Tokar 8 262 Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Ej, a Nightcrawler nie jest czasem synem Raven/Mystique ? No ale to pewnie w innym universum albo ewentualnie przed jednym z miliarda resetów. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 tak - raven plus azazel (ten czerwony z First Class). Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Po raz kolejny muszę powtórzyć, ze ci nowi aktorzy zupełnie mi nie pasują, w sumie nawet bestia jakiś taki lewy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 (edytowane) No po produkcjach Fox'a widać, że środkami finansowymi to oni za bardzo nie szastają i to wszystko wygląda jak wygląda. Niestety nigdy nie będzie to poziom Marvela, gdzie po pierwszej migawce z Pajęczakiem wszystkim serce stanęło. Na szczęście ta seria mocno nadrabia fabularnie oraz pomysłem, więc można na resztę przymknąć oko. Edytowane 11 Marca 2016 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 tak - raven plus azazel (ten czerwony z First Class). No wiem i dlatego fajnie wygląda plakat, na którym matka i syn są w tym samym wieku Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 (edytowane) Kolejny "udany" plakat. jak te parodie których się nagromadziło po przemierze scary movie. Hero Movie no i widzę świnka piggy MISTIK ma konkurencję w kategorii najgorzej dobrana aktora, patrząc na rudą z gry o tron Edytowane 11 Marca 2016 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 tak - raven plus azazel (ten czerwony z First Class). No wiem i dlatego fajnie wygląda plakat, na którym matka i syn są w tym samym wieku No nie są, bo Mystique starzeje się dużo wolniej niż ludzie, dlatego tak młodo wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Ale w kinowym uniwersum Charles zna ja od gowniaka, to kiedy miała te bękarty zmajstrować i jak szybko oni musieli dorosnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Teoretycznie pomiędzy First Class, a DoFP kiedy Mystique urzędowała z Magneto i Azazelem właśnie, mogłaby zmajstrować dzieciaka. Nie wiadomo dokładnie kiedy Azazel zginął. Fabuła Apocalypse usadowiona jest gdzieś na początku lat 80-tych i ok 10 lat po DoFP, a DoFP ok 10 lat po First Class więc Nightcrawler jako nastolatek pasuje do schematu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 lepiej to wygląda, ale nadal każde ujęcie pokazujące rudą z gry o tron przyprawia mnie o ból istnienia Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 przemiana twarzy Mystique na poziomie spawna z 97 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 (edytowane) jezu xD coś jest w tym filmie, że wygląda strasznie nie wiem, tanio? Edytowane 17 Marca 2016 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 lepiej to wygląda, ale nadal każde ujęcie pokazujące rudą z gry o tron przyprawia mnie o ból istnienia Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 dej szluga Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 jezu xD coś jest w tym filmie, że wygląda strasznie nie wiem, tanio? Trafiłeś w samo sedno, wszystko to jakoś biednie wypada, a ruda daję radę tylko w scenach po cywilu, w stroju xmenów dalej (pipi)anga straszna. Jakoś brakuje mi w filmie Jackmana, największa ikona tej serii Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 jezu xD coś jest w tym filmie, że wygląda strasznie nie wiem, tanio? nie koniecznie wina pieniędzy, nie dajmy się oszaleć, myślę że problem jest w jaki sposób zostały wydane te co były. Ja zawsze Apocalypse kojarzyłem z kims bardziej budzacym respekt, a to to, popierdółka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Po prostu nie ma co się oszukiwać, superbohaterówie w gaciach z gumy wygladają fajnie w grach czy komiksach ale przenosiny tego na ekrany kiny najczęsciej wypada pokracznie. Najbardziej bronią się postaci, które albo nie mają mocy albo pokazuje się ich origin jako ludzi i dlatego taki netflixowy Daredevil jest bardzo dobry. Pierwotny strój to tylko czarne szmaty i maska zaciągnieta na oczy i łatwo się kupuje taki koncept, to samo jest z Punisherem. W momencie kiedy dochodzą próby przenoszenia z komiksu takiego Hulka czy Apocalypse to wyglada to średnio. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 No to ja sie bede oszukiwał i twierdze ze Apo po prostu ma zyebana twarz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 no ja nie mogę ogladać tych trailerów bez uczucia żenady Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Kostiumy kostiumami, ale tu nawet CGI wydaje się biedackie. Przecież Mystique wygląda jak smerfetka, szkoda że nie dali na nią jeszcze większego kontrastu i nasycenia. Dla przypomnienia jak powinien wyglądać Apokalips. No trzeba by było nad tą zbroją trochę popracować. A jak już nie mieli pomysłu to trzeba było je/bnąć full cgi jak z Ultronem i już. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Wjazd Psylocke przez samochód mieczami ciągle najlepszą sceną z tych trailerów. Co do Jean, to nie wiem po co jej te włosy czesają do tyłu, dlatego właśnie tak słabo to wygląda. Magneto będzie villainem który już raz, piąty? Ale jaram się i tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 wczoraj sobie odgrzałem poprzednią część, myślę ze bedzie spoko, seria ma fajny stały dobry poziom, i nie ma raczej wskazan by mialo sie to zmienic. Scena ucieczki z pentagonu i pan prentki, swietna scena ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 No chyba najlepsza scena w filmie. A oglądałeś rozszerzoną wersję Rogue Cut czy standard? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 nie wiem a czy w rogue cut jest rogue? któa to jest? ta brzydka z siwymi włosami? no była tylko scena na koncu jak wuchodzi z pokoju z panem chłodziarko-zamarazarka Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi