Opublikowano 8 kwietnia 201212 l Chyba nie ma i to jest właśnie lipa. Jestem teraz w 9 lvl kampanii multi. Najbardziej denerwujące jest wybieranie przez większość "walki" a nie zwykłego wyścigu. Zrypali to multi i tyle. Na szczęście wciąż są wspaniałe wyzwania w singlu co czyni ten tytuł mocarnym. Ale do WHD sie nie umywa...
Opublikowano 8 kwietnia 201212 l Autor no właśnie... WALKI... ja(pipi)e, cała gra jest nastawiona na walkę i WIDAC, że ludziom się to podoba. tak jak wspomniałes, praktycznie nikt nie głosuje za wyscigami w multi - smutne ale prawdziwe. ogolnie gra jest dobra, tylko poczekałbym jeszcze na jakies 2-3 patche ;] ... niby mają być.
Opublikowano 8 kwietnia 201212 l Ale największy smaczek to będzie robienie wszystkiego na elite w singlu. Niestety dużo czasu trzeba spędzić w multi, żeby go zaliczyć a szkoda, bo na konsoli przenośnej jestem nastawiony raczej na offline wiadomo dlaczego.
Opublikowano 8 kwietnia 201212 l Autor no mi w zasadzie zostały walki w singlu do elite... i kilka innych eventów z ostatniej ligi. większych problemów nie przewiduję. ten multi mnie martwi... btw. grałes już w tego cross playa? uruchomiłem lobby kilka razy ale jakoś tak... bez efektu.
Opublikowano 9 kwietnia 201212 l Walki czyli coś w stylu eliminatora z WHD Fury? (mi tam w sumie obojętne i tak jestem all-rounderem)
Opublikowano 9 kwietnia 201212 l Autor tak, w zasadzie cała gra jest w stylu eliminatora AI konsolowych przeciwników też jest bardzo agresywne. btw. Zico to jakaś kpina... jeszcze nie zaliczyłem, ale przy pierwszym podejściu z obijaniem sie o bandy i 3 beczkami zabrakło mi... sekundy. w WHD trzeba bylo zrobic idealny przelot, 4-5 beczek i SS w dobrym momencie (wiem, ze da sie i bez tego, ale...)... a tu bez przygotowania prawie zaliczyłem :<
Opublikowano 9 kwietnia 201212 l Nie grałem jeszcze w cross-play bo nie miałem z kim. Szkoda, że nie ma tras z WHD dostępnych w singlu. I faktycznie Zico z tego co czytałem jest dużo prostsze.
Opublikowano 11 kwietnia 201212 l W ogóle zrobienie całej kampanii w singlu na elite to banał. Nieźle zeszli z poziomem trudności. Zico dużo łatwiejszy, zone to samo, zwłaszcza na Sol. Zrobiłem 70 za trzecim czy czwartym podejściem. Gra mimo to jest świetna i dopiero podczas masterowania tras pokazuje pazur. Edytowane 11 kwietnia 201212 l przez Assphalt
Opublikowano 29 kwietnia 201212 l Generalnie gra jest mocna, ale poziom trudności trofeów, to na razie żart. Cały single na elite - banał. Beat Zico - 14 okrążeń nie znając trasy. 65 zonów - za drugim podejściem, bo trasa na której można to zrobić jest extremalnie banalna. Gram teraz online i też nie zapowiada się na hardkor. Tylko A+ challenge z 10 okrążeniami są w tej grze wyzwaniem (nie mylić z prototype ship challenge).
Opublikowano 3 czerwca 201212 l Gra ktoś w kampanie online? Jak idzie? Ja jestem w połowie 13 poziomu i im dalej tym trudniej, oczywiście zależy na jakich kolesi się trafi. Denerwuje mnie ciągłe wybieranie walki, a jeśli uda się rozegrać wyścig z tymi samymi, to zazwyczaj pękają. Przynajmniej ja mam takie wrażenie
Opublikowano 3 czerwca 201212 l Autor ja wyłaczam kampanie online po kilku wyscigach -_- nie lubie trybu ze strzelaniem, a jak juz sie trafi wyscig to ludkowie i tak do siebie strzelają... btw. kuźwa nie potrafie zrobic golda w walce na altimie... no nie potrafie... 50p max raz wbiłem. i cholera cały czas losuje mi plazme albo zwalony karabin... przy tulu zakretach na cholere mi to?
Opublikowano 3 czerwca 201212 l Nawet mi nie mów o tym strzelaniu. Mam już tego serdecznie dość, WHD dostaje u mnie 11/10, a ten tytuł jest spipcony przez ten idiotyczny tryb.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Ok, wczoraj na serio zabrałem się za Wipeouta i po 6 godzinach gry stwierdzam, że to najlepsza gra na Vitę.Tylko faktycznie, za dużo rozwałki. Ma ktoś sposób na pierwszy skrót w Rockway Stadium, za każdym razem muszę w(pipi) się tam w bandę.
Opublikowano 6 czerwca 201212 l Autor spuścić z gazu i SS? ten skrót jest imho mało opłacalny. trudno sie wlatuje i jeszcze gorzej wylatuje bez straty szybkosci
Opublikowano 19 czerwca 201212 l Będzie Wipeout HD i Fury na Vitę: http://www.ppe.pl/news-16259-Dwa_WipEouty_zmierzaja_na_Vite.html A tu lista trofików: http://www.ps3trophies.org/game/wipeout-2048/trophies/ Żeby zrobić 100% trzeba będzie ukończyć zarówno HD i Fury na GOLD! Czyli powtórka HD w moim przypadku, natomiast z Fury będzie problem. Kto się podejmuje wyzwania?
Opublikowano 19 czerwca 201212 l Samodzielnie to nie zadziala na vite nie? Trzeba miec 2048? Mam obie czescicna ps3 ale na vite ejszcze nie kupilem.
Opublikowano 19 czerwca 201212 l Autor fajnie, ze dodatki sa darmowe dla posiadaczy whd+fury na ps3 i tak dzialaja tylko z w2048
Opublikowano 19 czerwca 201212 l fajnie, ze dodatki sa darmowe dla posiadaczy whd+fury na ps3 i tak dzialaja tylko z w2048 A ja mam WHD na płycie, więc za dodatki muszę płacić?
Opublikowano 19 czerwca 201212 l Jedna z odpowiedzi na blogu: "As long as you downloaded it from the store, you are entitled to download it to WipEout 2048" Stawiam więc, że osoby z wersją retail mają lipe. @gmeru: jutro będą wraz z aktualizacją PSS. EDIT: "If you own the disc and want the WipEout Complete Game Pack, yes you will have to purchase it from the store I’m afraid" - odpowiedź na to pytanie co ty zadałeś. Edytowane 19 czerwca 201212 l przez pawelgr5
Opublikowano 21 czerwca 201212 l sorx rzeczywiście. Sklep mi się nie odświeżył i jechałem na starym. Jest : >
Opublikowano 22 czerwca 201212 l Nie wiem czy to tylko ja, ale ilość klatek jak i sama grafika w dodatkach to już nie to samo co w podstawce 2048. Ostro to pocieli a E jest darmo, więc cieszę rogala.