Manifestus 2 Opublikowano 3 czerwca 2011 Opublikowano 3 czerwca 2011 Witam, razem z zamówieniem ze sklepu Merlin.pl dostałe kod na bete multiplayer w GoW3. Jakież moje zdziwienie, że kod nie działa, a może inaczej, działa, ale nie na polskim koncie. Wyskakuje komunikat "Element nie obsługiwany w Twojej lokalizacji". Tylko ja tak mam? 2
KIELiCH 81 Opublikowano 3 czerwca 2011 Opublikowano 3 czerwca 2011 O korvaaa ! To żart ? A ja chciałem dzisiaj pobrać i grać 24h :confused: No nic pójdę się napić :potter: a tak serio - poczytaj może temat o GOW i zobacz od kiedy do kiedy była beta, skąd się ją pobierało żeby nie było tego komunikatu (choć to już nieistotne) a nie zakładasz bzdurne tematy...geeezzz...
Manifestus 2 Opublikowano 3 czerwca 2011 Autor Opublikowano 3 czerwca 2011 Dostałem kod dzisiaj. Nowe zamówienie. Nie miałem pojęcia, że kod już jest nieważny. A 64 strony ogólnie o GoW3 do przeszukania to trochę za dużo. Zamknijcie ten temat.
KIELiCH 81 Opublikowano 3 czerwca 2011 Opublikowano 3 czerwca 2011 Dostałem kod dzisiaj. Nowe zamówienie. Nie miałem pojęcia, że kod już jest nieważny. A 64 strony ogólnie o GoW3 do przeszukania to trochę za dużo. Zamknijcie ten temat. Wystarczyło zapytać w odpowiednim temacie (GOW3) a nie zakładać nowy... whateva
Rekomendowane odpowiedzi