Masorz 13 214 Opublikowano 9 lipca 2015 Opublikowano 9 lipca 2015 To wtedy zrobimy w naziwe 'und FF'. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 9 lipca 2015 Opublikowano 9 lipca 2015 Jak skończę to podzielę się wrażeniami, jak na razie to wydaję się to być hmmm zwykły directors cut. Lista zmian w spoilerze 1. more Bishop, Warpath, Storm at beginning 2. more of Wolverine's girlfriend after first arriving **3. more Wanda dialogue at quicksilver's house, Wanda interacting with Wolverine 4. more Hank and Wolverine **5. Raven secretly visiting Hank at the mansion - intimate scene **6. big action scene of old Magneto and Iceman break out Rogue, Iceman sacrifice, Professor X in big action scene too flying plane 7. Young Magneto glances at nazi coin next to helmet before he takes back helmet 8. Mystique breaks Cerebro **9. Rogue takes over for kitty and says hello to wolverine 10. Charles and vietnam vet chit chat 11. quick shot of vietnam soldier mutants during magneto speech **12. mid-credit extra scene of a bearded Bolivar Trask in the same underground Pentagon prison Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 11 lipca 2015 Opublikowano 11 lipca 2015 (edytowane) Sorry za post pod postem ale dwie rzeczy 1. Rogue Cut to sprytny ruch 20th Centaury Fox. Drugi raz z rzędu wydają najlepszy film komiksowy na rynku. Jeśli ktoś (tak jak ja) narzekał że mały nacisk położono na ludzi z przyszłości to tutaj ich wątek został trochę rozwinięty. Warpath i Bishop mają więcej scen, ratowanie Rogue też całkiem fajnie zrobione. Wart obejrzenia, moja ocena to nadal bardzo mocna 8 i aż kupiłem wersję podstawową na Blu Ray po objerzeniu Rogue Cut 2. Pierwsze spojrzenie na Apocalyspe Update nr 3 - trailer Deadpoola http://www.dorkly.com/post/75251/youre-seriously-missing-out-if-you-dont-watch-the-leaked-deadpool-trailer Edytowane 12 lipca 2015 przez Kalel Cytuj
Timmy 1 800 Opublikowano 12 lipca 2015 Opublikowano 12 lipca 2015 https://www.youtube.com/watch?v=mlAulib08E4 Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 12 lipca 2015 Opublikowano 12 lipca 2015 W spoilerze pierwsze spojrzenie na Strom i głównego złego. Czyżby po necie krążył jakąś trailer ? Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 12 lipca 2015 Opublikowano 12 lipca 2015 (edytowane) To masz jeszcze 5 sekund z trailerka https://instagram.com/p/5BRYchJm8x/ DoFP i FC były dla mnie olbrzymim (pozytywnym) zaskoczeniem. Nowa "trylogia" X-Menów to jedyne obok IM filmy jakie skompletowane na Blu-Rayu i aż lubię sobie do nich często wracać. Fox ma ode mnie duży kredyt Edytowane 12 lipca 2015 przez Kalel Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 12 lipca 2015 Opublikowano 12 lipca 2015 (edytowane) dla mnie nadal daleko od ideału. liczę mocno na apocalypse bo pewnie szkoła będzie już otwarta, na pierwszym planie grupa mutantów z jednego z najlepszych okresów dla serii no i konkretny villain. Edytowane 12 lipca 2015 przez tk___tk Cytuj
Timmy 1 800 Opublikowano 13 lipca 2015 Opublikowano 13 lipca 2015 (edytowane) Pełny teaser do Apocalypse nagrany kalkulatorem - https://vid.me/2GqO Edytowane 13 lipca 2015 przez Timmy Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 13 lipca 2015 Opublikowano 13 lipca 2015 Właśnie obejrzałem wczoraj The Rogue Cut i: Jak skończę to podzielę się wrażeniami, jak na razie to wydaję się to być hmmm zwykły directors cut. Lista zmian w spoilerze 1. more Bishop, Warpath, Storm at beginning 2. more of Wolverine's girlfriend after first arriving **3. more Wanda dialogue at quicksilver's house, Wanda interacting with Wolverine 4. more Hank and Wolverine **5. Raven secretly visiting Hank at the mansion - intimate scene **6. big action scene of old Magneto and Iceman break out Rogue, Iceman sacrifice, Professor X in big action scene too flying plane 7. Young Magneto glances at nazi coin next to helmet before he takes back helmet 8. Mystique breaks Cerebro **9. Rogue takes over for kitty and says hello to wolverine 10. Charles and vietnam vet chit chat 11. quick shot of vietnam soldier mutants during magneto speech **12. mid-credit extra scene of a bearded Bolivar Trask in the same underground Pentagon prison ad. 5 ładna scena, pokazująca silną wieź między beast z raven ad. 6 super zrealizowany włam dwóch Magneto w dwóch różnych liniach czasowych, ładnie zgrane, no i pojawia się Rogue [choć z mordy jakaś stara ;/] ad. 7 to aż takie ważne? btw ad, 5,6,7,8,9 - to jest w sumie jeden ciąg, 12min ad. 11 to nie było normalnie w zwykłej wersji? Ogółem wychodzi na to że film jest około 15min dłuższy ale oprócz sceny beast/raven i uwolnienia Rogue to nie za wiele się zmienia. X-Men freak mogą zobaczyć reszta może sobie odpuścić. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 13 lipca 2015 Opublikowano 13 lipca 2015 Właśnie obejrzałem wczoraj The Rogue Cut i: Jak skończę to podzielę się wrażeniami, jak na razie to wydaję się to być hmmm zwykły directors cut. Lista zmian w spoilerze 1. more Bishop, Warpath, Storm at beginning 2. more of Wolverine's girlfriend after first arriving **3. more Wanda dialogue at quicksilver's house, Wanda interacting with Wolverine 4. more Hank and Wolverine **5. Raven secretly visiting Hank at the mansion - intimate scene **6. big action scene of old Magneto and Iceman break out Rogue, Iceman sacrifice, Professor X in big action scene too flying plane 7. Young Magneto glances at nazi coin next to helmet before he takes back helmet 8. Mystique breaks Cerebro **9. Rogue takes over for kitty and says hello to wolverine 10. Charles and vietnam vet chit chat 11. quick shot of vietnam soldier mutants during magneto speech **12. mid-credit extra scene of a bearded Bolivar Trask in the same underground Pentagon prison ad. 5 ładna scena, pokazująca silną wieź między beast z raven ad. 6 super zrealizowany włam dwóch Magneto w dwóch różnych liniach czasowych, ładnie zgrane, no i pojawia się Rogue [choć z mordy jakaś stara ;/] ad. 7 to aż takie ważne? btw ad, 5,6,7,8,9 - to jest w sumie jeden ciąg, 12min ad. 11 to nie było normalnie w zwykłej wersji? Ogółem wychodzi na to że film jest około 15min dłuższy ale oprócz sceny beast/raven i uwolnienia Rogue to nie za wiele się zmienia. X-Men freak mogą zobaczyć reszta może sobie odpuścić. No właśnie mi też się wydawało że w normalnej wersji filmu też to było . Ale jak dla mnie takie króciutkie sceny jak modlitwa Warpatha w tej świątyni w przyszłości czy jakieś głupie wtrącenia Colossusa zrobiły ten film. Ja was chyba zbytnio rozpieszczam. Trailer do "X-Men: Apocalypse": http://naekranie.pl/aktualnosci/wyciekl-zwiastun-x-men-apocalypse-comic-con-725136 Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 13 lipca 2015 Opublikowano 13 lipca 2015 Czy tylko mnie wkurwia, że w obecnych czasach tylko parę scen nakręcą i już montują z tego jakieś biedackie teasery/trailery? Nosz kurwa, film za rok w kinach będzie. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 13 lipca 2015 Opublikowano 13 lipca 2015 A mnie nie wkurzają, pokazują dla mnie dużo i mało. Mało z tego względu, że nie mają jeszcze gotowych wszystkich i zapewne najważniejszych scen akcji, a dużo bo podjara i zaspokoi mnie na tyle, że już nic więcej nie obejrzę z tego przez co nie będę miał w kinie deja vu. Trailer mocarny. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 13 lipca 2015 Opublikowano 13 lipca 2015 Właśnie obejrzałem wczoraj The Rogue Cut i: Jak skończę to podzielę się wrażeniami, jak na razie to wydaję się to być hmmm zwykły directors cut. Lista zmian w spoilerze 1. more Bishop, Warpath, Storm at beginning 2. more of Wolverine's girlfriend after first arriving **3. more Wanda dialogue at quicksilver's house, Wanda interacting with Wolverine 4. more Hank and Wolverine **5. Raven secretly visiting Hank at the mansion - intimate scene **6. big action scene of old Magneto and Iceman break out Rogue, Iceman sacrifice, Professor X in big action scene too flying plane 7. Young Magneto glances at nazi coin next to helmet before he takes back helmet 8. Mystique breaks Cerebro **9. Rogue takes over for kitty and says hello to wolverine 10. Charles and vietnam vet chit chat 11. quick shot of vietnam soldier mutants during magneto speech **12. mid-credit extra scene of a bearded Bolivar Trask in the same underground Pentagon prison ad. 5 ładna scena, pokazująca silną wieź między beast z raven ad. 6 super zrealizowany włam dwóch Magneto w dwóch różnych liniach czasowych, ładnie zgrane, no i pojawia się Rogue [choć z mordy jakaś stara ;/] ad. 7 to aż takie ważne? btw ad, 5,6,7,8,9 - to jest w sumie jeden ciąg, 12min ad. 11 to nie było normalnie w zwykłej wersji? Ogółem wychodzi na to że film jest około 15min dłuższy ale oprócz sceny beast/raven i uwolnienia Rogue to nie za wiele się zmienia. X-Men freak mogą zobaczyć reszta może sobie odpuścić. No właśnie mi też się wydawało że w normalnej wersji filmu też to było . Ale jak dla mnie takie króciutkie sceny jak modlitwa Warpatha w tej świątyni w przyszłości czy jakieś głupie wtrącenia Colossusa zrobiły ten film. mnie zastanawia tylko po co Traska zamknęli w tej samej celi co wcześniej Magneto? Cytuj
Tomek P. 61 Opublikowano 16 lipca 2015 Opublikowano 16 lipca 2015 Kiedy w sklepach ma być ta wersja rozszerzona "Przeszłość, która nadejdzie"? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 16 lipca 2015 Opublikowano 16 lipca 2015 (edytowane) Premiera swiatowa byla 2 dni temu. W Polsce nie wiem, pewnie do 2 tygodni powinna byc. Edytowane 16 lipca 2015 przez suteq Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 16 lipca 2015 Opublikowano 16 lipca 2015 Zdefiniuj słowo "sklepy". Pierwsze spojrzenie na Apokalipsa i Psylocke. 3 Cytuj
Shen 9 679 Opublikowano 16 lipca 2015 Opublikowano 16 lipca 2015 (edytowane) Jakoś średnio mi się podoba ten Apocalypse, zbyt ludzka twarz. Psylocke spoko. Edytowane 16 lipca 2015 przez Shen Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 16 lipca 2015 Opublikowano 16 lipca 2015 Tutaj do wglądu więcej zdjęć. Między innymi więcej Storm z Irokezem ! http://goo.gl/1tgl1S Cytuj
Tomek P. 61 Opublikowano 17 lipca 2015 Opublikowano 17 lipca 2015 Kalel "sklepy" czyli saturny itp.☺ Wszystkie poprzednie części mam na bluray to i tą muszę kupić. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 17 lipca 2015 Opublikowano 17 lipca 2015 apocalypse mógłby być masywniejszy i mieć bardziej charakterystyczne, podkreślone usta chociaż chyba trudno byłoby to osiągnąć w live Action. głos też trochę mi nie leży. psylocke jak wyjęta z kart komiksu no i munn dobra du.pa. to samo jubilee czy storm. jest szansa na najlepszych x-menów. Cytuj
ornit 2 989 Opublikowano 17 lipca 2015 Opublikowano 17 lipca 2015 Mi się to wszystko baardzo podoba. Trochę Storm z twarzy nie teges ale się przyzwyczaję. Apocalypse trochę taki Wishmaster hehe. Będzie ogień. Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 17 lipca 2015 Opublikowano 17 lipca 2015 Magneto, meanwhile, is opting for a quieter life of love in Poland. At least, that is, until Apocalypse comes a-calling and recruits him... Cytuj
Ader 383 Opublikowano 18 lipca 2015 Opublikowano 18 lipca 2015 Nie mogę zdzierżyć tego wyglądu Apokalipsa.To wygląda tak strasznie kiczowato i ch.ujowo,że się płakać chce. Już kur.wa cosplaye wyglądają o niebo lepiej. 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 18 lipca 2015 Opublikowano 18 lipca 2015 On wygląda jak ten zły ze starego filmu o Power Rangers. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi