zdrowywariat 373 Opublikowano 7 kwietnia 2023 Opublikowano 7 kwietnia 2023 Trailer trailerem, ale ta muzyka! Dzieło sztuki: 1 Cytuj
drozdu7 2 795 Opublikowano 7 kwietnia 2023 Opublikowano 7 kwietnia 2023 Dlaczego gdy zobaczyłem że zdrowy coś odpisał to wiedziałem co to będzie? 1 Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 7 kwietnia 2023 Opublikowano 7 kwietnia 2023 7 minut temu, drozdu7 napisał: Dlaczego gdy zobaczyłem że zdrowy coś odpisał to wiedziałem co to będzie? To zgadnij teraz bez zaglądania w spoiler Sherlocku! Spoiler Cytuj
drozdu7 2 795 Opublikowano 7 kwietnia 2023 Opublikowano 7 kwietnia 2023 (edytowane) No akurat Soul Blade pojawiał się pewnie tu wielokrotnie, bo to klasyka i dla wielu pewnie najlepsza wejściówka. Mi bez jakiegoś głębszego zastanowienia do głowy odrazu przychodzi pierwszy Silent Hill, cudo Edit: pojebalem trailery z intrami xdd Edytowane 7 kwietnia 2023 przez drozdu7 1 Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 7 kwietnia 2023 Opublikowano 7 kwietnia 2023 Też, tak SH miał zajebiste intro i ta muza! Ale żeby było w temacie: 2 Cytuj
Suavek 4 717 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Lubiłem tę grę, jaka by ona nie była. Materiały promocyjne też miała fajne. 1 Cytuj
Suavek 4 717 Opublikowano czwartek o 21:42 Opublikowano czwartek o 21:42 Nie przepadam za wyścigami, kompletnie nie interesuję się samochodami, Gran Turismo 3 mnie szybko znudziło, a mimo to pamiętam poniższy zwiastun i pomniejsze materiały reklamowe gry mnie swego czasu zafascynowały. Wtedy wyglądało to mega realistycznie. Koniec końców w grę nie grałem, ale muzyczkę sobie nucę do dziś. 1 Cytuj
Arkady 1 012 Opublikowano piątek o 00:16 Opublikowano piątek o 00:16 Trailer miałem na płycie z jakiegoś magazynu, pewnie z oficjalnego PlayStation bo niby skąd. Obejrzany setkę razy, nawet teraz wracam do niego. Ta grafika, świat, bohaterowie no i gra twórców kultowego już Crasha, po zakupie tego sztosa dostałem to czego oczekiwałem po tym trailerze 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi