K_J 4 Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 Pytałem w dwóch różnych punktach i nikt nie był mi w stanie udzielić na to odpowiedzi. Cytuj
K_J 4 Opublikowano 25 lutego 2012 Opublikowano 25 lutego 2012 Próbował już ktoś grać na Vita i PS3 w trybie multi? Cytuj
Gość Opublikowano 25 lutego 2012 Opublikowano 25 lutego 2012 (edytowane) Male pytanie, ile jest tras? 8 z Wipeout HD (PS3), 8 z dodatku Fury (PS3) i 10 nowych zrobionych pod Vite? Poprawcie mnie jak sie myle. Tylko te nowe trasy sa poszerzone? Z gory dzieki za odpowiedz. Edytowane 25 lutego 2012 przez Gość Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 1 marca 2012 Opublikowano 1 marca 2012 Jestem w trakcie przechodzenia kampanii i nie widzę narazie tras z WHD, więc chyba po przejściu odblokują się? I drugie pytanko- żeby grać ze swoim soundtrackiem muszę wrzucić kawałki za pomocą menadżera zawartości, ale chyba nie mogę wybrać ścieżki z opcji gry (jak w WHD) tylko po prostu włączyć na Vicie i zacząć grać? (no i przy tym muzyka z gry ściszona na maxa ofkors) Ta gra jest naprawdę piękna. Wróciłem wczoraj o północy do domu i nie miałem siły odpalać PS3. Położyłem się do łóżka z browarkiem i odpaliłem Vitę. Do 2 w nocy grałem, tak wciąga! Cytuj
Texz 670 Opublikowano 3 marca 2012 Opublikowano 3 marca 2012 (edytowane) W sumie to miałem już dawno o tym napisać, że: SOL i ALTIMA Edytowane 4 marca 2012 przez Texz Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 3 marca 2012 Opublikowano 3 marca 2012 SOL to najtrudniejsza trasa ze wszystkich z WHD + Fury + 2048. Trzeba się jej nauczyć po prostu na pamięć. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 4 marca 2012 Autor Opublikowano 4 marca 2012 e? juz pomijajac, ze wszystkich tras trzeba sie nauczyc, zeby wyrabiać calkiem dobre czasówki, ale to już chenghou jest trudniejszy (w globalnej skali) sol to taki spacerek gdzie trzeba pamietac jedynie o 2-3 SS i tyle Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 4 marca 2012 Opublikowano 4 marca 2012 Ke? Chenghu robię z zamkniętymi oczyma A poważnie to na SOL jak wypadniesz z trasy to nara, a na Chenghou nie ma gdzie wypaść w zasadzie. Wiadomix, że wszystkie trasy na pamięć trza znać, ażeby coś osiągnąć, ale patrząc subiektywnie oraz dla tych, którzy zaczynają grać w Wipka- SOL jest trudniejszy. Oczywiście mowa o SOL1 a nie 2. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 4 marca 2012 Opublikowano 4 marca 2012 Faktycznie ten SOL to jest orgazm dla oczu. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 5 marca 2012 Opublikowano 5 marca 2012 Czy Wipeout 2048 jest tak samo skillowy jak WHD? Bo po przejściu Shinobido 2 zastanawiam się nad następną grą, ale już na dłuższy okres czasu... w WHD to się tego 3 cyferki w godzinach uzbierało Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 5 marca 2012 Opublikowano 5 marca 2012 Na pewno jest to trochę inny Wipeout od tego HD (nawet klasy szybkości się inaczej nazywają - nie ma Venom, Flash, Rapierd itd. - jest C,B,A,A+). Według mnie jest prościej ale nie doszedłem jeszcze do ostatniej kampanii (2050). Trasy są szersze i mają więcej rozwidleń (czy jak kto woli skrótów). Zalicza sie je na dwa różne medale (zielony za minimalne wymagania i Elite Pass, ktory jest odpowiednikiem złotego medalu w HD). Jak chcesz na dłuższy okres czasu to gra się powinna sprawdzić, kampania online zajmie na pewno sporo czasu (a czy nie zrobi się nudno to już inna sprawa), jest zabawa w pobijanie czasu Zico, jest tryb Zone (tym razem tylko 65 na pucharek ale za to nie zauważyłem takiej prostej trasy jak Anulpha Pass z HD). Jest co robić, po DLC z trasami z HD będzie jeszcze więcej Ja nie żałuję zakupu. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 5 marca 2012 Opublikowano 5 marca 2012 Ok dzięki Obejrzałem też troszkę filmików i gra jednak tak nie chrupie jak demo, w które gralem na standzie z vitą. Pozdr Cytuj
gmeru 297 Opublikowano 5 marca 2012 Opublikowano 5 marca 2012 Potwierdzam, że nie chrupie. A na standzie było sporo gorzej. Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 5 marca 2012 Opublikowano 5 marca 2012 Również jestem zdania, że 2048 jest podobnie skillowy co HD, aczkolwiek gdzieś czytałem że Zico jest prostszy. W końcu grę robiło Studio Liverpool, czyli MISTRZOWIE. Ten tytuł jest na pół roku jak dla mnie. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 6 marca 2012 Opublikowano 6 marca 2012 Dwa pierwsze sezony są dosyć łatwe i wszystko szybko można wymaksować. Gorzej z 2050. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 6 marca 2012 Opublikowano 6 marca 2012 Niestety prawda. 2050 zdaje się tak rozwijać jakby po nim miały być jeszcze dwa sezony. A tu ... zonk. Cytuj
Tidek 36 Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 Obejrzałem gameplaye z tras. Nie mam pojęcia co wy widzicie w tym SOL trudnego, jest ona na podobnym poziomie co Sol 2, tylko że w SOL są same proste łuki w lewo/prawo, trochę nauki na pamięć i można łatwo śmigać, jedynie brak band troszkę podnosi poziom trudności trasy (na multi Weapons ON, nie będzie za bardzo wybierana jeśli chodzi o poważną grę). Najtrudniejsza jest Altima, trasa jest nieźle pofałdowana co pozwala na o wiele więcej kombinacji, ale i tak troszkę brakuję jej do Sebenco lub Chenghou (choć tutaj może być na równo) z HD. Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 Z tego co wiem to obie kampanie z WHD mają być jako DLC więc to miejsce jest pewnie na nie. Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 @ Tiduch- zacznijmy od tego, że dla Ciebie wszystko jest łatwe Nie znam jeszcze SOL, więc bez przerwy wypadam z trasy. W tym momencie przegrywam na niej w multi z tą samą ekipą, z którą wygrywam lub nawiązuję walkę na innych trasach i tyle. Cytuj
Beck 3 Opublikowano 28 marca 2012 Opublikowano 28 marca 2012 (edytowane) Sciagam wipeout z ps store ale wskoczylo mi w liste downloads online pass, to normalne czy zakupilem gre oraz pass-a?? Edytowane 28 marca 2012 przez Beck Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 7 kwietnia 2012 Autor Opublikowano 7 kwietnia 2012 ok, pytanie mam. czy w tj grze jest jakas wyszukiwarka serwerów albo ustawianie własnego lobby? Ok jest kampania online co dla mnie jest tak troszke z dupy ale niech bedzie, jest ten tez cross play ale... czegoś mi kuźwa brakuje. zaliczyłem na szybko singla teraz chce się brac za online i jakos tak... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi