Opublikowano 11 listopada 20168 l W dniu 11.11.2016 o 14:28, suteq napisał(a): No z tym kanonem to gruba kompromitacja z jego strony. xD słowo-klucz. Czemu robią koszulki z logiem dead eSa dla facetów z piersiami? Co do X-Menów to powinno się wrócić do korzeni tej "nowej" serii. First Class zawdzięcza sukces m.in. poprzez ukazanie originów postaci oraz duetowi Xavier-Eric, którzy uzupełniali się na ekranie. Również minimalizm konfliktu oraz prostota scenariusza były kluczowymi elementami. DotFP i Apocalypse poległy (choć to trochę zbyt mocne słowo) chyba przez przekombinowanie scenariuszy. Krócej mówiąc: zbalansowany team, inteligentny (a nie przegięty) przeciwnik i dobrze napisany scenariusz.
Opublikowano 11 listopada 20168 l Osobiście mam dosyć znudzonego, nieskażonego myślą oblicza Lawrencowej, temat Magneto w ujęciu Fassbendera też chyba się już wyczerpał. No ale Fox chyba naprawdę wieży, że duże nazwiska na plakatach to klucz do sukcesu tego uniwersum.
Opublikowano 19 listopada 20168 l David Leitch (John Wick) reżyserem Deadpoola 2 https://www.comicbookmovie.com/deadpool/official-john-wick-director-david-leitch-has-signed-on-to-helm-the-a146902
Opublikowano 18 stycznia 20178 l Piękny trolling, ehh Pierce jako Cable to byłoby coś za(pipi)istego :/ Edytowane 18 stycznia 20178 l przez Timmy
Opublikowano 18 stycznia 20178 l W sumie Brosnanowi przydałaby się rola starego skurwiela, który na każdym kroku pomiatałby panem Poolem. Jestem za.
Opublikowano 18 stycznia 20178 l Ponoć Reynolds ostro ciśnie Jackmana w sprawie ewentualnego filmu o przygodach Deadpool'a i Wolverine'a, i ten ostatni nie powiedział jak na razie nie
Opublikowano 18 stycznia 20178 l Pierce musiałby zacząć ostro zjadać ruskie sterydy. No chyba że idą w cgi jak z kolosem w pierwszej części.
Opublikowano 18 stycznia 20178 l Strój mu założą i będzie napakowany. Oby też zamieszał w tzw 'timeline' i zburzył trochę kanonu
Opublikowano 19 stycznia 20178 l Te akcje z tą małą wyglądają co najmniej kiepsko, nawet skoku zaprezentować nie potrafią i wygląda jakby lewitowała w powietrzu.
Opublikowano 20 stycznia 20178 l W filmie o x-menach pokazują komiks o x-menach jak ja kurfa nie lubię takich rzeczy. Gdzieś ostatnio był podobny motyw i też się wkurzyłem. Edytowane 20 stycznia 20178 l przez Bjały
Opublikowano 20 stycznia 20178 l Zwykły easter egg. Gorzej gdyby potykali się o te komiksy na każdym kroku: komiksy w hotelu, w aucie, w kiblu zamiast velvetu, Logan zawijałby X-23 drugie śniadanie w nie... A, że Logan toczy beke z kostiumu (który o mało nie ubrał już w poprzednim filmie) Wolverina z komiksu? Nie rusza mnie to.
Opublikowano 20 stycznia 20178 l Ale że co? Że Wolverine doczekał się poważnej, bardziej dorosłej ekranizacji? Że kategoria R gdzie nawet profesor X będzie sypał fakami jak mu się podoba? Czekam. Jak najbardziej.
Opublikowano 20 stycznia 20178 l Poważne i dorosłe xD. Przypominam obracamy się w tematyce komiksów dla młodzieży.
Opublikowano 20 stycznia 20178 l jak inwalida zaczyna rzucać fakami, wiedz ze coś się dzieje. coś poważnego i dojrzałego.