Opublikowano 27 lipca 20159 l Zdjęcie zostało opublikowane z hashtagami: #raidersofthelostark oraz #notallgreenscreen.
Opublikowano 28 lipca 20159 l Fakt faktem, że facjata Apocalypse'a jest tragiczna - gościu który umazał sobie twarz sokiem z jagód
Opublikowano 3 sierpnia 20159 l Bardzo, ale to bardzo chciałbym, żeby ten film był za(pipi)isty. Niestety, patrząc na dotychczasowe materiały, w tym trailer z comiconu, który wyciekł do sieci, mam szczere obawy... Poza tym za bardzo przyzwyczaiłem się do głosu Nolana Northa. Edytowane 3 sierpnia 20159 l przez Suavek
Opublikowano 3 sierpnia 20159 l Może to, że ledwo jeden uśmiech wymusiłem. Nic szczególnego mnie nie rozbawiło. No ale mówię, mam nadzieję, że obawy są bezpodstawne i film okaże się świetny.
Opublikowano 4 sierpnia 20159 l kiedy ten trailer deadpoola? przeszukuje jutuba od paru godzin i dupa swoją drogą jak rozumiem film robią ci co mają prawa do X mena? a nie ci co robią avengersów? szczerze mowiąc podliczając dorobek obu firm to chyba więcej fajnych filmów naliczyłem w ekipie avengersów niż xmanów ... no ale daedpool to raczej nie będzie typowy film o xmenach tylko totalna parodia, i na to liczę (bo co zrobili z deadpoolem w filmie o wolverinie pare lat temu było tak słabe że dopiero po długim czasie skapnałem sie że \/\/\/\/ ten koleś \/\/\/\/ to miał być \/\/\/\/ ten koleś \/\/\/\/ Edytowane 4 sierpnia 20159 l przez Yano
Opublikowano 4 sierpnia 20159 l no przecież Reynolds wyraźnie mówi w teaserze, że film od studia, które poprzednim razem zamknęło deadpoolowi ryj. szykujcie swoje kolektywne odbyty!
Opublikowano 4 sierpnia 20159 l no wiem wiem oby polecieli po całości i zrobili z tego uber parodie a nie tylko pół-komedie jak antman
Opublikowano 5 sierpnia 20159 l wysokobudżetowy, R Rated deadpool. moje marzenia się spełniają . wszystko wskazuje na to że udało im się oddać komiksowego wade'a niemal w 100%.
Opublikowano 5 sierpnia 20159 l wygląda fajnie ale mam nadzieje że na trailerze pokazali te słabsze żarty, bo jeśli pokazali te lepsze to troche bieda
Opublikowano 5 sierpnia 20159 l uwaga są 2 rodzaje trailera, jeden jest ocenzurowany (zmienione teksty na łagodne, ciekawe jak to bedzie wyglądać w filmie) to jest ta łagodna wersja
Opublikowano 5 sierpnia 20159 l uwaga są 2 rodzaje trailera, jeden jest ocenzurowany (zmienione teksty na łagodne, ciekawe jak to bedzie wyglądać w filmie) Tak
Opublikowano 5 sierpnia 20159 l no ja mam nadzieje że to będzie jak ten nieocenzurowany trailer, bo inaczej lipa w sumie po co produkują ugrzeczniony trailer? a btw jak by ktoś szukał piosenki z fragmentu gdy deadpool rysuje obrazek to jest piosenka salt'n'pepa, kiedyś tego słuchałem (z 18 lat temu) żeńska kapela rapowa z wczesnych lat 90 Edytowane 5 sierpnia 20159 l przez Yano
Opublikowano 13 sierpnia 20159 l Po tym co Fox zrobił z Fantastyczną czwórką, nie jarałbym się tak przed Deedpolem https://www.youtube.com/watch?v=0nNj88HudMI
Opublikowano 13 sierpnia 20159 l Blue roznica taka ze pierwszy raz w historii filmow na podstawie komiksow nawet trailer mowil ze ten film bedzie balasem do kwadratu.
Opublikowano 13 sierpnia 20159 l Dokładnie, a trailer Deadpool (a nie Deedpool kurwa) sugeruje zajebistość.