Skocz do zawartości

Wipeout 2048

CoATI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Combaty trzeba robić po prostu do skutku, oczywiście statkami bojowymi. Strefa jest do zrobienia spokojnie, trzymać się z dala od band i umiejętnie operować hamulcami powietrznymi i powinno się udać.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie odpalałem ostatnio vity, ale zdaje się że wszystkie czasówki mam na złoto. Jutro odpalę ten event i postaram się pomóc :lapka:

Opublikowano

Okej, wiem która to mapa, sam ledwo się zmieściłem w czasie. Nie wiem za bardzo co doradzić, bo sporo zależy po prostu od zręczności i skilla, ale polecam starać się robić barrel rolle w każdym możliwym miejscu i przy pierwszym możliwym rozwidleniu wybrać lewą stronę. W drugiej części trasy trzeba się wyuczyć dróg po jakich przebiegają speed pady, tak by najechać na jak najwięcej możliwych.

Może jakieś filmy na yt ci pomogą?

Opublikowano

Graty.

Ja się wkręciłem w Personę 4 i obawiam się że zanim z nią skończę to do końca zatracę skilla w Wipku ;(

• 7 lat później...
Opublikowano

Wjechał Wipeout i jest smaczniutko. 3 sezon zaczyna już dawać w kość, będzie ciężko zrobić elitarne przeloty. Ale cudownie jest odpalić kilka wyścigów w przerwie między większymi grami, jak jeszcze w tle przygrywa The Prodigy to nie może być lepiej. Najmniej mi wchodzą te tryby które polegają tylko na niszczeniu przeciwników. Najbardziej chyba doceniam przeloty strefowe, gdzie automatycznie się rozpędzamy i musimy wytrzymać jak najdłużej. Relax :problem:

Szkoda że platyna już nie do zdobycia i że przy wyłączeniu serwerów nie zostawili nawet leaderboardów :(

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kampania ukończona, na pewno jeszcze kiedyś wrócę skończyć elitarne przeloty.

SmartSelect_20250117_143202_PSApp.thumb.jpg.9f63e736a21b16d2cc16294829ab6811.jpg

Chciałoby się wbić calaka, ale serwery off :/ Zajebista gierka, jedyny mankamet to trochę mało tras, często się powtarzają w różnych trybach.

• Plusik 3
Opublikowano
23 minuty temu, jimmy napisał(a):

Kampania ukończona, na pewno jeszcze kiedyś wrócę skończyć elitarne przeloty.

SmartSelect_20250117_143202_PSApp.thumb.jpg.9f63e736a21b16d2cc16294829ab6811.jpg

Chciałoby się wbić calaka, ale serwery off :/ Zajebista gierka, jedyny mankamet to trochę mało tras, często się powtarzają w różnych trybach.

Elegancko, gratki. W sumie sam liczę, że dokupię Vitę w tym roku - jest backlog który mam do nadrobienia. Te trofiki wciąż normalnie synchronizują się z twoim profilem? No i czy przerabiałeś konsolę?

Opublikowano

Oni te servery to juz chyba wylaczyli nawet dla wersji z PS4? Ostatnio pogrywam co jakis czas w Omega edition. Mocno mi sie teskni za Wipeoutem. MOgliby Przeportowac Omege na PC to by gra odzyla bo mody.

• This 1
Opublikowano
50 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Elegancko, gratki. W sumie sam liczę, że dokupię Vitę w tym roku - jest backlog który mam do nadrobienia. Te trofiki wciąż normalnie synchronizują się z twoim profilem? No i czy przerabiałeś konsolę?

Tak, trofki się synchronizują z PSN normalnie, sejwy wysyłają się na chmurę, Store, update'y, wszystko śmiga :) Nie przerabiałem konsoli.

@pawelgr5nie wiem jak jest na PS4, ale co ciekawe na Vicie można też dokupić Wipeout HD i Wipeout Fury jako DLC do 2048 i w sumie kusi :banderas: 33 ziko

SmartSelect_20250117_155017_PSApp.thumb.jpg.0dc3f949a281bd1c7d687a49c65e3282.jpg

• Dzięki 1
Opublikowano
5 godzin temu, pawelgr5 napisał(a):

MOgliby Przeportowac Omege na PC to by gra odzyla bo mod

No właśnie. Ja już na Steam sobie taguje gierki z pleja: journey, heavy rain, days gone, spiderman… niestety tutaj chyba studio padło i nici z portu. Szkoda. 
Ale muszę obczaić Pacer. Tam chyba muzę podkłada Cold Storage :) znany z pierwszych części wipeout