Skocz do zawartości

X-Men Cinematic Universe

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 149,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Jak skończę to podzielę się wrażeniami, jak na razie to wydaję się to być hmmm zwykły directors cut. Lista zmian w spoilerze

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano

Sorry za post pod postem ale dwie rzeczy

1. Rogue Cut to sprytny ruch 20th Centaury Fox. Drugi raz z rzędu wydają najlepszy film komiksowy na rynku. Jeśli ktoś (tak jak ja) narzekał że mały nacisk położono na ludzi z przyszłości to tutaj ich wątek został trochę rozwinięty. Warpath i Bishop mają więcej scen, ratowanie Rogue też całkiem fajnie zrobione. Wart obejrzenia, moja ocena to nadal bardzo mocna 8 i aż kupiłem wersję podstawową na Blu Ray po objerzeniu Rogue Cut

2. Pierwsze spojrzenie na Apocalyspe

m0HlfKM.jpg

Update nr 3 - trailer Deadpoola

http://www.dorkly.com/post/75251/youre-seriously-missing-out-if-you-dont-watch-the-leaked-deadpool-trailer

Edytowane przez Kalel

Opublikowano

W spoilerze pierwsze spojrzenie na Strom i głównego złego. Czyżby po necie krążył jakąś trailer ?

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano

To masz jeszcze 5 sekund z trailerka

https://instagram.com/p/5BRYchJm8x/

DoFP i FC były dla mnie olbrzymim (pozytywnym) zaskoczeniem. Nowa "trylogia" X-Menów to jedyne obok IM filmy jakie skompletowane na Blu-Rayu i aż lubię sobie do nich często wracać. Fox ma ode mnie duży kredyt 

Edytowane przez Kalel

Opublikowano

dla mnie nadal daleko od ideału. liczę mocno na apocalypse bo pewnie szkoła będzie już otwarta, na pierwszym planie grupa mutantów z jednego z najlepszych okresów dla serii no i konkretny villain.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Właśnie obejrzałem wczoraj The Rogue Cut i:

W dniu 9.07.2015 o 14:57, Kalel napisał(a):

Jak skończę to podzielę się wrażeniami, jak na razie to wydaję się to być hmmm zwykły directors cut. Lista zmian w spoilerze

Pokaż ukrytą zawartość

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano
  W dniu 13.07.2015 o 06:32, koval napisał(a):

Pokaż ukrytą zawartość

Pokaż ukrytą zawartość

Pokaż ukrytą zawartość

Ja was chyba zbytnio rozpieszczam. Trailer do "X-Men: Apocalypse":

http://naekranie.pl/aktualnosci/wyciekl-zwiastun-x-men-apocalypse-comic-con-725136

Opublikowano

Czy tylko mnie wkurwia, że w obecnych czasach tylko parę scen nakręcą i już montują z tego jakieś biedackie teasery/trailery?

Nosz kurwa, film za rok w kinach będzie.

Opublikowano

A mnie nie wkurzają, pokazują dla mnie dużo i mało. Mało z tego względu, że nie mają jeszcze gotowych wszystkich i zapewne najważniejszych scen akcji, a dużo bo podjara i zaspokoi mnie na tyle, że już nic więcej nie obejrzę z tego przez co nie będę miał w kinie deja vu. :)

Trailer mocarny. :obama:

Opublikowano
  W dniu 13.07.2015 o 13:03, Kalel napisał(a):

W dniu 13.07.2015 o 06:32, koval napisał(a):

Pokaż ukrytą zawartość

Pokaż ukrytą zawartość

Pokaż ukrytą zawartość

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano

Premiera swiatowa byla 2 dni temu. W Polsce nie wiem, pewnie do 2 tygodni powinna byc.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Zdefiniuj słowo "sklepy". Pierwsze spojrzenie na Apokalipsa i Psylocke. 

ew-cover-1373-xmen.jpg

Opublikowano

Jakoś średnio mi się podoba ten Apocalypse, zbyt ludzka twarz. Psylocke spoko.

Edytowane przez Shen

Opublikowano

Kalel "sklepy" czyli saturny itp.☺ Wszystkie poprzednie części mam na bluray to i tą muszę kupić.

Opublikowano

apocalypse mógłby być masywniejszy i mieć bardziej charakterystyczne, podkreślone usta chociaż chyba trudno byłoby to osiągnąć w live Action. głos też trochę mi nie leży. psylocke jak wyjęta z kart komiksu no i munn dobra du.pa. to samo jubilee czy storm. jest szansa na najlepszych x-menów.

Opublikowano

Mi się to wszystko baardzo podoba. Trochę Storm z twarzy nie teges ale się przyzwyczaję. Apocalypse trochę taki Wishmaster hehe. Będzie ogień.

Opublikowano

Cytat
Magneto, meanwhile, is opting for a quieter life of love in Poland. At least, that is, until Apocalypse comes a-calling and recruits him...
Opublikowano

Nie mogę zdzierżyć tego wyglądu Apokalipsa.To wygląda tak strasznie kiczowato i ch.ujowo,że się płakać chce.

Już kur.wa cosplaye wyglądają o niebo lepiej.

apocalypse-cosplay.jpg

Opublikowano

On wygląda jak ten zły ze starego filmu o Power Rangers.