Opublikowano 16 lutego 20169 l No jak to kto, niższa klasa, której przedstawicieli mamy całe miliony.
Opublikowano 16 lutego 20169 l Polacy kolejny raz pokazali klasę. ja bym swojej Pani nie zrobił takiego psikusa żeby w tak ważny dzień zabierać ją na film o wiesniaku w czerwonych rajtuzach dla dwunastolatków. wieszczość rodaków doszło do takiego samego wniosku i chwała im za to.
Opublikowano 16 lutego 20169 l Polacy kolejny raz pokazali klasę. ja bym swojej Pani nie zrobił takiego psikusa żeby w tak ważny dzień zabierać ją na film o wiesniaku w czerwonych rajtuzach dla dwunastolatków. wieszczość rodaków doszło do takiego samego wniosku i chwała im za to. za to na czerwonych rajtuzach było mnóstwo gimbusów u mnie, którzy chyba chcieli być cool i się nie pokazywać na romansidle. Wku**iali mnie nieziemsko bo z drugiego konca sali ich bylo slychać -_-
Opublikowano 16 lutego 20169 l Polacy kolejny raz pokazali klasę. ja bym swojej Pani nie zrobił takiego psikusa żeby w tak ważny dzień zabierać ją na film o wiesniaku w czerwonych rajtuzach dla dwunastolatków. wieszczość rodaków doszło do takiego samego wniosku i chwała im za to. Dzizas, ja bym za to nie zrobił tego sobie, żeby być z panną co woli karolaka zamiast Deadpoola
Opublikowano 16 lutego 20169 l Polacy kolejny raz pokazali klasę. ja bym swojej Pani nie zrobił takiego psikusa żeby w tak ważny dzień zabierać ją na film o wiesniaku w czerwonych rajtuzach dla dwunastolatków. wieszczość rodaków doszło do takiego samego wniosku i chwała im za to. za to na czerwonych rajtuzach było mnóstwo gimbusów u mnie, którzy chyba chcieli być cool i się nie pokazywać na romansidle. Wku**iali mnie nieziemsko bo z drugiego konca sali ich bylo slychać -_- To samo z tym gimnazjum :[ a kolo który obok mnie siedział chyba pomylił seanse właśnie z planetą singli bo waliło od niego jakby całą buteleczkę podróbek od FM na siebie wylał, a w torebce którą miał ze sobą chyba karma dla psów mu się wysypała tak yebało jakimś chappi czy tam pedigri, no ale Łódź
Opublikowano 16 lutego 20169 l podobno trzeci wolverine też ma dostać erkę i na pożegnanie jackmana z rolą zekranizują /zainspirują się "old man logan" .
Opublikowano 16 lutego 20169 l no to czekam, jak faktycznie będzie R i old man logan, to będzie ostro i krwawo
Opublikowano 17 lutego 20169 l Zaraz...czy oni mają zamiar nakręcić...X-Force? O boziu oby dali to zamiast smiesznych bękartów liefelda
Opublikowano 18 lutego 20169 l Obejrzałem Deadpoola i ... jak dorosnę nie chce być ja Zetta chce być jak Wilson. Dobra komedia 8,5 / 10 . Byłem z kobietą która nie trawi filmów marvela a to jej się podobało.
Opublikowano 18 lutego 20169 l Troche szkoda ze to uniwersum jest tak ograniczone i avengersi nie spotkaja sie z x men
Opublikowano 18 lutego 20169 l Na razie nie, ale skoro Marvel zaczął współpracować z Sony (cameo Spidermana) oraz z Foxem (2 seriale wspólnie wyprodukują w uniwersum X-men) to jest szansa na przyszłość.
Opublikowano 18 lutego 20169 l Zaraz...czy oni mają zamiar nakręcić...X-Force? O boziu oby dali to zamiast smiesznych bękartów liefelda Pierwszy nr tych "śmiesznych bękartów " sprzedał się w 4 mln egzemplarzy ... na inna ekipę raczej bym nie liczył
Opublikowano 18 lutego 20169 l oczywiście, że będzie ekipa od remandera. wolvie, deadpool, psylocke i archangel po apocalypse to będą w pełni ukształtowane postacie, a kto z szeregowych widzów kinowych słyszał o warpath, domino czy tym włochatym czymś po środku? tylko fantomexa trzeba przedstawić albo zastąpić go chociażby cablem (którego mam nadzieje zagra stephan Lang).
Opublikowano 19 lutego 20169 l i znowu mam to samo, patrze na obrazek Lefielda i wstyd jak chu,j ze sie czyta komiksy, gosc z jakimis ochraniczami na mordzie, włochata laska z Mc na czole, gosc z ramionami powyżej głowy.
Opublikowano 19 lutego 20169 l Mam dla Ciebie wspaniałe rozwiązanie- zostań przy projektowaniu donic, żebyś już nie musiał patrzeć na obrzydliwe karty komiksów.
Opublikowano 19 lutego 20169 l aj zamknij du,pe masorz, jest róznica miedzy tymi dziwolagami Liefelda a innymi komiksami, za duzo sie nawdychałes gówna i sie czepiasz. Chodzi mi bardziej o Liefelda, ostatnio przerobiłem wszytskie Spawny i zaczałem zabierac sie za spinoffy i jak dobrnałem do savage dragon, chapela i innych zyebów z ostatniego rzędu image rysowanych przez tego goscia to zwymiotowałem. Edytowane 19 lutego 20169 l przez milan
Opublikowano 19 lutego 20169 l aj zamknij du,pe masorz, jest róznica miedzy tymi dziwolagami Liefelda a innymi komiksami A no masz rację, no jest różnica.
Opublikowano 19 lutego 20169 l Idz, idz już stąd, wypucuj gumiaki, bo jak chcesz sie dopier,dalac to najpierw rozpoznaj teren, kocham komiksy, tylko niektore powodują załamkę. To ze ty mieszasz dobre i złe w jednym kociołku to widac po Twoim guscie, sluchasz muzyki dobrej i ch,ujowej, ogladasz seriale swietne i gównanie, podobnie pewnie z komiksami, no ja nie mam tyle czasu co ty by wszystko łykać. Wiec sie tak nie woź panie moderatorze.