Skocz do zawartości

X-Men Cinematic Universe

Shago

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Gość DonSterydo

No po produkcjach Fox'a widać, że środkami finansowymi to oni za bardzo nie szastają i to wszystko wygląda jak wygląda. Niestety nigdy nie będzie to poziom Marvela, gdzie po pierwszej migawce z Pajęczakiem wszystkim serce stanęło. Na szczęście ta seria mocno nadrabia fabularnie oraz pomysłem, więc można na resztę przymknąć oko.

Edytowane przez DonSterydo
Gość ragus

Kolejny "udany" plakat.

x-men-apoc-defendposterlowres-small.jpg

jak te parodie których się nagromadziło po przemierze scary movie.

Hero Movie

no i widzę świnka piggy MISTIK ma konkurencję w kategorii najgorzej dobrana aktora, patrząc na rudą z gry o tron

Edytowane przez ragus

Teoretycznie pomiędzy First Class, a DoFP kiedy Mystique urzędowała z Magneto i  Azazelem właśnie, mogłaby zmajstrować dzieciaka.

Nie wiadomo dokładnie kiedy Azazel zginął.

Fabuła Apocalypse usadowiona jest gdzieś na początku lat 80-tych i ok 10 lat po DoFP, a DoFP ok 10 lat po First Class więc Nightcrawler jako nastolatek pasuje do schematu. 

G9iHxpn.png

jezu xD

coś jest w tym filmie, że wygląda strasznie nie wiem, tanio?

nie koniecznie wina pieniędzy, nie dajmy się oszaleć, myślę że problem jest  w jaki sposób zostały wydane te co były.

Ja zawsze Apocalypse kojarzyłem z kims bardziej budzacym respekt, a to to, popierdółka.

Po prostu nie ma co się oszukiwać, superbohaterówie w gaciach z gumy wygladają fajnie w grach czy komiksach ale przenosiny tego na ekrany kiny najczęsciej wypada pokracznie. Najbardziej bronią się postaci, które albo nie mają mocy albo pokazuje się ich origin jako ludzi i dlatego taki netflixowy Daredevil jest bardzo dobry. Pierwotny strój to tylko czarne szmaty i maska zaciągnieta na oczy i łatwo się kupuje taki koncept, to samo jest z Punisherem. W momencie kiedy dochodzą próby przenoszenia z komiksu takiego Hulka czy Apocalypse to wyglada to średnio.

Kostiumy kostiumami, ale tu nawet CGI wydaje się biedackie. Przecież Mystique wygląda jak smerfetka, szkoda że nie dali na nią jeszcze większego kontrastu i nasycenia.

Dla przypomnienia jak powinien wyglądać Apokalips. No trzeba by było nad tą zbroją trochę popracować. A jak już nie mieli pomysłu to trzeba było je/bnąć full cgi jak z Ultronem i już.

apocalypse-cosplay-2.jpg