Faranell 269 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Gra ktoś na "Apokalipsie"? Ponoć gra jest prosta i nie wiem, czy od razu nie zabrać się za najwyższy dostępny poziom. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zabieraj się. W tej grze nie da się zginąć, jeżeli regularnie uzupełniasz zapas Health Potionów, a dzięki fast travelingowi nawet ze środka lochu nigdy nie ma z tym problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Potwierdzam, apokalipsa łatwiutka, jak w jedynce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 No to trochę lipa, że taka prosta giera i bez żadnego wyzwania... jedynka faktycznie była lajtowa. No to zabiorę się za apokalipsę od razu;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Crying_Wolf 56 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 A ten tryb hardcore (1 życie na całą grę) jest dostępny od razu? Można wybierać poziom trudności(np. Hardcore Apocalyptic), czy jest z góry przypisany (tak jak w Dead Space 2 HtTC)? Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 (edytowane) A ten tryb hardcore (1 życie na całą grę) jest dostępny od razu? Można wybierać poziom trudności(np. Hardcore Apocalyptic), czy jest z góry przypisany (tak jak w Dead Space 2 HtTC)? Z tego co wyczytałem, to pojawia się po przejściu gry, obojętnie na jakim poziomie trudności ją ukończymy. PS. Krwibór jest do pokonania na 4 lvlu czy lepiej wrócić do niego później? Bo ma mnie na 1- 2 strzały;) Edytowane 22 Sierpnia 2012 przez Faranell Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 (edytowane) Aktywowal ktos kod na ta Argul's Tomb? Wpisalem na stronie. Dostalem info ze wyslane na moj mail a na skrzynce pusto.. :confused: edyta: to dopiero bedzie. tutaj info z Forum THQ "Argul's Tomb is content that will be available 30 or so days after today's (8/14/12) launch of Darksiders II." Edytowane 23 Sierpnia 2012 przez danielskii Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 No, to DLC dopiero wyjdzie. W ogole mozna sobie wpisac kody na DLC, sam wykorzystalem na 3 bronie i jeszcze musze sobie je znalezc! Czadersko Pogralem dzisiaj tylko godzine i na razie to jest to. Stare dobre Darksiders z lepszym jezdzcem. W tej serii jest swietny voice acting i Smierc ma za-je-bis-ty glos. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 (edytowane) Mimo, że uwielbiam głos Liama O'Briena (War) tak Death jest zdecydowanie ciekawszą postacią. Do tego potrafi rzucić od czasu do czasu ciętą ripostą Da się gościa lubić. Edytowane 23 Sierpnia 2012 przez estel Cytuj Odnośnik do komentarza
adamst85 96 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 A wykorzystuje jakośsavea z jedynki? Bo nie wiem na którą konsole brać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Przy pierwszym bossie mowie sobie, ale swietna muzyka w tle. W ogole caly czas swietna nuta mi towarzyszy. Szybko sprawdzam kto to skomponowal i... Jasper Kyd! Fuck, gotta have it. Cytuj Odnośnik do komentarza
Look4z 16 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 A wykorzystuje jakośsavea z jedynki? Bo nie wiem na którą konsole brać. Było info (link), że będzie bonus dla tych co ukończyli jedynkę Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Panowie gra ma online passa lub coś w ten desen? Cytuj Odnośnik do komentarza
Look4z 16 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Ma kod do Tygla (tryb areny) Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Ma kod do Tygla (tryb areny) potrzebne to do wbicia platyny? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 (edytowane) Niestety tak :confused: Pay It Forward Gift An Item To A Friend @Lionel: Nie ponieważ to nie jest typowy Online Pass tylko dodatkowy tryb gry. Edytowane 24 Sierpnia 2012 przez Kyo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 A jest jakiś 3 dniowy trail tak jak w FIFie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 (edytowane) Nie. W ogole co z tymi fantami za sejwa z jedynki? Gdzie jest The Pauldron of the Horsemen i The Chaos Fang? Edytowane 24 Sierpnia 2012 przez Voytec Cytuj Odnośnik do komentarza
Czimeq 43 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 (edytowane) trzeba sobie znaleźć wszystko co dawali w dlc/kodach (bronie) jest u szamanki i w tej książce gdzie dostajemy wiadomości, wystarczy obszukać trójskale edit - dokładnie nie pamiętam, ale tak mi się wydaje - ja wszystko znalazłem bez problemów Edytowane 24 Sierpnia 2012 przez Czimeq Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 W wężowym woluminie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Tak, tak. Te rzeczy z kodow DLC ktore wykorzystalem (2 za rejestracje na Darksiders.com i jedna z Facebooka) to wiem, ze mam na mapie zaznaczone i musze je zgarnac. Ale o te rzeczy z sejwa to myslalem ze przynajmniej jakis komunikat sie przy wlaczeniu gry pojawi, ze dziekujemy za zagranie w pierwsza czesc czy cos takiego. Na razie jest swietnie. Jedynka to dla mnie mocna, tlusta osemka. Tutaj chyba bedzie jeszcze troche lepiej, bo jest bigger, better and more badass. W ogole w Darksidersach swietne jest to uniwersum i fabula. A najlepszy to chyba jest voice acting, ale aktorow troche malo i latwo rozpoznac tego samego aktora dajacemu glos kolejnej juz tam postaci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Mimo, że uwielbiam głos Liama O'Briena (War) tak Death jest zdecydowanie ciekawszą postacią. Do tego potrafi rzucić od czasu do czasu ciętą ripostą Da się gościa lubić. No czasem są jakieś śmieszne dialogi jak w zadaniu pobocznym z Onarem w krainie kuźni gdy pomożemy mu rozwiązać questa. Onar - nie wyglądasz na tak bezdusznego jak chciałbyś być Śmierć - ok, tylko nikomu tego nie rozpowiadaj Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Dużo mi zostało jeszcze? Jestem na ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 No to dokończysz ten świat, jeszcze jeden i to tyle. Ostatni świat nie jest jakiś długi, chociaż ma za(pipi)iste zagadki Później zostają Ci ewentualnie opcjonalne dungeony do eksploracji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 (edytowane) No tyle to ja wiem, chciałem bardziej o czas w godzinach XD Obecnie mam 20 na liczniku Edytowane 25 Sierpnia 2012 przez Dahaka Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi