Skocz do zawartości

Wipeout 2048

Featured Replies

Opublikowano

Combaty trzeba robić po prostu do skutku, oczywiście statkami bojowymi. Strefa jest do zrobienia spokojnie, trzymać się z dala od band i umiejętnie operować hamulcami powietrznymi i powinno się udać.

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 215
  • Wyświetleń 72,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kampania ukończona, na pewno jeszcze kiedyś wrócę skończyć elitarne przeloty.     Chciałoby się wbić calaka, ale serwery off  Zajebista gierka, jedyny mankamet to trochę mało tras

• http://www.youtube.com/watch?v=fb7_sPINd14   ja to chcę !

• Tracklista http://www.jp.playst...t/2048/bgm.html   Jak na pierwszy rzut oka (nie przesłuch ując jeszcze muzyki), to nie tak źle, nawet ciekawych autorów można zobaczyć.   Ogólne informacje: (zdo

Opublikowano

5 elitarnych przelotów do końca kampanii.
Beat Zico zrobione, Mach1.5 zrobione.
3/4 elitarne prototypy zrobione.
Multi końcówka poziomu 9.

A jak u Was ?

Edytowane przez giger_andrus

Opublikowano

Multi robisz bez ustawek i w miarę sprawnie idzie mówisz?

Edytowane przez c0r

Opublikowano

Multi robisz bez ustawek i w miarę sprawnie idzie mówisz?

Prawie codziennie wieczorem jest pełny pokój.

3/4 to combat ale na szczęście trafiają się zacięte wyścigi :)

Opublikowano

@c0r

Zrobiłeś kampanię na elite ?
Został mi ostatni przelot - Capital Reach czasówka 2:50 - jakieś wskazówki ? 
Mój najlepszy czas na razie 2:56 i ciężko mi polecieć lepiej :)

Opublikowano

Nie odpalałem ostatnio vity, ale zdaje się że wszystkie czasówki mam na złoto. Jutro odpalę ten event i postaram się pomóc :lapka:

Opublikowano

Okej, wiem która to mapa, sam ledwo się zmieściłem w czasie. Nie wiem za bardzo co doradzić, bo sporo zależy po prostu od zręczności i skilla, ale polecam starać się robić barrel rolle w każdym możliwym miejscu i przy pierwszym możliwym rozwidleniu wybrać lewą stronę. W drugiej części trasy trzeba się wyuczyć dróg po jakich przebiegają speed pady, tak by najechać na jak najwięcej możliwych.

Może jakieś filmy na yt ci pomogą?

Opublikowano

Przysiadłem i po kilkunastu przelotach tej trasy zrobiłem dobry czas :)
Dzięki za rady.

Zostaje multi (obecnie końcówka 11 poziomu), oraz dwa trofea związane z prototypem Pir-hany.
Platyna niedaleko.

Opublikowano

Graty.

Ja się wkręciłem w Personę 4 i obawiam się że zanim z nią skończę to do końca zatracę skilla w Wipku ;(

• 7 lat później...
Opublikowano

Wjechał Wipeout i jest smaczniutko. 3 sezon zaczyna już dawać w kość, będzie ciężko zrobić elitarne przeloty. Ale cudownie jest odpalić kilka wyścigów w przerwie między większymi grami, jak jeszcze w tle przygrywa The Prodigy to nie może być lepiej. Najmniej mi wchodzą te tryby które polegają tylko na niszczeniu przeciwników. Najbardziej chyba doceniam przeloty strefowe, gdzie automatycznie się rozpędzamy i musimy wytrzymać jak najdłużej. Relax :problem:

Szkoda że platyna już nie do zdobycia i że przy wyłączeniu serwerów nie zostawili nawet leaderboardów :(

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kampania ukończona, na pewno jeszcze kiedyś wrócę skończyć elitarne przeloty.

SmartSelect_20250117_143202_PSApp.thumb.jpg.9f63e736a21b16d2cc16294829ab6811.jpg

Chciałoby się wbić calaka, ale serwery off :/ Zajebista gierka, jedyny mankamet to trochę mało tras, często się powtarzają w różnych trybach.

Opublikowano
23 minuty temu, jimmy napisał(a):

Kampania ukończona, na pewno jeszcze kiedyś wrócę skończyć elitarne przeloty.

SmartSelect_20250117_143202_PSApp.thumb.jpg.9f63e736a21b16d2cc16294829ab6811.jpg

Chciałoby się wbić calaka, ale serwery off :/ Zajebista gierka, jedyny mankamet to trochę mało tras, często się powtarzają w różnych trybach.

Elegancko, gratki. W sumie sam liczę, że dokupię Vitę w tym roku - jest backlog który mam do nadrobienia. Te trofiki wciąż normalnie synchronizują się z twoim profilem? No i czy przerabiałeś konsolę?

Opublikowano

Oni te servery to juz chyba wylaczyli nawet dla wersji z PS4? Ostatnio pogrywam co jakis czas w Omega edition. Mocno mi sie teskni za Wipeoutem. MOgliby Przeportowac Omege na PC to by gra odzyla bo mody.

Opublikowano
50 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Elegancko, gratki. W sumie sam liczę, że dokupię Vitę w tym roku - jest backlog który mam do nadrobienia. Te trofiki wciąż normalnie synchronizują się z twoim profilem? No i czy przerabiałeś konsolę?

Tak, trofki się synchronizują z PSN normalnie, sejwy wysyłają się na chmurę, Store, update'y, wszystko śmiga :) Nie przerabiałem konsoli.

@pawelgr5nie wiem jak jest na PS4, ale co ciekawe na Vicie można też dokupić Wipeout HD i Wipeout Fury jako DLC do 2048 i w sumie kusi :banderas: 33 ziko

SmartSelect_20250117_155017_PSApp.thumb.jpg.0dc3f949a281bd1c7d687a49c65e3282.jpg

Opublikowano

A mam pudło na vite to moze sobie wezmę. Nie wiedzialem ze tak dodali.

Opublikowano
5 godzin temu, pawelgr5 napisał(a):

MOgliby Przeportowac Omege na PC to by gra odzyla bo mod

No właśnie. Ja już na Steam sobie taguje gierki z pleja: journey, heavy rain, days gone, spiderman… niestety tutaj chyba studio padło i nici z portu. Szkoda. 
Ale muszę obczaić Pacer. Tam chyba muzę podkłada Cold Storage :) znany z pierwszych części wipeout