Lucky77 21 Opublikowano 3 czerwca 2011 Opublikowano 3 czerwca 2011 Witam. Przez przypadek usunąłem swoje konto na konsoli od Forza 2 i Forza 3. Teraz muszę zaczynać grę od początku. Jednak na oficjalnej stronie Microsoftu widzę, że wszystkie moje wyniki i osiągnięcia widnieją, tym samym wyświetla się info, że gra ukończona w 60%. teraz moje pytanie. Czy mogę jakoś odzyskać te osiągnięcia np z oficjalnej strony przez komputer? A może jest jakiś inny sposób? Pozdrawiam Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 3 czerwca 2011 Opublikowano 3 czerwca 2011 (edytowane) Odzyskujesz konto (profil) na konsoli. Jeżeli save dalej jest na konsoli, to wszystko będzie ok. Edytowane 3 czerwca 2011 przez Wampis Cytuj
Lucky77 21 Opublikowano 3 czerwca 2011 Autor Opublikowano 3 czerwca 2011 No właśnie miałem problemy z dyskiem i save od tych gier został usunięty. zostaly tylko stare osiągnięcia. Tak więc chyba nic nie zrobię...? Cytuj
Manifestus 2 Opublikowano 3 czerwca 2011 Opublikowano 3 czerwca 2011 Nie da rady. Kiedyś miałem podobny problem (wysyłałem dysk do serwisu), przysłali mi czysty, skopiowałem profil z memorki - osiągnięcia były, ale z save nici. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi