Oldboy 984 Opublikowano 3 czerwca 2011 Opublikowano 3 czerwca 2011 (edytowane) Duchowy spadkobierca REZ czy warto po raz pierwszy tylko dla niej przemyśleć zakup Kinecta ? W Neo już poleciała 9 ! http://www.youtube.com/watch?v=yLbk2FNPAP0 Prawdziwa uczta dla wzrokowców i coś dla "wyostrzonych zmysłów" Edytowane 3 czerwca 2011 przez Bushisan Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 3 czerwca 2011 Opublikowano 3 czerwca 2011 A pisali coś w Neo jak się sprawdza w grze Kinect ? Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 3 czerwca 2011 Autor Opublikowano 3 czerwca 2011 Wiązałem nadzieje że gra będzie wręcz stworzona do kontrolera MS ale widocznie nie jest tak różowo I tak odnośnie sterowania chłopaki z N+ niestety nie są zadowoleni, narzekają na opóźnienia gdzie szybkość reakcji ma duże znaczenie i co ważne wyższy poziom trudności zniechęca do korzystania z Kinecta.Czyli pad najlepiej się sprawdza <_< Za to co do gry nie ma wątpliwości i przytoczę krótki cytat "To co urzeka w Child of Eden to design.Niesamowicie prezentuje się cała oprawa audiowizualna.Każda z pięciu plansz zwanych archiwami to prawdziwe arcydzieło..." Na plus: świetny design,oprawa wizualna,klimat,muzyka Na minus: obsługa kinecta i liczenie na więcej poziomów Cytuj
Ins 5 756 Opublikowano 3 czerwca 2011 Opublikowano 3 czerwca 2011 Blim z Gamersyde pisal, ze opoznienie jest totalnie akceptowalne i znaczaco poprawione w stosunku do poprzednich buildow. Ide o zaklad, ze mozgi z N+ graly na LCDku, ktory defaultowo ma kolo 100ms input laga (tak jak wiekszosc nowych telewizorow). Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 3 czerwca 2011 Autor Opublikowano 3 czerwca 2011 (edytowane) Coś w tym jest ale świadomi chyba są tego.Ja mam nowego LEDa Samsung i granie na CRT w GoW jest nieporównywalnie lepsze a na LED przez te koorewskie opóźnienia obrywają nieźle staty.Ale nie każdy tv sobie równy, podobno SHARP wiedzie prym w bez lagach. Edytowane 3 czerwca 2011 przez Bushisan Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 4 czerwca 2011 Opublikowano 4 czerwca 2011 A wiadomo już czy można w to grać na siedząco? Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 5 czerwca 2011 Opublikowano 5 czerwca 2011 ta gra po dobrym temacie zyska + 1 do oceny, te wszystkie kolory i muza szkoda że nie dadzą dema 1 Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 15 czerwca 2011 Autor Opublikowano 15 czerwca 2011 (edytowane) Joystiq 10/10 Official Xbox Magazine 9/10 IGN 8.5/10 Eurogamer 9/10 Computer & Video Games 8.2/10 Game Informer 8/10 GamePro 4/5 GameSpot 8.5/10 Całkiem, całkiem tylko ciekawe czy były oceniane po dobrym temacie Edytowane 15 czerwca 2011 przez Bushisan 1 Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 15 czerwca 2011 Opublikowano 15 czerwca 2011 wczoraj była premiera, ktoś gra/grał ? Dziś/jutro sprawdzę to u kumpla więc będą później wrażenia. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 15 czerwca 2011 Opublikowano 15 czerwca 2011 Premiera w EU jest 17. czerwca. Cytuj
Czaja PL 8 Opublikowano 20 czerwca 2011 Opublikowano 20 czerwca 2011 I jak grał ktoś? Godny spadkobierca REZ'a? Najbardziej mnie interesuje jak wypada muza? Trzyma poziom REZ'a? Bo z tego co wyczytałem to żaden znany producent muzyczny nie był w to zaangażowany. I czy gra nie jest zbyt infantylna (to chyba odpowiednie słowo), bo ta laska widoczna na gameplay'ach nieźle "straszyła". Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 20 czerwca 2011 Opublikowano 20 czerwca 2011 (edytowane) nie wiem co za błazen pisał recenzje w N+ ale kinect sprawdza się świetnie w tej grze i zgadza się to ze słowami kolesia z gamersyde. Wystarczy poświęcić kilkanaście sekund na kalibracje w opcjach, można sobie ustawić szybkość kursora, inny styl sterowania, itd. Lewa dłoń to strzelanie, prawa zaznaczania celów, machnięcie - aktywacja celów, ręce do góry bomba. Po 30 minutach jak odpaliłem grę na padzie dla porównania to szybko wróciłem do kinecta, znacznie większa frajda z gry i bardzo dobre sterowanie, jak ktoś ma kamerkę MS to dla niego dodatkowy duży plus.. Można grać na siedząco/stojąco. Sama gra, główny tryb jest długości REZa czyli grę można ukończyć w 2godziny , mamy 3 poziomy trudności, dodatkowy tryb challenge po przejściu gry i bonusy (obrazki, filmy, efekty, itd.). Gra świetnie wygląda, wizualizacje są bajeczne, muzyka dobra, nie jestem fanem REZa żeby to jakoś porównać. Dla mnie mocne 8/10. Edytowane 20 czerwca 2011 przez Daddy Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 22 czerwca 2011 Autor Opublikowano 22 czerwca 2011 a jak się sprawdza kinect na wyższym poziomie trudności ? Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 23 czerwca 2011 Opublikowano 23 czerwca 2011 grałem w sobotę tylko 1 level na Hard i tak samo bez problemu, gra jest taka sama jak na Normal jedynie przeciwnicy zabierają więcej życia a bossowie są mocniejsi Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 30 czerwca 2011 Opublikowano 30 czerwca 2011 ta gra jest sprzedawana za pół ceny ? czy dostajemy 2 godziny gry za 169 zł ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi