Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 26 lutego 2016 Opublikowano 26 lutego 2016 Próbowałem wczoraj pograć w online i PSN stwierdził, że jednak nie mam network passa (a miałem, w dzień premiery vity wklepany w system), okazało się, że przez to, że ściągłem wipeouta jak był w plusie system anulował mojego passa i po zakończeniu abonamentu nie mogłem już grać. Musiałem tym amatorom wysłać zdjęcie, że posiadam fizyczną kopię gry i podać kiedy network passa wprowadzałem. Rzuca się w oczy, że polskie plejstejszon nie ma dostępu do bazy danych użytkowników i ich gier i tylko pośredniczą w kontaktach ze SCE. Polak = klient gorszej kategorii. Wiesław polski Scep czasem tak bardzo negatywnie zaskakuje tym co może jako autonomiczna jednostka ,że dziwię się ,że infolinia jest w Polsce a nie w Wielkiej Brytanii lub w Tokyo. Cytuj
Wieslaw 2 360 Opublikowano 26 lutego 2016 Opublikowano 26 lutego 2016 Przynajmniej konsultant był miły i starał się pomóc. Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 27 marca 2016 Opublikowano 27 marca 2016 Heh, w koncu odpaliłem ponownie wpika i skonczylem singla, wszystko na złoto (elitarny przelot). Nie było to zbyt trudne, nawet postanowiłem pobić Zico i trofeum wpadło po pół godzinie... Część zdecydowanie łatwiejsza od HD Fury, ale to nadal GOTY wyścigi i pewnie wrócę do nich kiedyś właśnie skończyć kampanie HD i Fury. Szkoda, że gra wymaga online passa, bo bym może pograł online, jak jeszcze ktoś gra, ale nie wydam 42 zł na passa, bez przesady... Cytuj
Paolo de Vesir 9 232 Opublikowano 27 marca 2016 Opublikowano 27 marca 2016 Wersja pudełkowa? Pamiętam, że ja swoją cyfrówkę z session passem kupiłem za niecałą stówkę, a wersja goła kosztowała niewiele taniej. Gra dalej pozostaje moim ulubionym tytułem na Vitę. Ten soundtrack, uczucie pędu, wybiłem złoto w prawie wszystkim. Na minus, na doczepkę bo to nie podstawka, niegrywalny w 30 klatkach HD. Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 27 marca 2016 Opublikowano 27 marca 2016 Pudelkowa. Niestety sp wykorzystany... A w HD da się grać, ostatni raz w niego grałem jak kupiłem ps3 milion lat temu, więc nie wadzi mi 30 klatek ☺ Cytuj
Wieslaw 2 360 Opublikowano 31 marca 2016 Opublikowano 31 marca 2016 (edytowane) Po miesiącu złodzieje z sony oddali mi na konto network passa i mogłem pograć. O ile rano wczoraj nie było odpowiedniej liczby ludzi to wieczorem już pocisnąłem spokojnie ze dwadzieścia elitarnych kostek w multi. W weekend pewnie jest jeszcze lepiej.Grało się bardzo fajnie (nie licząc uporczywych błędów komunikacyjnych przy wchodzeniu w online i czasem wywalania z lobby).Później weszło dwóch typów na 50 poziomie i bardzo utrudniali zdobywanie elitarnych przelotów bo zadania najczęściej opierały się na pokonaniu najwyższego levelem typa w lobby. Nie mniej jednak zawsze można wylosować kilka fal i wygrać z każdym.Edit:Dziś nie da się grać po sieci wcale, serwer padł mimo, że tylko garstka ludzi gra, pewnie pani Jadzia wypięła go, żeby sobie nokie naładować. No cóż.Nie polecam. Edit 2: Podczas prób grania kampanii sieciowej wyszło jeszcze kilka niespodzianek, m.in. progres gry online potrafi znikać. W sposób zupełnie przypadkowy, np. niektóre kosteczki robią się szare. Niektórzy w sieci twierdzą, że co jakiś czas również serwer jest resetowany i bardzo trudno zrobić wszystkie zawody (potrzebne do platyny) pomiędzy resetami - ale to niekoniecznie prawda, bo mój progres z 2012 roku jakoś nie zniknął. Nikt już się nie opiekuje tą grą z wiadomych przyczyn. Jak mi się uda wbić wszystko w online to napiszę :-) Edytowane 31 marca 2016 przez Wieslaw Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 25 lipca 2016 Opublikowano 25 lipca 2016 dorwalem po taniosci wersje pudelkowa i wrocilem do tego wipka, kampania z podstawki juz dawno skonczona, a teraz w promo psn bylo hd i fury w pakiecie za 25zl wiec znowu mam wkretke jezu jakie to jest dobre Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 25 lipca 2016 Opublikowano 25 lipca 2016 HD Fury w wipku 2048 są strasznie wolne i leniwe, te gry były stworzone z mysla o 60 klatkach a nie 30 i neistety jak się grało w oryginały na PS3 to czuć różnicę Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 25 lipca 2016 Opublikowano 25 lipca 2016 ano tez mam wrazenie ze ogrywajac na vicie to kampania z podstawki jest lepsza, do tego do tych 30fps lepiej pasuja te trasy z podstawki bo sa po prostu szersze Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 2 sierpnia 2016 Opublikowano 2 sierpnia 2016 myslalem ze tylko pierwsze wyscigi sa wolne w dlc hd i fury ale oni przez cala kampanie zapomnieli co to wyzsze klasy speedu w tych eventach dedykowanych vicie, wielka szkoda, zdecydowanie 2048>hd/fury jesli chodzi o vite Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 10 grudnia 2016 Opublikowano 10 grudnia 2016 (edytowane) jest jeszcze ruch w multi? i czy konieczne jest kupienie osobne network passa nawet jak kupię cyfrówkę? Edytowane 10 grudnia 2016 przez c0r Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 10 grudnia 2016 Opublikowano 10 grudnia 2016 w HD na PS3 pier'dolnąłem calaka w miesiąc, jak w tej części przez multi nie wbiję platyny to się wkur,wię Cytuj
Hacket 0 Opublikowano 20 grudnia 2016 Opublikowano 20 grudnia 2016 Od czasu do czasu o ile serwery działają, są grupki boostujące aby minimum 4 graczy było. Więc da się grać ale ciężko. Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 8 stycznia 2017 Opublikowano 8 stycznia 2017 Ludzie cały czas grają, kilka razy spotkałem kilka osób z levelami 50 więc nawet po wbiciu max levelu potrafią się chyba świetnie bawić albo im nadal czegoś brakuje z wyzwań. Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 23 marca 2017 Opublikowano 23 marca 2017 moze ktos powiedziec czy cyfrowy wipeout ma "wbudowanego" w siebie online passa, czy pobiera sie on jako osobny pliczek? chetnie bym lyknal teraz w promocji dla samego online passa, nie chce pobierac calej gry skoro mam w boxie. Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 24 marca 2017 Opublikowano 24 marca 2017 Kupowałem jakiś czas temu w promocji, to wszystko było w jednym pliku, tak mi się wydaje :)Grałem kilka razu na multi.Chyba, że można to jakoś sprawdzić bo mam zainstalowaną gierę na Vicie. Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 24 marca 2017 Opublikowano 24 marca 2017 Kupowałem jakiś czas temu w promocji, to wszystko było w jednym pliku, tak mi się wydaje :) Grałem kilka razu na multi. Chyba, że można to jakoś sprawdzić bo mam zainstalowaną gierę na Vicie. sprawdz w psnie na vicie w liscie pobierania czy masz osobno online passa do pobrania :) Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 24 marca 2017 Opublikowano 24 marca 2017 Kupowałem jakiś czas temu w promocji, to wszystko było w jednym pliku, tak mi się wydaje :) Grałem kilka razu na multi. Chyba, że można to jakoś sprawdzić bo mam zainstalowaną gierę na Vicie. sprawdz w psnie na vicie w liscie pobierania czy masz osobno online passa do pobrania :) Sprawdziłem i przepraszam... Jest Network Pass w osobnym pliku. Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 24 marca 2017 Opublikowano 24 marca 2017 alleluja, to kupuje przy najblizszej okazji Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 24 marca 2017 Opublikowano 24 marca 2017 Tak, potwierdzam, jest normalnie Network Pass do pobrania. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 24 marca 2017 Opublikowano 24 marca 2017 Szkoda tylko, że online praktycznie umarł ;/. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 25 marca 2017 Opublikowano 25 marca 2017 Pograłem godzinę i jestem zadowolony. Do 30fps idzie się przyzwyczaić, gra nie zwalnia mimo ogromnej prędkości i dynamiki, tak że jeśli ktoś ma vitę, ma plusa, a nie ma WipEouta 2048, to brać za te 9 zł, to jak kradzież. Postanowiłem już że spróbuję wbić platynę, albo przynajmniej wszystkie trofea offline. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 27 marca 2017 Opublikowano 27 marca 2017 Pograłem godzinę i jestem zadowolony. Do 30fps idzie się przyzwyczaić, gra nie zwalnia mimo ogromnej prędkości i dynamiki, tak że jeśli ktoś ma vitę, ma plusa, a nie ma WipEouta 2048, to brać za te 9 zł, to jak kradzież. Postanowiłem już że spróbuję wbić platynę, albo przynajmniej wszystkie trofea offline. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Realizuję właśnie ten sam plan :) Jakby co można się zgadać na multi pod platynę, potrzeba chyba 4. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 27 marca 2017 Opublikowano 27 marca 2017 imvaders must die podczas wyścigu, mile zaskoczenie :] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi