Skocz do zawartości

X-Men Cinematic Universe

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 149,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

l00k5 l3G1T

może być.

Tego nightcrawlera dopiero teraz zauważyłem. Tutaj zdjęcie z planu filmu. Ukrywa się w cieniu katedry.

kodi_smit_mcphee_premiere_romeo_and_juli

Teraz on też 533M5 I3G1T

Edytowane przez ornit

Opublikowano

ja się lekko jaram. coraz bardziej to wygląda jak skład z najlepszych lat runu cleremonta. akcja ma się dziać w latach 80tych więc pasuje. powinni imo na kilka lat pozostać w tej dekadzie.

Opublikowano

na rysunkach ta jubilee to nygusiara, a to jakaś słodka, drobna dziewczynka. zawsze mam problem z wojowniczymi, drobnymi dziewczynkami.

ten nightclawrer też jakieś huy wie co. będzie homoerotyczny gambit ?

4302930-jubilee+1.jpg

Opublikowano

jubilee - prawdziwe imię "jubilation lee", korzenie azjatyckie więc wszystko się zgadza. tutaj jedno z aktualniejszych wcieleń komiksowych:

316px-X-Men_Vol_4_13_Textless.jpg

już po przemianie w wampira i z przybranym synkiem. ta laska co ją obsadzili to chyba latino-koreański wybuchowy miks.

Edytowane przez tk___tk

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Z najpotężniejszym mutantem na świecie będzie walczyć banda smarkaczy?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pewnie pół dnia robią taki efekt.

Opublikowano

Serio?

Opublikowano

Fox rozszerza swoją ofertę x-menową - w przygotowaniu jest the New mutants. spoko bo to w tym tytule debiutowały takie kozaki jak magik (posługująca się czarną magią młodzsza siostra collosusa) czy warlock, ale jednak wolałabym żeby potwierdzili x-Force.

Opublikowano

Co oni tam moga pokazac kolego wyzej po age of apocalypse? Onslaught?

Opublikowano

nie wiem skąd masz info, że ekranizują age of apocalypse.

Opublikowano

a co teraz kreca? z Apocalypsem beda walczyc, zastanawiam sie jak chca to przebic w innych filmach. 

Opublikowano

aoa to alternatywna oś czasu w której apokalips wygrał i mutanci to dominująca rasa. ja bym potem atakował mistera sinistera i Dark pheonix saga tylko tym razem porządnie. albo omega red i omega corps. no paru tam jest dobrych villainów, ale nie wiem jak z prawami (np do high evolutionary).

Edytowane przez tk___tk

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

"Rogue Cut" do "Days of Future Past" właśnie wypłynął na szeroką wodę, jeśli łapiecie o co mi chodzi.

Opublikowano

to powiedz jak obejrzysz czy to rzeczywiście "inny film" jak to mówi singer. btw zmiana nazwy tematu na plus, ale za jakiś czas może być nieaktualna bo mówi się o crossoverze z fantastyczną czwórką w 2018 roku :P.