakbyscie nie zauwazyli. Chociaz to niedawno w sumie. Dopiero od premiery DSa w... 2004 roku.

Opublikowano

Nie rozumiem po co zaatakowali z bebechami porownywalnymi z ps3 x360, przeciez fani wii lubili te kanty i prostote, po co podrazac konsole przez takie szczegóły jak grafika i mozliwosc rozpoznania plci kukielki ktora sie gra.

Ach ten mainstream.

Opublikowano

- Jest nowa konsola HD

- pokazali konsolę bez konsoli i żadnych gier wykorzystujących HD poza tą marnie wyglądającą Zeldą ?

Były gadki jakie gry mają na to wyjść, m.in. (pokazany na urywkach) Battlefield 3, Batman Arkham City, nowy Tekken (pokazany), Ninja Gaiden 3 (pokazane), pewnie Bioshock Infinite itd

Ogólnie pociągnie obecnie wychodzące produkcje na Xboxa i PS3.

Pad to ten tablet, możesz na nim kontynuować grę, jak ktoś zmieni kanał na TV.

Opublikowano

Aaaa tu jest ten haczyk na nim można grać dopiero po zmianie kanału na TV.

Ahhhh te wspaniałe N.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Bedzie mozna uzywac kontrolerow z Wii

i co z tego? :turned:

willot będzie trzeba sobie jeszcze dokupić, bo chyba nikt nie liczy że będzie w zestawie? i czy nowe gry na Wii U będą też dostosowane do wiilota? wątpię

Opublikowano

Widziałeś tego nowego tekkena? Pamperki jak z TTT z PS2, tło gorsze niż na PSX [w zasadzie jego brak] , no ale MOŻNA NARYSOWAĆ WĄSY I BRWI Jinowi!!!!!

Dla mnie, to lekki kwas. Kontroler pewnie droższy niż sama konsola.

Opublikowano

- Jest nowa konsola HD

Były gadki jakie gry mają na to wyjść, m.in. (pokazany na urywkach) Battlefield 3, Batman Arkham City, nowy Tekken (pokazany), Ninja Gaiden 3 (pokazane), pewnie Bioshock Infinite itd

Ogólnie pociągnie obecnie wychodzące produkcje na Xboxa i PS3.

Pad to ten tablet, możesz na nim kontynuować grę, jak ktoś zmieni kanał na TV.

Oki o to mi chodziło :)

Nawet fajne rozwiązanie - taki domowy portable z dużym ekranem i wy(pipi)aną grafiką streamowaną z konsoli :D

Ale jakoś nie chce mi się wierzyć żeby było mocniejsze od X360 PS3 bo ta zelda to ledwie pokazuje poziom czegoś podchodzącego pod pierwsze gears of war, no chyba, że w N mają totalnych zyebów od programowania i nawet tech dema nie potrafili skleić.

Edytowane przez DonSterydo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.