Daffy 10 628 Opublikowano 29 marca 2013 Opublikowano 29 marca 2013 ja w online często trafiam do pokoju gdzie jest nas 2-3 i czeka się wtedy w nieskończoność jak dołączą inni bo event startuje dopiero od minimum 4 graczy. Szkoda, że tak mało ludzi pyka w sieci w ten fantastyczny tytuł Cytuj
Machel 2 Opublikowano 2 kwietnia 2013 Opublikowano 2 kwietnia 2013 ja w online często trafiam do pokoju gdzie jest nas 2-3 i czeka się wtedy w nieskończoność jak dołączą inni bo event startuje dopiero od minimum 4 graczy. Szkoda, że tak mało ludzi pyka w sieci w ten fantastyczny tytuł Nie jest tak znowu tragicznie, osobiście nie mam problemów ze znalezieniem graczy w godzinach popołudniowych i wieczornych. Tak mniej więcej do końca marca nie było problemów z chętnymi do zabawy. Trochę gorzej jest z serwerami, które ostatnio regularnie wyrzucają mnie z lobby. Wymęczyłem 16 poziom online i stanąłem na 17, jak już się zbierze ekipa to po jednym evencie zazwyczaj wylatuję z lobby. Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 jak sprawdzają się na vicie kampanie z ps3, chodzi o hd i fury? to kropka w kropkę to samo co na dużej konsoli?scigac sie mozna furami z 2048 czy tylko tymi z kampanii z ps3? Kusi mnie ostatnio by znowu pocisnąć w 2048 ale mam za małego skilla na platynowanie podstawowej kampanii, którą już dawno temu skończyłem, a ostatnio co chce pograć w kampanie online to ludzi praktycznie mi nie znajduje trochę spiepszyłem, że kiedyś nie pobrałem za darmo w ramach pakietu welcome back wipeouta hd na ps3 bo bym miał za free na vitę, wtedy to olałem bo miałem gierkę ze składki pobraną z innego konta Cytuj
Machel 2 Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 trochę spiepszyłem, że kiedyś nie pobrałem za darmo w ramach pakietu welcome back wipeouta hd na ps3 bo bym miał za free na vitę, wtedy to olałem bo miałem gierkę ze składki pobraną z innego konta Wykonałem identyczna gafę ;/ Spróbuj zaglądać na serwery w weekendy przed południem - mnie właśnie wtedy najłatwiej grało się w sieci. Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 Odnośnie kampanii z PS3- jest identyczna, możesz ścigać się tylko statkami z HD i Fury. Tyle, że jeśli chodzi o trofea, to dużo łatwiej je zdobyć bo nie musisz przechodzić kampanii na elite (czyli jedno z najtrudniejszych wyzwań z PS3). 1 Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 10 lipca 2013 Opublikowano 10 lipca 2013 a jak framerate i grafa? tak jak w oryginalnym 2048 czy gorzej/lepiej? Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 10 lipca 2013 Opublikowano 10 lipca 2013 Bardzo podobnie, nie zauważyłem większej różnicy. Generalnie nie wahaj się tylko bierz, przecież HD to jedna z najlepszych gier na PS3. Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 10 lipca 2013 Opublikowano 10 lipca 2013 tylko ze ja mam hd na ps3 i raczej przymierzalbym sie do samego fury, ktorego tez mam na ps3 ale jakos nigdy kampanii nie skonczylem a tryby sa ciekawsze Cytuj
pawel188 0 Opublikowano 8 września 2014 Opublikowano 8 września 2014 gra ktos jeszcze na multi? Cytuj
columbo 1 108 Opublikowano 19 lutego 2015 Opublikowano 19 lutego 2015 Macie jakąś metodę na zaliczenie na Elitę combat eventu na Altimie w kampanii 2050? Toż to istny hardkor jest. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 13 marca 2015 Opublikowano 13 marca 2015 (edytowane) W Wipeouta gralem na PSX, PSP i PS3, wiec na PS Vita gra byla dla mnie pozycja must-have, pogralem juz troche w tego "nowego" i bardzo mi sie podoba - super sa te nowe trasy w bardziej miejskich klimatach.Graficznie wyglada rewelacyjnie - szczegolnie tryb Zone, ktory juz w Wipeout HD mi sie podobal, loadingi w grze sa troche dlugie (uaktualnialem gre), ale nie jest az tak zle. Nie podoba mi sie troche dzwiek wydawany przez bolidy - takie wycie cos jak formula 1, wolalem dzwiek z Wipeout HD. Sporym zaskoczeniem bylo dla mnie to, ze gra jest w calosci w jezyku polskim oraz to, ze kazdy z teamow ma inny glos (rowniez polski) - swietna sprawa !Niestety Onlinie nie gra zbyt wiele osob i czesto musialem bardzo dlugo czekac na zebranie 3 osob w trybie kariery online. Mam tylko nadzieje, ze tryb Single Player nie bedzie za krotki i jest tam duzo roznych eventow. Edytowane 13 marca 2015 przez saptis Cytuj
Paolo de Vesir 9 233 Opublikowano 13 marca 2015 Opublikowano 13 marca 2015 Jeśli szukacie kompana do lotu to piszcie na PSN: BialostockiWezyr WipeOut 2048 to ROTG (racer of the generation). Uczucie pędu, design, ciągle coś się dzieje na tych torach i TRUDNA, powtarzam TRUDNA przez co SATYSFAKCJONUJĄCA. 14.5/10. Absolutnie jedna z najlepszych serii ever made. Props za konwersję Fury HD na Vitę Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 13 marca 2015 Opublikowano 13 marca 2015 jakby ta gra smigala w 60fps to by bylo wrecz mistyczne przezycie bo w reku mialbym 3 kampanie - hd, fury i 2048 - a tak niestety czuc te 30fps, mimo tego genialna pozycja, te trasy z kampanii 2048 sa po prostu cudowne Cytuj
Paolo de Vesir 9 233 Opublikowano 13 marca 2015 Opublikowano 13 marca 2015 Czuć zwłaszcza na klasie A i wąskich trasach Cytuj
Paolo de Vesir 9 233 Opublikowano 15 marca 2015 Opublikowano 15 marca 2015 Wybaczcie za double post, ale chciałem podzielić się opiniami. WipeOut 2048 i 2049 mam w całości zaliczone na złoto. Czuję, że wydarzenia strefowe spędzą mi sen z powiek i wywołają nie jeden bluzg z moich ust. Jednak zdobycie złota po wielokrotnych próbach w okresie ostatnich kilku tygodni to świetne uczucie Pucharki wpadają rzadko, ale ta gra jest tak świetna, że są one tylko dodatkiem do smakowitego kąska. Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Da się w tej grze po takim czasie zdobyć platynę ? Warto w ogóle zaczynać ? Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Nie, nie opłaca się zaczynać idź umrzyj raku, nie zagra w jedną z niewielu dobrych dużych tytułów na vite bo nie da się zdobyć platyny xD Cytuj
Wieslaw 2 360 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Opublikowano 3 sierpnia 2015 olej platyne, jak zrobisz wszystko na gold to będziesz miał wystarczającą satysfakcję, ja męczę jeszcze kilka ostatnich wyścigów Cytuj
czapa 677 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Opublikowano 9 sierpnia 2015 A czemu nie da się zrobić platyny? Cytuj
Arkady 1 032 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Zapewne są pucharki za online, których nie wbijesz bo gra za mało ludzi do ustawki albo wyłączyli serwery i pograne online. Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Nie trzeba żadnej ustawki- trzeba tylko pograć dłużej samemu online. Wszystko zależy od serwerów obecnie, ale myślę że nie będzie problemu przeto to najlepszy przenośny arcade racer ever. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Autor Opublikowano 18 sierpnia 2015 ostatnio odpaliłem kilka razy online i byli jacys ludzie. mało ale byli. Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 17 września 2015 Opublikowano 17 września 2015 Czyli nie warto kupować network passa za 4 dychy? Cytuj
czeskimaster 3 341 Opublikowano 17 września 2015 Opublikowano 17 września 2015 (edytowane) Lepiej chyba nowke kupić za 80 zł z Network passem. Edytowane 17 września 2015 przez czeskimaster Cytuj
Wieslaw 2 360 Opublikowano 26 lutego 2016 Opublikowano 26 lutego 2016 Próbowałem wczoraj pograć w online i PSN stwierdził, że jednak nie mam network passa (a miałem, w dzień premiery vity wklepany w system), okazało się, że przez to, że ściągłem wipeouta jak był w plusie system anulował mojego passa i po zakończeniu abonamentu nie mogłem już grać. Musiałem tym amatorom wysłać zdjęcie, że posiadam fizyczną kopię gry i podać kiedy network passa wprowadzałem. Rzuca się w oczy, że polskie plejstejszon nie ma dostępu do bazy danych użytkowników i ich gier i tylko pośredniczą w kontaktach ze SCE. Polak = klient gorszej kategorii. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi