Skocz do zawartości

X-Men Cinematic Universe

Featured Replies

Opublikowano

Nie wiedzialem, Raynolds gra.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 149,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Reynolds.

gambita wyreżyseruje doug liman :obama:. dla tych co nie kojarzą - jego ostatni film to edge of tomorrow.

O, podoba mi się ten wybór.

Opublikowano

Oglądam właśni The Voices z Reynoldsem. Całkiem sympatyczny gość się wydaje.

Opublikowano

Bardzo dawno temu go lubilem (jeszcze jak grał w Blejdzie), potem mnie w(pipi)ił za latarnie i dedpula, teraz znou go lubie

Opublikowano

Zauważyłem, że często gra osoby dow(nene)ne z ciętym językiem, to musi wynikać jakoś z jego charakteru. Moim zdaniem ma naturalny talent do wcielania się w takie role. Ta reklama z Halloween jest bezbłędna :)

Opublikowano

No za to gościa lubię, Głosy pokazały, że jest OK, ten Dedpu też zapowiada się rewelacyjnie, a maczał w tym paluchy nie tylko jako aktor

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Niby trailer X-Menów jutro. Sweet!

Edytowane przez Farmer.

Opublikowano

Pierwsze trailery to mało kiedy jest 'szał' (jeżeli pod tym zwrotem rozumiesz ilość wybuchów, akcji oraz efektów specjalnych), bo jeszcze nie za bardzo mają z czego je ulepić.

Jak na moje oczekiwania, będzie fajowsko.

Opublikowano

Chodziło mi bardziej o brak Wolviego sprawdzałem aktorow na oficjalej stronie i nie ma na niej Hugh Jackman'a......

Opublikowano

Brak Wolviego brak Wolviego, ja pierdzielę, jeszcze Ci go mało po 15 latach i 7 filmach?

Opublikowano

Quicksilver :banderas:

Będzie dobrze. :cool: 

Opublikowano

Wygląda dobrze. A brakiem Wolverine bym się nie przejmował. W pierwszej klasie prawie go nie było, a film wyszedł bardzo dobrze. Ja się cieszę, że inne mutanty dostaną więcej czasu.

Edytowane przez agst

Opublikowano

Brak Wolviego brak Wolviego, ja pierdzielę, jeszcze Ci go mało po 15 latach i 7 filmach?

Akurat Wolverine jest dobrym dopełnieniem grupy. Mi będzie brakować Jackmana.

Opublikowano

Ze wszystkich teaserów znowu X-Men  na czele :). Pewnie pod względem jakości, z filmami będzie tak samo. Szkoda tylko że nie ma przełożenia na box office..