Crying_Wolf 56 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Wywiad, nowy gameplay i screeny: http://www.el33tonline.com/past/2011/8/2/darksiders_ii_designer_releases_new/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Więcej elementów RPG, statystyki, loot zostawiany przez wrogów, questy, NPC, dużo broni... no miazga się szykuje, 9/10 jak dla mnie spokojnie, jeśli gra utrzyma poziom jedynki + elementy rpg zostaną dobrze zaimplementowane. Cytuj Odnośnik do komentarza
zalef88 53 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Kilka nowych screenów - http://www.gamersyde.com/news_new_screens_of_darksiders_ii-12318_en.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Crying_Wolf 56 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Behind the scenes: Nowy trailer: Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Mniam. I dodatkowo usłyszałem, że będą level upy i zbieranie ekwipunku. Podwójne mniam. Darksiders uderza w bardziej erpegową stronę - dla mnie bomba. Cytuj Odnośnik do komentarza
adamst85 96 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 .Ja właśnie najbardziej uwielbiam action adventure. Jak zagadki są dobre to ich nigdy nie za wiele. W Darksiders były na bardzo dobrym poziomie, w GoWach 1 i 2 (trójka lezy i czeka) też nie narzekałem gdyż były miłą odskocznią od walki. Slashery są fajne ale po pewnym czasie mnie nuża - uwielbiam eksploracje i zagadki do tego i dla mnie taka gra jest kompletna. Zawsze mnie rozpierniczały zagadki - wajchy w DMC - gra bardzo dobra 1 3 i 4 ukończyłem ale poziom zagadek był tam, żenujący - praktycznie przekładnia otwierająca drzwi obok. W porównaniu z tym zagadki w Prince, Darksiders czy Gowie to było świetne. Teraz ciupię w Majina i nie powiem też ma fachowe zagadki i trzeba dobrze pokombinować. Czyli dla mnie najlepsze gry to - walka na dobrym poziomie co najmniej + duże skurczybyki jako bossowie + eksploracja ze zbieraniem nowych umiejętności + dobre zagadki + nawet wciągająca historia. Darksiders jedynka mi to dostarczył i nawet więcej można się spodziewac po dwójce. jedynka ma u mnie 9-/10 i dwójka to absolutny must have. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grez 33 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 czy Darksiders II jest mocno powiazane z poprzednikiem ? czy to może tak jak np.the elder scrolls, czyli mniejwięcej ten sam świat (kontynent) i pare jeszcze rzeczy wspólnych, lecz fabuła i bohater inny. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Fabuła i bohater inny. Akcja 2 dzieje się równolegle do akcji z 1. Nie wiem czy znajomość fabuły jest wymagana, ale 1 to była świetna gra więc polecam sprawdzić tak czy siak Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Trailer: http://youtu.be/8MmX7fxXaR0 Gameplay: http://youtu.be/LpnPzuet66U Widać że dodali trochę DMC i trochę POP'a a sam bohater (o czym wcześniej wspominałem) przypomina mi troszkę Raziela Dla mnie to No. 1 w tym roku. Te skrzydła z samych kości wyglądają zaje.biście Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Naprawdę fajnie to wygląda. Już pierwsza część okazała się dla mnie świetnym tytułem. Udane połączenie Zeldy z God of War. Do tego dochodził wspaniały design postaci i lokacji. Biorę Darksiders II w premierę. Szkoda, że ukaże się dopiero latem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Pierwsza część była rewelacyjna, a dwójka zapowiada się jeszcze lepie.Czuje hiciora. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 (edytowane) Pierwsza część była rewelacyjna, a dwójka zapowiada się jeszcze lepie.Czuje hiciora. Dokładnie... W Amazon już jest preorder na edycję limitowaną i się chyba skuszę. Edytowane 23 Marca 2012 przez Kris77 Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Jak mam tak samo jak przedmówcy. Jaram się i biorę jak tylko wyjdzie. Do jedynki miałem dystans, ale na szczęście wyszło demo które mnie zachwyciło i pobiegłem po pełniaka. Jak dobrze że jeszcze wychodzą takie rasowe action-adventure, I kij w oko tym którzy woleliby żeby to był slasher bez zagadek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 (edytowane) W spoilerze filmik z walką (między innymi) z jednym z bossów. http://youtu.be/K_t7uV92HdY Ta gra czerpie (i dobrze) z najlepszych z gatunku. Widziałem już Soul Reaver, GOW, POP, DMC a teraz widzę jeszcze Castlevanie: LoS i Shadow of the Colossus. No i widać też bardziej erpegowe elementy (statsy) no i jest customizacja uzbrojenia! W tej generacji chyba tylko dwa razy wcześniej się tak jarałem jak teraz Edytowane 23 Marca 2012 przez Kyo Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Po filmiku widzę, że wreszcie będzie porządny odskok/unik, bo w jedynce nie spobobał mi się ten "slide". Oraz żeby nie przesadzili z długością zagadek i backtrackingiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 (edytowane) Nowy filmik: Darksiders II: The Last Sermon Jeszcze tyle czasu czekać... :confused: E: O i nawet news jest na PPE. Edytowane 19 Czerwca 2012 przez Kyo Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Jeszcze tyle czasu czekać... :confused: 14-08-2012 Zleci jak pieron, pojedz na wakacje Wideo mi nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 (edytowane) Poprawiłem link - wczoraj działał. Nie chodzi o to czy zleci czy nie - nie mam pięciu latek. Chodzi o to że ona miała już dawno wyjść tylko oprzezsuneli premierę nie wiedzieć czemu. Edytowane 19 Czerwca 2012 przez Kyo Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Biorąc pod uwagę ich problemy finansowe i pokładane nadzieje w związku z Darksiders II to nie dziwi mnie taka decyzja. Czerwiec/lipiec to raczej okres, w którym ludzie wolą gdzieś wyjechać niż kupić daną grę, poza tym klienci od lat chyba już przywykli do tego, że to tradycyjny okres posuchy. Druga połowa sierpnia wydaje się być dla THQ bardziej korzystnym terminem i sądzę, że nie chodziło tutaj o żadną chęć dopracowania produktu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 (edytowane) Sierpien to moim zdaniem dobry okres na premiere. Deus w zeszlym roku, w tym Darksiders 2. Koncowka wakacji, takie wejscie w premiery drugiej polowy roku A ja i tak dopiero z PS+ bede ogrywal jedynke, wiec bardzo mi sie nie spieszy Edytowane 19 Czerwca 2012 przez Voytec Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Jak ktoś jest zainteresowany, to w Amazonie jest w preorder limitki w dosyć dobrej cenie: http://www.amazon.co.uk/Darksiders-II-Limited-Includes-Expansion/dp/B007HLNFZW/ref=wl_it_dp_o_pdT2_nS_nC?ie=UTF8&colid=2MSKHNPUMQIFR&coliid=I2R0U2IB0W2EUB Co prawda funt jest drogi, ale w przeliczeniu na złotówki wychodzi poniżej 200 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Klimatczny filmik za kulisami. To będzie piękny tytuł! Akcję na tym filmiku kręcili w kościele w Czechach. Najbardziej mi się podoba w Darksiders, że akcja gry odbywa się we współczesnych czasach po zagładzie ludzkości (?) a wydarzenia w dwójce będą się działy równolegle z przygodami Wojny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Swietnie sie dwojka zapowiada. Niedlugo zabieram sie za jedynke, nie ma innej opcji. Kiedy w ogole jest premiera? 21 sierpnia? Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Tak, np. w Ultimie widnieje 21. Dobra cena, tylko słaba reklama. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi