_daras_ 725 Opublikowano 8 kwietnia 2012 Opublikowano 8 kwietnia 2012 Chyba nie ma i to jest właśnie lipa. Jestem teraz w 9 lvl kampanii multi. Najbardziej denerwujące jest wybieranie przez większość "walki" a nie zwykłego wyścigu. Zrypali to multi i tyle. Na szczęście wciąż są wspaniałe wyzwania w singlu co czyni ten tytuł mocarnym. Ale do WHD sie nie umywa... Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 8 kwietnia 2012 Autor Opublikowano 8 kwietnia 2012 no właśnie... WALKI... ja(pipi)e, cała gra jest nastawiona na walkę i WIDAC, że ludziom się to podoba. tak jak wspomniałes, praktycznie nikt nie głosuje za wyscigami w multi - smutne ale prawdziwe. ogolnie gra jest dobra, tylko poczekałbym jeszcze na jakies 2-3 patche ;] ... niby mają być. Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 8 kwietnia 2012 Opublikowano 8 kwietnia 2012 Ale największy smaczek to będzie robienie wszystkiego na elite w singlu. Niestety dużo czasu trzeba spędzić w multi, żeby go zaliczyć a szkoda, bo na konsoli przenośnej jestem nastawiony raczej na offline wiadomo dlaczego. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 8 kwietnia 2012 Autor Opublikowano 8 kwietnia 2012 no mi w zasadzie zostały walki w singlu do elite... i kilka innych eventów z ostatniej ligi. większych problemów nie przewiduję. ten multi mnie martwi... btw. grałes już w tego cross playa? uruchomiłem lobby kilka razy ale jakoś tak... bez efektu. Cytuj
Tidek 36 Opublikowano 9 kwietnia 2012 Opublikowano 9 kwietnia 2012 Walki czyli coś w stylu eliminatora z WHD Fury? (mi tam w sumie obojętne i tak jestem all-rounderem) Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 9 kwietnia 2012 Autor Opublikowano 9 kwietnia 2012 tak, w zasadzie cała gra jest w stylu eliminatora AI konsolowych przeciwników też jest bardzo agresywne. btw. Zico to jakaś kpina... jeszcze nie zaliczyłem, ale przy pierwszym podejściu z obijaniem sie o bandy i 3 beczkami zabrakło mi... sekundy. w WHD trzeba bylo zrobic idealny przelot, 4-5 beczek i SS w dobrym momencie (wiem, ze da sie i bez tego, ale...)... a tu bez przygotowania prawie zaliczyłem :< Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 9 kwietnia 2012 Opublikowano 9 kwietnia 2012 Nie grałem jeszcze w cross-play bo nie miałem z kim. Szkoda, że nie ma tras z WHD dostępnych w singlu. I faktycznie Zico z tego co czytałem jest dużo prostsze. Cytuj
Assphalt 17 Opublikowano 11 kwietnia 2012 Opublikowano 11 kwietnia 2012 (edytowane) W ogóle zrobienie całej kampanii w singlu na elite to banał. Nieźle zeszli z poziomem trudności. Zico dużo łatwiejszy, zone to samo, zwłaszcza na Sol. Zrobiłem 70 za trzecim czy czwartym podejściem. Gra mimo to jest świetna i dopiero podczas masterowania tras pokazuje pazur. Edytowane 11 kwietnia 2012 przez Assphalt Cytuj
mashter 54 Opublikowano 29 kwietnia 2012 Opublikowano 29 kwietnia 2012 Generalnie gra jest mocna, ale poziom trudności trofeów, to na razie żart. Cały single na elite - banał. Beat Zico - 14 okrążeń nie znając trasy. 65 zonów - za drugim podejściem, bo trasa na której można to zrobić jest extremalnie banalna. Gram teraz online i też nie zapowiada się na hardkor. Tylko A+ challenge z 10 okrążeniami są w tej grze wyzwaniem (nie mylić z prototype ship challenge). Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 3 czerwca 2012 Opublikowano 3 czerwca 2012 Gra ktoś w kampanie online? Jak idzie? Ja jestem w połowie 13 poziomu i im dalej tym trudniej, oczywiście zależy na jakich kolesi się trafi. Denerwuje mnie ciągłe wybieranie walki, a jeśli uda się rozegrać wyścig z tymi samymi, to zazwyczaj pękają. Przynajmniej ja mam takie wrażenie Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 3 czerwca 2012 Autor Opublikowano 3 czerwca 2012 ja wyłaczam kampanie online po kilku wyscigach -_- nie lubie trybu ze strzelaniem, a jak juz sie trafi wyscig to ludkowie i tak do siebie strzelają... btw. kuźwa nie potrafie zrobic golda w walce na altimie... no nie potrafie... 50p max raz wbiłem. i cholera cały czas losuje mi plazme albo zwalony karabin... przy tulu zakretach na cholere mi to? Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 3 czerwca 2012 Opublikowano 3 czerwca 2012 Nawet mi nie mów o tym strzelaniu. Mam już tego serdecznie dość, WHD dostaje u mnie 11/10, a ten tytuł jest spipcony przez ten idiotyczny tryb. Cytuj
darkgamer 43 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 Ok, wczoraj na serio zabrałem się za Wipeouta i po 6 godzinach gry stwierdzam, że to najlepsza gra na Vitę.Tylko faktycznie, za dużo rozwałki. Ma ktoś sposób na pierwszy skrót w Rockway Stadium, za każdym razem muszę w(pipi) się tam w bandę. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 6 czerwca 2012 Autor Opublikowano 6 czerwca 2012 spuścić z gazu i SS? ten skrót jest imho mało opłacalny. trudno sie wlatuje i jeszcze gorzej wylatuje bez straty szybkosci Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 19 czerwca 2012 Opublikowano 19 czerwca 2012 Będzie Wipeout HD i Fury na Vitę: http://www.ppe.pl/news-16259-Dwa_WipEouty_zmierzaja_na_Vite.html A tu lista trofików: http://www.ps3trophies.org/game/wipeout-2048/trophies/ Żeby zrobić 100% trzeba będzie ukończyć zarówno HD i Fury na GOLD! Czyli powtórka HD w moim przypadku, natomiast z Fury będzie problem. Kto się podejmuje wyzwania? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 19 czerwca 2012 Opublikowano 19 czerwca 2012 (edytowane) Za.(pipi)iście. Edytowane 19 czerwca 2012 przez ragus Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 19 czerwca 2012 Opublikowano 19 czerwca 2012 Samodzielnie to nie zadziala na vite nie? Trzeba miec 2048? Mam obie czescicna ps3 ale na vite ejszcze nie kupilem. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 19 czerwca 2012 Autor Opublikowano 19 czerwca 2012 fajnie, ze dodatki sa darmowe dla posiadaczy whd+fury na ps3 i tak dzialaja tylko z w2048 Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 19 czerwca 2012 Opublikowano 19 czerwca 2012 fajnie, ze dodatki sa darmowe dla posiadaczy whd+fury na ps3 i tak dzialaja tylko z w2048 A ja mam WHD na płycie, więc za dodatki muszę płacić? Cytuj
gmeru 297 Opublikowano 19 czerwca 2012 Opublikowano 19 czerwca 2012 Ale to już jest? Nigdzie nie widzę : / Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 19 czerwca 2012 Opublikowano 19 czerwca 2012 (edytowane) Jedna z odpowiedzi na blogu: "As long as you downloaded it from the store, you are entitled to download it to WipEout 2048" Stawiam więc, że osoby z wersją retail mają lipe. @gmeru: jutro będą wraz z aktualizacją PSS. EDIT: "If you own the disc and want the WipEout Complete Game Pack, yes you will have to purchase it from the store I’m afraid" - odpowiedź na to pytanie co ty zadałeś. Edytowane 19 czerwca 2012 przez pawelgr5 Cytuj
gmeru 297 Opublikowano 21 czerwca 2012 Opublikowano 21 czerwca 2012 sorx rzeczywiście. Sklep mi się nie odświeżył i jechałem na starym. Jest : > Cytuj
Texz 670 Opublikowano 22 czerwca 2012 Opublikowano 22 czerwca 2012 Nie wiem czy to tylko ja, ale ilość klatek jak i sama grafika w dodatkach to już nie to samo co w podstawce 2048. Ostro to pocieli a E jest darmo, więc cieszę rogala. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi