MEVEK 3 459 Opublikowano 14 kwietnia 2014 Opublikowano 14 kwietnia 2014 Za latajace scierwo jest trofka wiec raczej da sie :-) Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 14 kwietnia 2014 Opublikowano 14 kwietnia 2014 Ogółem na normalu gra jest strasznie łatwa, karabinek z noktowizją plus tłumik a do tego sześciostrzałowa strzelba i nie ma mocnych. Filtrów też jest na tyle że można spokojnie zwiedzać. Niemniej zaciąłem się na bagnach. Dotarłem do stacji, benzyny nie było więc ruszyłem dalej. Wyłażą jakieś zmutowane ślimaki i da się je załatwić ale tego latającego ścierwa nie mogę pokonać. Jakieś porady? Latające ścierwo omijasz i idziesz dalej szukać benzyny w innym miejscu. Jest bodajże w samolocie. A potem z samolotu na stację, bo samolocie jest pusty bak z tego co pamiętam. Następnie jak będziesz miał paliwo to kieruj się za samolot do uruchomienia barki. Stoisz przy samolocie masz go po lewej ręce i idziesz obok niego do przodu, będą trzciny, wlewaj wachę i wzywaj barkę. Będą na moje jeszcze trudniejsze momenty Cytuj
banzai 197 Opublikowano 14 kwietnia 2014 Opublikowano 14 kwietnia 2014 "Rendżer Mołd" trudny jest bo nie wiem jak zacząć Last Light? Fajne to metro wogóle? Cytuj
_Red_ 12 010 Opublikowano 14 kwietnia 2014 Opublikowano 14 kwietnia 2014 Nie gralem w poprzednika, ale lubie klimaty postapokaliptyczne. Sila rzeczy podeszlo mi, chociaz srednio lubie walczyc ze stworami - lepsze dla mnie sa momenty skradania i rzucania nozem w plecy. Cytuj
banzai 197 Opublikowano 14 kwietnia 2014 Opublikowano 14 kwietnia 2014 spoko to gra jest w kolejce do ogrania jak skończe to co zacząłem Cytuj
Kaszeł 0 Opublikowano 20 kwietnia 2014 Opublikowano 20 kwietnia 2014 Mam pewien problem Po wpisaniu kodu naa tyb Stalkera , pobralem go i wszystko dziala normalnie , tylko ze na ps store wszystkie inne dodatki do MLL sa za darmo (oprocz season pass i RPK) ale nie moge ich pobrac bo pisze ze jest jakis blad i zeby sprobaowac pozniej Wiecie o co z tym chodzi ? Cytuj
darkos 4 302 Opublikowano 21 kwietnia 2014 Opublikowano 21 kwietnia 2014 A czy nie jest tam napisane w Season pass że dodatki do uruchomienia wymagają posiadania płyty z jakimś tam kodem? np. BLES0099. Nie wiem jaki kod ma Metro. Być może masz Metro z PSN store i z tą wersją nie działają. Cytuj
MEVEK 3 459 Opublikowano 21 kwietnia 2014 Opublikowano 21 kwietnia 2014 prawdopodobnie kody regionalne sie nie zgadzają. niebawem tez zamierzam nabyć i ponownie zaliczyć singielka Cytuj
MEVEK 3 459 Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 skąd nagle tyle DLC do Metra ? sa jakieś dodatkowe misje, czy to tylko pucharki ? Cytuj
darkos 4 302 Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 Dodatkowe krótkie 15 - 25 minutowe misje, za ukończenie których dostajesz pucharki. Np. misja Anny to osłanianie Artema ze snajperki podczas pierwszej misji gdy on goni czarnego. Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 11 października 2014 Opublikowano 11 października 2014 Panowie, sprawa jest poważna.Otóz ogrywam wersję z PS Plus. I w misji "Przyjaciel" w momencie gdy masz uratować Pawła ze stryczka załacza się auto-save, wszystko sie zacina, dwaj przeciwnicy stojący obok stają sie nietykalni i co najwyżej po chwili następuje "mission failed" Przechodzenie od początku całego rozdziału nic nie daje, to samo Miał ktoś coś takiego? Na internetach żadnej wiadomości na ten temat nie znalazłem Cytuj
sterling 11 Opublikowano 14 października 2014 Opublikowano 14 października 2014 Ta gra to lubi wywalić buga. Najlepiej usunąć z dysku, sciągnąc na nowo i zainstalowac jeszcze raz. 1 Cytuj
Boomcio 4 028 Opublikowano 14 października 2014 Opublikowano 14 października 2014 Potwierdzam, przy ukończonych 3/4 gry włączam konso, a tu new game, lub...nic. Porzuciłem dalszą grę mimo, ze tytuł zacny. Cytuj
darkos 4 302 Opublikowano 28 października 2014 Opublikowano 28 października 2014 Wersja z psn jest popsuta, ale na płycie wszystko działa bez zarzutu. Sprawdzałem wersje Complete Edition i jest OK Cytuj
Plugawy 3 681 Opublikowano 25 listopada 2014 Opublikowano 25 listopada 2014 Czym sie rozni wersja Complete od Limited edtition? Bo widze takie na alledrogo do kupienia. Jest mozliwosc wyboru polskich napisow? Cytuj
first99 5 Opublikowano 25 listopada 2014 Opublikowano 25 listopada 2014 Bodajże w Complete Edition są DLC fabularne + dodatkowy tryb trudności, limited tylko tryb trudności. Cytuj
Bartolinsky 1 771 Opublikowano 25 listopada 2014 Opublikowano 25 listopada 2014 No faktycznie wersja z psn to kpina jest. U mnie w prawie każdym momencie czekpojntu gra ścina się na 5-7 sekund, Ukończyć ukończyłem, bo gra miodna, ale takie zacinki powinny być dawno załatane. Cytuj
darkos 4 302 Opublikowano 25 listopada 2014 Opublikowano 25 listopada 2014 Jest jeszcze gorzej w wersji psn. Bo trofea są tak zglitchowane że czasami nie wyskakują. Więc nie było by w tym nic strasznego bo można ten moment powtórzyć ale w tej wersji w jakiś dziwny sposób jeśli trofeum nie wyskoczy to jest zablokowane na amen. Nie pomaga odinstalowanie gry, reinstalacja usuwanie patchy. I ponowne spełnianie warunków za które mam otrzymać trofeum. Koszmar. Grę pewnie dla się skończyć dla przyjemności ale jak ktoś chce puchary to zdecydowanie tylko wersja Complete Edition ponieważ zawiera na płycie wszystkie Dodatki dostępne za kase na psn. Cytuj
Plugawy 3 681 Opublikowano 25 listopada 2014 Opublikowano 25 listopada 2014 Okey dzieki wezme Complete dla siostrzenca na Gwiazdke! Cytuj
Czimeq 43 Opublikowano 27 listopada 2014 Opublikowano 27 listopada 2014 Complete Edition też jest zglitchowana, 2 albo 3 trofea z podstawki nie chciały mi wpaść za cholerę (kasowałem save, dane itd.) i musiałem kupić zwykłą edycję, poza tym w jednym miejscu głównej kampanii jest moment w którym jeśli za szybko pójdziemy to trzeba powtarzać całą misję od nowa (postać która nam pomaga zablokuje się i nie pójdzie dalej, a bez niej nie ruszymy). Także jeśli nie dali patcha to mogą wystąpić owe problemy. Za to wszystkie trofea z DLCków wpadły mi normalnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi