SpacierShark123 1 510 Opublikowano 3 czerwca 2011 Opublikowano 3 czerwca 2011 XCOM ukaże się również na PS3 Trailer E3 2011 http://www.youtube.com/watch?v=v8otmMpaIdQ&feature=player_embedded#at=44 Nie grałem w poprzedniczki ale ta część wydaję się całkiem fajna Cytuj
da$io 110 Opublikowano 3 czerwca 2011 Opublikowano 3 czerwca 2011 Mi się wydawała fajna po obejrzeniu pierwszych mistrzowskich trailerów. To wygląda po prostu słabo. Zresztą ostatnio coś cicho było w tym temacie i szczerze to chyba wiem dlaczego bo chwalić się nie mieli czym... Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 26 sierpnia 2011 Opublikowano 26 sierpnia 2011 Widać, że najnowszy XCOM nie cieszy się na tym forum zbyt dużym zainteresowanie ( z mojej strony również,), ale może kogoś ten pokaz z E3 przekona do tego tytułu: http://www.youtube.com/watch?v=nAmvP4w2ts0 Cytuj
Iquis 3 Opublikowano 26 sierpnia 2011 Opublikowano 26 sierpnia 2011 O, to jednak wychodzi na PS3! Tak mało newsów było, że nawet tego nie wiedziałem. Bardzo podoba mi się klimat tej gry, wystrój pomieszczeń itd. ale jest duże ryzyko, że samo strzelanie nie będzie tak udane jak w innych tytułach. Widać, że przede wszystkim postawili na różnorodność misji i fabułę, zobaczymy jak to będzie Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 27 sierpnia 2011 Opublikowano 27 sierpnia 2011 (edytowane) Z tego ci widac na tym filmiku, to bedzie to strzelanka z elementami taktycznymi (mamy squad, ktorego czlonkowie maja rozne specjalne zdolnosci, mozemy przechwytywac technologie obcych i ja wykorzystywac, albo dac ja do laboratorium, zeby nasi naukowcy stworzyli jakas nowa bron / perka). Prawde mowiac wyglada to w miare ciekawie, zobaczymy jak bedzie wygladac pelna wersja. Jakis czas temu byla zapowiedz w PSXE, a od tamtej pory o grze byla cisza. Zaskoczyl mnie ten gameplay (i to na dodatek 22 minutowy) Edytowane 27 sierpnia 2011 przez Yabollek007 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi