Skocz do zawartości

Najlepsze trailery

Featured Replies

Opublikowano

PODBIJAM - trailer Horizon 2 to świetny pomysł, naprawdę kozacki montaż i bardzo dobre podejście do tematu. Pierwsza liga, miał ktoś naprawdę dobrą rąsię. 

• Odpowiedzi 207
  • Wyświetleń 20,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

ludzie sie rzucają że zmiana klimatu, że bekowy, imo genialny. jeden z najlepszych na e3

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja do dzisiaj uwielbiam ten trailer. Ta muzyka... montaż też niezły. Gra też dobra, perełka na x360.

Edytowane przez KIELiCH

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

dobra beka z tych trailerów, ten z mass effecta 2 to taki rzyg mentalny, że ojaciepier.dole

Opublikowano

Rzyg mentalny, lol, piszesz o trailerach, na dodatek gier. Ja wiem, że motyw muzyczny jest już przeruchany strasznie, ale wtedy to była inna sprawa. Dla fana ME1 kozak. No ale beka z wszystkiego co popularne wśród mas, wiadomo.

Proszę o niebekowy wg Blubera trailer gry wideo.

Opublikowano

Nie widzisz jakie to jest cliche? "Potrzebujemy lidera, jedynego, który zbawi galaktykę i tylko nim może być on!" "Damy z siebie wszystko, nawet jesli ma to oznaczać życie" No ku.rwa takie teksty to mogą 12 latka podniecac (o mój boże, jestem komandorem kosmicznej floty i szczelamy jebanymi laserami w kosmitów, ktorzy zagrażają całej galaktyce omg lol jizz in my pants). Nowy trailer W3 był dobry i bez żenady, Deus Ex HR mimo patosu też świetny.

tutaj masz kilka dobrych

Opublikowano

z takich typowo filmowych to ten max payne'a dla mnie niedościgniony ideał:

• 6 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Z tej czwórki zajawka z FFVII zrobiła na mnie chyba największe wrażenie. 

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ogladalem oba wielokrotnie, co mi sie rzadko zdarza. Ten drugi ma naprawde znakomite wykonanie, momentami postacie wygladaja jak zywe.

Opublikowano

Ze świeżynek to RIP COD

Coś co ma już ponad trzy lata, a o grze wiemy tylko tyle że się robi. Może w tym roku w końcu pokarzą coś nowego, choćby trailer

Edytowane przez Figuś

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pierwsza połowa tradycyjne smuty, ale druga połowa świetna, głównie przez muzykę:

• 2 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Jest nowy król, japoński dub miecie!

A tu angielski

• 11 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

01:02 

:fsg:

Edytowane przez hav7n