Opublikowano 15 listopada 20159 l Reynolds. gambita wyreżyseruje doug liman . dla tych co nie kojarzą - jego ostatni film to edge of tomorrow. O, podoba mi się ten wybór.
Opublikowano 15 listopada 20159 l Oglądam właśni The Voices z Reynoldsem. Całkiem sympatyczny gość się wydaje.
Opublikowano 15 listopada 20159 l Bardzo dawno temu go lubilem (jeszcze jak grał w Blejdzie), potem mnie w(pipi)ił za latarnie i dedpula, teraz znou go lubie
Opublikowano 15 listopada 20159 l Zauważyłem, że często gra osoby dow(nene)ne z ciętym językiem, to musi wynikać jakoś z jego charakteru. Moim zdaniem ma naturalny talent do wcielania się w takie role. Ta reklama z Halloween jest bezbłędna
Opublikowano 16 listopada 20159 l No za to gościa lubię, Głosy pokazały, że jest OK, ten Dedpu też zapowiada się rewelacyjnie, a maczał w tym paluchy nie tylko jako aktor
Opublikowano 16 listopada 20159 l Trailer X-men : Apocalypse ma być puszczany przed nowymi Gwiezdnymi Wojnami.
Opublikowano 17 listopada 20159 l Nom, a w 2018 roku dostaniemy czwartą część z tej serii. Już prawie potwierdzone: http://screenrant.com/new-x-men-movie-2018-bryan-singer/2/
Opublikowano 10 grudnia 20159 l Niby trailer X-Menów jutro. Sweet! Edytowane 10 grudnia 20159 l przez Farmer.
Opublikowano 11 grudnia 20159 l Pierwsze trailery to mało kiedy jest 'szał' (jeżeli pod tym zwrotem rozumiesz ilość wybuchów, akcji oraz efektów specjalnych), bo jeszcze nie za bardzo mają z czego je ulepić. Jak na moje oczekiwania, będzie fajowsko.
Opublikowano 11 grudnia 20159 l Chodziło mi bardziej o brak Wolviego sprawdzałem aktorow na oficjalej stronie i nie ma na niej Hugh Jackman'a......
Opublikowano 11 grudnia 20159 l Brak Wolviego brak Wolviego, ja pierdzielę, jeszcze Ci go mało po 15 latach i 7 filmach?
Opublikowano 11 grudnia 20159 l Wygląda dobrze. A brakiem Wolverine bym się nie przejmował. W pierwszej klasie prawie go nie było, a film wyszedł bardzo dobrze. Ja się cieszę, że inne mutanty dostaną więcej czasu. Edytowane 11 grudnia 20159 l przez agst
Opublikowano 11 grudnia 20159 l Brak Wolviego brak Wolviego, ja pierdzielę, jeszcze Ci go mało po 15 latach i 7 filmach? Akurat Wolverine jest dobrym dopełnieniem grupy. Mi będzie brakować Jackmana.
Opublikowano 11 grudnia 20159 l Ze wszystkich teaserów znowu X-Men na czele . Pewnie pod względem jakości, z filmami będzie tak samo. Szkoda tylko że nie ma przełożenia na box office..
Opublikowano 14 grudnia 20159 l Deadpool składa świąteczne życzenia i zapowiada trailer za 12 dni ^_^