Opublikowano 10 listopada 201410 l Połaczony jest z trylogią, ale bliżej mu do First Class. X-2 nadal najlepszy.
Opublikowano 11 listopada 201410 l obaj chuya sie znacie poziomem zbliżony do first class i fabularnie jest jego sequelem. trylogia to równoległy wszechświat FAJNY ? fajny Edytowane 11 listopada 201410 l przez Kazub
Opublikowano 11 listopada 201410 l No raczej nie cała trylogia tylko Last Stand stało się w świetle DoFP równoległym wszechświatem i wypadło z kanonu filmowego. Masorz ma rację nadal X-2>First Class=DoFP>>>>>X1>>>>>>Last Stand>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Xmen Origins: Wolverine Nadal drugiego Wolvusia nie widziałem, jest sens ? Edytowane 11 listopada 201410 l przez Tokar
Opublikowano 11 listopada 201410 l Troche lepszy od Origins, ale zarazem nudniejszy. W tym pierwszym mozna bylo przynajmniej sie posmiac z glupoty tworcow. W japonskim zostal tylko nudny film.
Opublikowano 11 listopada 201410 l Wut? Ludzie mieli otwierać ten spoiler: "że co ?! Kto się nauczył latać?!" a tam rysio umiera , zaczynają się wieszać, minusować, zgłaszać moderacji, ale w ostateczności są bezbronni wobec prawa
Opublikowano 11 listopada 201410 l No raczej nie cała trylogia tylko Last Stand stało się w świetle DoFP równoległym wszechświatem i wypadło z kanonu filmowego. Masorz ma rację nadal X-2>First Class=DoFP>>>>>X1>>>>>>Last Stand>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Xmen Origins: Wolverine Nadal drugiego Wolvusia nie widziałem, jest sens ? nie pamiętam teraz szczegółów, ale w całej trylogii były motywy, które sie mocno gryzły z first class, nawet jego twórcy się troche odcinali, nazywając FC rimejkiem FC>DoFP>>>trylogia>>>>>>>>>>>>>>gó,vno obes.rane>>>>>>>>>>>>>>>>>origins no i został drugi wolv pajgi przypadkiem minusa klikłem, możesz dać mi w morde za to Edytowane 11 listopada 201410 l przez Kazub
Opublikowano 11 listopada 201410 l No właśnie tak mi się wydawało po trailerach, na których nie było nawet jednej interesującej sekundy. Tylko Lady Deathstrike mogła nadać sens filmowi z Loganem w Japonii, no tylko szkoda, że zaje/bali ją w X2 Dziękuję za rozwianie wątpliwości, koledzy Edytowane 11 listopada 201410 l przez Tokar
Opublikowano 11 listopada 201410 l No raczej nie cała trylogia tylko Last Stand stało się w świetle DoFP równoległym wszechświatem i wypadło z kanonu filmowego. Masorz ma rację nadal X-2>First Class=DoFP>>>>>X1>>>>>>Last Stand>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Xmen Origins: Wolverine Nadal drugiego Wolvusia nie widziałem, jest sens ? No niestety, ale wydarzenia z DOFP przepisały też nieco fabułę X1 i X2, czyli można powiedzieć, że cała trylogia jest teraz alternatywnym wszechświatem. Nawet sam Singer to powiedział. A drugi Wolverine jest bardzo w porządku, ode mnie cały czas 7+/10.
Opublikowano 11 listopada 201410 l No właśnie tak mi się wydawało po trailerach, na których nie było nawet jednej interesującej sekundy. Tylko Lady Deathstrike mogła nadać sens filmowi z Loganem w Japonii, no tylko szkoda, że zaje/bali ją w X2 Dziękuję za rozwianie wątpliwości, koledzy Przecież i tak obejrzysz, a my przeczytamy reckę z oceną "8/10 gówien obesranych"
Opublikowano 19 listopada 201410 l Pierwsze przymiarki Bryana Singera do obsadzenia ról Jean Grey i Cyklopa w X-Men: Apocalypse. http://www.joblo.com/movie-news/x-men-apocalypse-looking-for-young-actors-to-play-jean-grey-and-cyclops-658 edit: Oscar Isaac zagra Apocalypse. Edytowane 24 listopada 201410 l przez Timmy
Opublikowano 6 stycznia 201510 l W 2016 roku będą aż 3 filmy z mutantami. Oprócz Apokalipsy i Deadpoola potwierdzono też przygody Gambita. Tak wygląda lista: Deadpool - February 12, 2016 X-Men: Apocalypse - May 27, 2016 Gambit - October 7, 2016 Wolverine 3 - March 3, 2017 Untitled X-Men Movie - July 13, 2018
Opublikowano 6 stycznia 201510 l W 2016 roku będą aż 3 filmy z mutantami. Oprócz Apokalipsy i Deadpoola potwierdzono też przygody Gambita. Tak wygląda lista: Deadpool - February 12, 2016 X-Men: Apocalypse - May 27, 2016 Gambit - October 7, 2016 Wolverine 3 - March 3, 2017 Untitled X-Men Movie - July 13, 2018 Szkoda w sumie, że Wolverine 3 już nie jest w głównej linii czasowej, tylko w alternatywnej, bo DOFP ładnie zepchało to na margines . Ale i tak czekam.
Opublikowano 6 stycznia 201510 l Ciekawe, pamiętam, że w serii Origins też miały być poza Wolverinem jeszcze ze dwa tytuły, a wyszło jak wyszło.
Opublikowano 6 stycznia 201510 l Uwielbiam Jackmana jako Wolverina, ale mogliby dać nowego aktora do Apocalypse i ładnie zrobić całość uniwersum mutantów.
Opublikowano 10 stycznia 201510 l dwie główne kandydatki do roli jean grey: Edytowane 10 stycznia 201510 l przez tk___tk